I Falbe Parken, i den nordlige del af Randers, opfører Boligselskabet Domea Randers, i perioden 2016/2017, 24 nye og moderne, almene kvalitetsboliger. Byggeriet er den del af en større masterplan på den gamle fabriksgrund, som tidligere har huset den kendte Falbe Hansen tekstilfabrik.

Byggeriet opføres som etagebyggeri og der er mulighed for bil- og cykelparkering i terræn. Facaderne udføres i flotte mørke murtegl med lyse elevator- og trappetårne.

Boligerne bliver indrettet som 2-, 3- og 4-værelses lejligheder med altan og eget depot i terræn. Boligerne er gennemlyste, moderne boliger, opført i gedigne materialer og med energibesparende konstruktioner.

Parken ligger tæt på både by og natur, indkøb, institutioner, E45 og byens kulturliv.

Projektet igangsættes med første spadestik 17. marts 2016 og forventes indflytningsklar medio 2017.

Et byggeri med historiske rødder

Falbe Parken er en hyldest til en af Randers' største, historiske virksomheder: G. Falbe-Hansens Klædefabrik, der blev stiftet i 1872 og lå på grunden fra 1962 og frem til 2007.

Virksomheden var Danmarks største og sidste herrekonfektionsfabrik, og den imponerende historie om tre generationer af Falbe-Hansen, syersker og skræddere, der knoklede dagligt for at opretholde den høje, velkendte kvalitet, fortælles videre i de nye bebyggelser.

Således er bebyggelsen 1956 Moesgaard-Nielsen en hyldest til den tredje direktør i virksomheden.