Idylliske Faaborg

13 familieboliger opføres i Faaborg, som er kendt for sin gamle, idylliske bymidte og havn. Faaborg er en del af det smukke Sydfynske Øhav, og byder på en bred vifte af oplevelser for hele familien, både til lands og til vands. Læs mere om Faaborg her

13 familieboliger gennem renovering og nybyggeri

De 13 familieboliger vil bestå af fem boliger i den historiske bygning, Vester Mølle fra 1790, som vil gennemgå en omfattende renovering. De resterende otte boliger vil blive opført som nybyggede rækkehuse på Kastanievej. Begge steder vil du kunne leje moderne tre og fire rums familieboliger.

Vester Mølle på Lagonis Minde - bo i historisk bygning midt i Faaborg

I Vester Mølle indrettes fem familieboliger i den fredede bygning, Vester Mølle på adressen Lagonis Minde 11A, tæt på Faaborg centrum.

Vester Mølle vil gennemgå en omfattende, men hensynsfuld renovering, for at skabe boliger af en høj kvalitet, som samtidig passer ind i stilen i den charmerende bygning.

Boligerne vil blive på hhv. tre og fire rum på ca. 91-115 m², og alle boligerne vil blive indrettet med spisekøkken i åben forbindelse med stuen. Værelser og stuer vil have plankegulve og badeværelser vil blive indrettet med klinkegulve og gulvvarme.

Der vil kunne installeres opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler i boligerne.

Læs mere

Læs mere og se plantegninger for Vester Mølle/Lagonis Minde her

Find huslejepriser og link til ventelisten længere nede på siden.

Kastanievej - nybyggede rækkehuse i Faaborg

På Kastanievej i Faaborg, tæt på skoler, institutioner, indkøbscenter og bibliotek, opføres otte nye boliger på hhv. tre og fire rum på 93-107 m². Boligerne indrettes alle med et moderne, åbent køkken/alrum, hvorfra der er udsigt ud over boligens private sydvendte terrasse samt de grønne fællesarealer.

Gulvene vil være af lakerede træparket, og køkken vil blive udstyret med glaskeramisk kogeplader, emhætte, indbygningsovn og køleskab. Alle hvidevarer er kvalitetsprodukter fra Miele.

Der vil kunne installeres opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler i boligerne.

Fra boligerne på Kastanievej er der nem adgang til offentlig transport, og gode tilkørselforhold til/fra større adgangsveje ved Faaborg, som blandt andet gør det nemt at pendle til og fra arbejde. Der er parkeringspladser tæt på boligerne.

Læs mere

Læs mere og se plantegninger af Kastanievej her

Huslejepriser

Se de foreløbige huslejepriser for Vester Mølle og Kastanievej

Skriv dig op

Skriv dig på venteliste til Vester Mølle/Lagonis Minde og Kastanievej her