Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

De lækre lavenergiboliger i Horsens er bygget i lavenergiklasse 1, hvilket betyder, at boligerne er godt isoleret og indeholder et ventilationsanlæg, der udnytter varmen fra udsugningen til forvarmning af indblæsningsluften. Dette giver beboerne et sundt indeklima og et lavt varmeforbrug.

Indbydende område med smuk udsigt

Boligerne ligger på Rødtjørnen, i et nyt og spændende område i den syd/vestlige del af Horsens. Området er fredeligt og roligt, og har en bedårende smuk udsigt over åbne marker. Samtidig er du ikke langt fra byen, hvor du finder gode shopping-muligheder.

Moderne indretning

De moderne familieboliger på 3-4 rum er henholdsvis på 85 og 100 m2 og alle i et plan. Boligerne er indrettet lyst og luftigt med kvalitetsmaterialer i alle rum.
Der er lækkert HTH-køkken, komfur med keramisk kogeplade, køle/fryseskab og hvidlakerede egetræsgulve samt gulvvarme i alle opholdsrum. Fra stue og køkken er der direkte udgang til egen terrasse og en dejlig have, der vender mod syd. Til hver bolig hører desuden et depotrum.

Læs mere

Se mere på Østerhåb Haves hjemmeside

Læs mere i udlejningsmaterialet fra Østerhåb Have her