Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Boligselskabet Domea Odder bygger 36 nye attraktive almennyttige boliger i hjertet af Odder.

Tidligere var VitaPark hjemsted for det gamle centralsygehus, men i 2012 overtog kommunen bygninger og den 6 hektarer store park af Region Midt.

Siden har Byrådet igangsat en ambitiøs udvikling af området som en vigtig brik i kommunens vækststrategi med fokus på sundhed, kultur og liv.

De nye boliger opføres som tre punkthuse med to- til fire-rums lejligheder i stil med de gamle bygninger i VitaPark. Området vil fremstå med flydende grænser mellem park og bebyggelse. Vejadgangen til de nye boliger sker fra Præstevænget og der er parkering til alle boliger.

Indflytning

Forventet indflytning er marts 2017.

Huslejepriser

Se huslejepriser for VitaPark

Læs mere

Læs mere om VitaPark-projektet her

Se VitaParks facebook-side her

Skriv dig op

Skriv dig på venteliste til en bolig i VitaPark her