Lyse og rumlige kvalitetsboliger

'Ved Kanalen' er 50 almene familieboliger beliggende mellem kanalen og Ørestads Boulevard tæt ved Vestamager metrostation. Forventet dato for indflytning er 15. april 2016.

'Ved Kanalen' består af 4 bygninger, på mellem 5-7 etagers højde. Ejendommene får hvidpudsede facader og lyse altaner. Alle vinduespartier går fra gulv til loft og loftshøjden bliver på 2,7 m. Dette er alt sammen med til at få så meget lys som mulig ind i boligerne og sikrer desuden en fantastisk udsigt over kanalområdet.

Boligerne er indrettet med en moderne, fleksibel og åben planløsning, hvor køkkenrummet er lejlighedens naturlige samlingspunkt. Lejlighederne har desuden lakeret træparket og gulvvarme. Køkkenet er indrettet med skuffeskabe, gaskomfur med ovn og emhætte. Der er klargjort til køle-/fryseskab, vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine. Alle lejligheder har altan eller terrasse og der er elevator i alle opgange.

Opfylder lavenergikrav 2020

Bebyggelsen opfylder lavenergikravene for 2020 og er dermed fremtidssikret. Boligerne er bygget under stor hensyntagen til miljø og energimæssige krav og indeholder mange bæredygtige løsninger så som solcelleanlæg og grønne tage.

København og grønne arealer som nabo

Med Vestamagers metrostation lige om hjørnet, er du blot få minutter fra centrum af København. Lokalplanen ligger op til et spændende område med grønne og blå oaser, samt mange forskellige slags bygninger.

Ørestad Syd vil inden længe OerestadenWeb.jpgudvikle sig til et levende og dynamisk område, med en blanding af boliger og erhverv. Her er også mange gode indkøbsmuligheder i blandt andet Fields, samt på Asgers Jorns Alle. Endvidere tilføres området institutioner mm. hvilket allerede er igangsat.