Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

På ”den gamle Cimbriagrund” på hjørnet af Haderslevvej og den kommende udvidelse af Gasværksvej, bygger Boligselskabet Domea Rødekro 102 klimavenlige, almene familieboliger under navnet Cimbria Parken. Boligerne er fordelt på 3 bygninger - A, B og C.

Central beliggenhed og enestående natur

Den centrale beliggenhed i Aabenraa er unik for boligerne, og giver mange muligheder for at opleve livet omkring Aabenraas hyggelige bymidte som har Danmarks længste sammenhængende gågade med spændende indkøbsmuligheder i en god atmosfære. Her finder du lækre specialbutikker i smukke gamle huse og hyggelige spisesteder. Derudover har byen et rigt forenings- og kulturliv, som gør byen indbydende for børn og voksne i alle aldre.

Aabenraa er smukt placeret i bunden af Aabenraa Fjord, og er omkranset af skov og enestående natur.

Lyse og rummelige lejligheder

Byggeriet indeholder seks forskellige typer lejligheder, alle med hvidmalede vægge og lofter, samt lakerede trægulve. Køkkenerne er rummelige og indeholder køle- og fryseskab, ovn, kogeplade samt emhætte. Badeværelserne har gulvklinker og vægfliser i bruseniche. På badeværelset er der plads til vaskemaskine og tørretumbler og forberedt til disse.

Der er elevator i hver opgang til alle etager i bygningen og dørtelefon til hver lejlighed. Den øverste etage på hver bygning er indrettet med to lejligheder og en fælles tagterrasse på ca. 117 m2, der kan benyttes af bebyggelsens beboere.

De 102 moderne og åbne lejligheder har en lofthøjde på 2,5 m, flere steder med vinduer fra gulv til loft, hvilket gør boligerne lyse, venlige og rummelige.

Til hver lejlighed hører der et depotskur på ca. 3 m2.

Fælleshus, gæstebolig og dagligvarebutik

I nederste etage i bygning C laves et fælleshus som kan benyttes af alle afdelingen beboere. Fælleshuset indeholder festsal til ca. 50 personer, med tilhørende køkken, garderobe og toilet, samt en rummelig handicapvenlig gæstebolig med dobbeltseng, toilet og bad til beboernes overnattende gæster.

Under bygning A og B bliver der dagligvarebutik.

Bæredygtigt byggeri sikrer lave regninger til energiforbrug

Byggeriet er meget klimavenligt og opføres efter energikravene, som først gælder fra 2020. Det betyder blandt andet, at vinduespartier øger dagslys i rummene, hvorved brugen af kunstlys minimeres. Der er individuel ventilation af alle rum, hvilket giver et godt indeklima. Alle tagflader er udnyttet til at sikre bæredygtige løsninger, blandt andet med solcelleanlæg. Samlet betyder det, at boligerne har et meget lavt energiforbrug og dermed sikres beboerne lave udgifter til el og varme.

Læs mere og se plantegninger

Læs mere om Cimbria Parken her

Indflytning

I 1. etape bygges 66 boliger med 2- og 3-rums boliger, som forventes klar til indflytning medio 2018.

I 2. etape bygges 36 boliger med 3- og 4-rums boliger, som forventes færdig i 2019.

Huslejepriser

Se huslejepriser her

Skriv dig op

Skriv dig på venteliste til en bolig i Cimbria Parken her