På Oldenborggade 40, centralt i Fredericia, opføres 41 moderne og klimavenlige almene familieboliger. Byggeriet hedder 'Frederikshuset' og tilbyder et varieret udbud af familieboliger i forskellige størrelser, hvoraf der vil blive bygget to såkaldte 'Townhouses', som er boliger i to plan. Bebyggelsen vil indeholde elevator, og boligerne bliver udstyret med en lækker altan og tilhørende kælderrum.

Boligerne får et fælles gårmiljø og er placeret ved kanalen, hvor et trappe- og rampeanlæg vil gøre det muligt at komme helt ned til vandet, hvilket gør boligernes beliggenhed ekstra attraktiv. Kanalen repræsenterer en stor herlighedsværdi for de kommende beboere, og er sammen med den sydvendte placering et stort aktiv for den stemning og det liv, som kommer til at foregå i og rundt om bebyggelsen.

Beløbet på indskud og husleje er endnu ikke offentliggjort.

Boligernes størrelser:

  • 6 to-rums boliger på gennemsnitligt 72 m2
  • 28 tre-rums boliger på gennemsnitligt 98 m2
  • 3 fire-rums boliger på gennemsnitligt 112,5 m2
  • 2 fire-rums boliger i 2 etager (Townhouse)

Attraktiv og central bydel samt tæt på natur

Frederikshuset bliver placeret centralt i et attraktivt boligkvarter, som er i rivende udvikling. Centrum af Fredericia finder du blot 500 m. fra boligerne, hvor der er gode indkøbsmuligheder, specialbutikker og hyggelige spisesteder. Inden for de kommende år, vil der blive bygget flere boliger i denne populære bydel, og det vil blomstre med liv i form af spisesteder, butikker og caféliv.

Inden for kort afstand ligger både skole og daginstitutioner, samt skøn natur med Fredericia Voldanlæg, Hannerup Skov, Kastellet og det smukke Lillebælt.

VIDEO: Kom en tur med rundt i området og boligerne, og få en god fornemmelsen af det spændende byggeri.

Indflytning

Byggeriet forventes klar til indflytning medio 2017.

Skriv dig op

Skriv dig på venteliste til en bolig i Frederikshuset her