Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

På Oldenborggade 40, centralt i Fredericia, opføres 41 moderne og klimavenlige almene familieboliger. Byggeriet hedder 'Frederikshuset' og tilbyder et varieret udbud af familieboliger i forskellige størrelser, hvoraf der vil blive bygget to såkaldte 'Townhouses', som er boliger i to plan. Bebyggelsen vil indeholde elevator, og boligerne bliver udstyret med en lækker altan og tilhørende kælderrum.

Boligerne får et fælles gårdmiljø og er placeret ved kanalen, hvor et trappe- og rampeanlæg vil gøre det muligt at komme helt ned til vandet, hvilket gør boligernes beliggenhed ekstra attraktiv. Kanalen repræsenterer en stor herlighedsværdi for de kommende beboere, og er sammen med den sydvendte placering et stort aktiv for den stemning og det liv, som kommer til at foregå i og rundt om bebyggelsen.

Boligernes størrelser:

  • 6 to-rums boliger på mellem 62 og 66 m2
  • 30 tre-rums boliger på mellem 79 og 100 m2
  • 5 fire-rums boliger på mellem 100 og 112 m2, hvoraf 2 af disse boliger er i 2 plan (townhouse)

Se fordelingen af rum og m2 her

Attraktiv og central bydel samt tæt på natur

Frederikshuset bliver placeret centralt i et attraktivt boligkvarter, som er i rivende udvikling. Centrum af Fredericia finder du blot 500 m. fra boligerne, hvor der er gode indkøbsmuligheder, specialbutikker og hyggelige spisesteder. Inden for de kommende år, vil der blive bygget flere boliger i denne populære bydel, og det vil blomstre med liv i form af spisesteder, butikker og caféliv.

Inden for kort afstand ligger både skole og daginstitutioner, samt skøn natur med Fredericia Voldanlæg, Hannerup Skov, Kastellet og det smukke Lillebælt.

VIDEO: Kom en tur med rundt i området og boligerne, og få en god fornemmelsen af det spændende byggeri.

Læs mere

Læs mere og se plantegninger her

Huslejepriser

Se huslejepriser for boligerne

Indflytning

Byggeriet forventes klar til indflytning 1. juli 2017.

Skriv dig op

Skriv dig på venteliste til en bolig i Frederikshuset her