Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

23 familieboliger med direkte adgang til gågaden og til parkeringsplads er på vej i Nykøbing Falster. Det er Boligselskabet Vendersbo, der opfører lejlighederne, der ligger på henholdsvis stueplan, 1. og 2. sal. Boligerne er fordelt på 2, 3 og 4 rum i størrelsen 70-110 m2.

Lejlighederne er indrettet med åbent køkken i direkte forbindelse med stuen. Herfra er der adgang til altan/fransk altan på 1. og 2. sal og i stueplan til terrasse. Desuden hører der et depotrum til lejlighederne. Der er elevator.

Byggeriet ligger centralt i Nykøbing Falster i gåafstand til dagsinstitutioner, svømmehal, butikker og biograf.

Boligerne

8 lejligheder med 2 rum
12 lejligheder med 3 rum
3 lejligheder med 4 rum

Opføres i størrelsen 70-110 m2.

Læs mere, og se plantegninger

Boligtyper og plantegninger (vejledende)

Husleje

Huslejeskema

Indflytning

Forventet indflytning 10. september 2018.

Opskrivning

Skriv dig op til en bolig i Støberiet

Bemærk! Der er specielle regler for førstegangsudlejning, og du kan derfor ikke regne med dit nummer på ventelisten, som oplyses af systemet. Fx ved vi på nuværende tidspunkt ikke, hvor mange boliger kommunen ønsker ved førstegangsudlejningen.