Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

I Falbe Parken, i den nordlige del af Randers, opfører Boligselskabet Domea Randers, i perioden 2016/2017, 24 nye og moderne, almene kvalitetsboliger. Byggeriet er den del af en større masterplan på den gamle fabriksgrund, som tidligere har huset den kendte Falbe Hansen tekstilfabrik.

Byggeriet opføres som etagebyggeri og der er mulighed for bil- og cykelparkering i terræn. Facaderne udføres i flotte mørke murtegl med lyse elevator- og trappetårne. Rundt om boligerne anlægges grønne områder med en samling af specielle planter.

Boligerne bliver indrettet som 2-, 3- og 4-rums lejligheder med eget depotrum. Lejlighederne i stueplan har terrasse med en lille have og de øvrige lejligheder har altan. Boligerne er gennemlyste, moderne og opført i gedigne materialer og med energibesparende konstruktioner.

Falbe Parken ligger tæt på både by og natur, indkøb, institutioner, E45 og byens kulturliv.

Et byggeri med historiske rødder

Falbe Parken er en hyldest til en af Randers' største, historiske virksomheder: G. Falbe-Hansens Klædefabrik, der blev stiftet i 1872 og lå på grunden fra 1962 og frem til 2007.

Virksomheden var Danmarks største og sidste herrekonfektionsfabrik, og den imponerende historie om tre generationer af Falbe-Hansen, syersker og skræddere, der knoklede dagligt for at opretholde den høje, velkendte kvalitet, fortælles videre i de nye bebyggelser.

Således er bebyggelsen 1956 Moesgaard-Nielsen en hyldest til den tredje direktør i virksomheden.

Læs mere

Se udlejningsmateriale

Se boligtypernes placering i byggeriet

Huslejepriser

Se huslejepriser for boligerne

Indflytning

Byggeriet er klar til indflytning 1. april 2017.

Skriv dig op

Skriv dig op på venteliste til en bolig i Falbe Parken her