Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Et passivhus sikrer lav varmeudgift

Passivhuse betyder ganske enkelt at husene er højisoleret, skabt i et klimavenligt byggeri med et minimalt energiforbrug til opvarmning. Hver enkelt bolig har eget ventilationsanlæg tilsluttet alle boligens rum, hvilket både er skånsomt for miljøet og for beboernes varmeregnskab.

Indretning med Designa skabe og udgang til egen terrasse

Boligerne er indrettet med entré/bryggers med installation til vaskesøjle, køkken og stue med loft til kip, soveværelse, værelse(r) og handicapvenligt badeværelse.
Gulvene er belagt med flot askeparket, og i badeværelse samt entré/bryggers er der lagt klinker.
Alle skabselementer i boligerne er fra Designa, og køkkenfronterne er hvide med en elegant sort kant.
Der er udgang til egen terrasse fra både stue og soveværelse, og til hver bolig hører der eget depotrum.

Grønne områder og spændende legeplads

Boligerne ligger i den østlige del af Aabybro i et villakvarter, som er kendetegnet ved masser af grønne arealer, hvor der er opstillet borde og bænke. Et godt og trygt stisystem fører lige ind til bymidten, skoler og institutioner. Til afdelingen hører en spændende legeplads med svævebane, som sagtens kan bære de voksne.

Der er rig mulighed for at nyde naturen omkring Aabybro. 15 minutters kørsel, og så kan madkurven pakkes ud i Hammer Bakker, Klitplantagen eller på sandstranden mellem Blokhus og Tranum. Aabybro byder på et velorganiseret idrætsliv samt eget kulturcenter i gåafstand fra boligafdelingen. Derudover tilbyder Aabybro en bred vifte af dagligvare- og specialbutikker.

Det er boligselskabet Domea Aabybro, der står bag de 12 passivhuse og husene er tegnet af Bjerg Arkitektur fra Hjørring.

Læs mere

Se mere på Domea Aabybros lokale hjemmeside