Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland
Næste
Side 1 af 3

Rynkebjerggårdsvej i Lejre

Boligselskabet Midtsjælland opfører 29 familieboliger i 1½ plan i størrelsen 51,5-95 m2. Der er indregnet en p-plads pr. bolig i projektet. Forventet indflytning medio 2020.
Se mere

Baunemosen i Osted

Boligselskabet Midtsjælland opfører 24 familieboliger i 1½ plan i størrelsen 51,5-95 m2. Der er indregnet en p-plads pr. bolig i projektet. Forventet indflytning medio 2020.
Se mere

Søkildevej i Svendborg

BSB Svendborg opfører to seniorbofællesskaber med i alt 54 almene kvalitetsboliger i Høje Bøge-kvarteret i Svendborg. De nye boliger, som bliver for de +55-årige, bygges som 2-, 3- og 4-rums boliger på 75-100m2. De ventes indflytningsklar i begyndelsen af 2021.
Se mere

Energiparken i Horsens

I en ny bypark på Gnisten i Horsens opfører Boligselskabet Domea Horsens 4 punkthuse med i alt 28 almene boliger på mellem 81 og 100 m2. Der etableres også boliger til privat udlejning i punkthusene. Byparken får navnet Energiparken.
Se mere

Vinkelen på Gjøl

Boligselskabet Domea Aabybro opfører 8 familieboliger i to plan på Vinkelen på Gjøl – 4 boliger med tre rum på 98 m2 og 4 boliger med 4 rum på 114 m2. Boligerne har altan og terrasse.
Se mere

Cimbria Parken i Aabenraa

106 attraktive og klimavenlige familieboliger med egen altan opføres i Aabenraa med unik placering tæt på havn og bymidte.
Se mere

Ternelunden i Horsens

Boligselskabet Domea Horsens opfører 56 familieboliger i størrelsen 97-113 m2 i Ternelunden. De kommer til at ligge side om side med private boliger, som de vil dele grønne fællesarealer og parkeringsplads med.
Se mere

Gårdhavehusene i Jelling

Jelling Boligselskab opfører 24 almene familieboliger med henholdsvis 2, 3 og 4 rum i størrelsen ca. 78-112 m2. Boligerne får egen gårdhave og ligger tæt på Jelling Skov og Fårup Sø.
Se mere

Vindinge Nord i Vindinge

Boligselskabet Roskilde Syd opfører 48 almene familieboliger i et attraktivt område i Vindinge i Roskilde Kommune. Boligerne opføres som rækkehuse og som mindre lejligheder.
Se mere
Næste
Side 1 af 3