Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Lyse og rumlige kvalitetsboliger

'Ved Kanalen' er 50 almene familieboliger beliggende mellem kanalen og Ørestads Boulevard tæt ved Vestamager metrostation.

'Ved Kanalen' består af 4 bygninger, på mellem 5-7 etagers højde. Ejendommene har hvidpudsede facader og lyse altaner. Alle vinduespartier går fra gulv til loft og loftshøjden er på 2,7 m. Dette er alt sammen med til at få så meget lys som mulig ind i boligerne og sikrer desuden en fantastisk udsigt over kanalområdet.

Boligerne er indrettet med en moderne, fleksibel og åben planløsning, hvor køkkenrummet er lejlighedens naturlige samlingspunkt. Lejlighederne har desuden lakeret træparket og gulvvarme. Køkkenet er indrettet med skuffeskabe, gaskomfur med ovn og emhætte. Der er klargjort til køle-/fryseskab, vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine. Alle lejligheder har altan eller terrasse og der er elevator i alle opgange.

Opfylder lavenergikrav 2020

Bebyggelsen opfylder lavenergikravene for 2020 og er dermed fremtidssikret. Boligerne er bygget under stor hensyntagen til miljø og energimæssige krav og indeholder mange bæredygtige løsninger så som solcelleanlæg og grønne tage.

København og grønne arealer som nabo

Med Vestamagers metrostation lige om hjørnet, er du blot få minutter fra centrum af København. Lokalplanen ligger op til et spændende område med grønne og blå oaser, samt mange forskellige slags bygninger.

Ørestad Syd skabes som et levende og dynamisk område, med en blanding af boliger og erhverv. Her er også daginstitutioner samt mange gode indkøbsmuligheder i blandt andet Fields, og på Asgers Jorns Alle.

Læs mere

Se husleje og forbrug her

Se plantegninger og udlejningsbrochure her

Skriv dig op

Skriv dig op på venteliste til Ved Kanalen her