Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Idylliske Faaborg

13 nye familieboliger i Faaborg - byen som er kendt for sin gamle, idylliske bymidte og havn. Faaborg er en del af det smukke Sydfynske Øhav, og byder på en bred vifte af oplevelser for hele familien, både til lands og til vands. Læs mere om Faaborg her

13 familieboliger gennem renovering og nybyggeri

De 13 familieboliger består af fem boliger i den historiske bygning, Vester Mølle fra 1790, som har gennemgået en omfattende renovering. De resterende otte boliger er opført som nybyggede rækkehuse på Kastanievej. Begge steder kan du leje moderne tre og fire rums familieboliger.

Vester Mølle på Lagonis Minde - bo i historisk bygning midt i Faaborg

I Vester Mølle ligger fem familieboliger i den fredede bygning, Vester Mølle på adressen Lagonis Minde 11A, tæt på Faaborg centrum.

Vester Mølle har gennemgået en omfattende, men hensynsfuld renovering, for at skabe boliger af en høj kvalitet, som samtidig passer ind i stilen i den charmerende bygning.

Boligernes størrelse er på hhv. tre og fire rum på ca. 91-115 m², og alle boligerne er indrettet med spisekøkken i åben forbindelse med stuen. Værelser og stuer har plankegulve, og badeværelser er indrettet med klinkegulve og gulvvarme.

Der kan installeres opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler i boligerne.

Læs mere

Læs mere og se plantegninger for Vester Mølle/Lagonis Minde her

Find huslejepriser og link til ventelisten længere nede på siden.

Kastanievej - nybyggede rækkehuse i Faaborg

På Kastanievej i Faaborg, tæt på skoler, institutioner, indkøbscenter og bibliotek, ligger otte nye boliger på hhv. tre og fire rum på 93-107 m². Boligerne er alle indrettet med et moderne, åbent køkken/alrum, hvorfra der er udsigt ud over boligens private sydvendte terrasse samt de grønne fællesarealer.

Gulvene er lavet af lakeret træparket, og køkkener er udstyret med glaskeramisk kogeplader, emhætte, indbygningsovn og køleskab. Alle hvidevarer er kvalitetsprodukter fra Miele.

Der kan installeres opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler i boligerne.

Fra boligerne på Kastanievej er der nem adgang til offentlig transport, og gode tilkørselsforhold til/fra større adgangsveje ved Faaborg, som blandt andet gør det nemt at pendle til og fra arbejde. Der er parkeringspladser tæt på boligerne.

Læs mere

Læs mere og se plantegninger af Kastanievej her

VIDEO: De første beboere på Kastanievej

Se Inger og Claus, som er de første beboere på Kastanievej, vise rundt i deres bolig.

Inger og Claus viser rundt i deres bolig på Kastanievej. Video: Palle Søby Eriksen, fyens.dk