Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland
Næste
Side 1 af 3

Gårdhavehusene i Jelling

Jelling Boligselskab opfører 24 almene familieboliger med henholdsvis 2, 3 og 4 rum i størrelsen ca. 78-112 m2. Boligerne får egen gårdhave og ligger tæt på Jelling Skov og Fårup Sø.
Se mere

Orienten i Københavns Nordhavn

Boligselskabet Domea København opfører 131 almene kvalitetsboliger i Københavns Nordhavn. De er fordelt på familieboliger, ungdomsboliger og boliger til borgere med særlige behov.
Se mere

Vinkelen på Gjøl

Boligselskabet Domea Aabybro opfører 8 familieboliger i to plan på Vinkelen på Gjøl – 4 boliger med tre rum på 98 m2 og 4 boliger med 4 rum på 114 m2. Boligerne har altan og terrasse.
Se mere

Væksthuset i Randers

Boligselskabet Domea Randers opfører 73 bæredygtige boliger i Sporbyen i Randers. 'Væksthuset', som skal danne rammen om boligerne, kommer til at ligge i den nordlige ende af den store Bombardier-grund, som tegner sig til at blive en blandet bydel med mange muligheder.
Se mere

Markedspladsen i Randers

Boligselskabet Domea Randers opfører 32 almene familieboliger på Mariagervej/ Bredstrupgade/ Markedsgade i Randers C. Lejlighederne bliver på henholdsvis 2, 3 og 4 rum i størrelsen 55-95 m2 og ventes at stå klar til indflytning i forsommeren 2020.
Se mere

Rynkebjerggårdsvej i Lejre

Boligselskabet Midtsjælland opfører 29 familieboliger i 1½ plan i størrelsen 51,5-95 m2. Der er indregnet en p-plads pr. bolig i projektet. Forventet indflytning medio 2020.
Se mere

Baunemosen i Osted

Boligselskabet Midtsjælland opfører 24 familieboliger i 1½ plan i størrelsen 51,5-95 m2. Der er indregnet en p-plads pr. bolig i projektet. Forventet indflytning medio 2020.
Se mere

Søkildevej i Svendborg

BSB Svendborg opfører to seniorbofællesskaber med i alt 54 almene kvalitetsboliger i Høje Bøge-kvarteret i Svendborg. De nye boliger, som bliver for de +55-årige, bygges som 2-, 3- og 4-rums boliger på 75-100m2. De ventes indflytningsklar i begyndelsen af 2021.
Se mere

Energiparken i Horsens

I en ny bypark på Gnisten i Horsens opfører Boligselskabet Domea Horsens 4 punkthuse med i alt 28 almene boliger på mellem 81 og 100 m2. Der etableres også boliger til privat udlejning i punkthusene. Byparken får navnet Energiparken.
Se mere
Næste
Side 1 af 3