Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Status på byggeriet

December 2018: Vi må desværre oplyse, at vores entreprenør på byggeriet Orienten er under konkursbehandling.

Det er for tidligt at sige noget præcist om de tidsmæssige konsekvenser for byggeriet, men man må forvente en forsinkelse på mindst to måneder. Der vil derfor tidligst være indflytning i november 2019.

Vi vil løbende holde siden her opdateret med nye meldinger, så snart vi har dem.

Vi beklager den ulejlighed, forsinkelsen måtte medføre, og vi arbejder på højtryk for at få byggesagen tilbage på skinner.

Mvh Domea.dk

Byggeriet Orienten er på knap 14.000 m2 og ligger i Århusgadekvarteret i Københavns Nordhavn. Det kommer til at bestå af 131 boliger, fordelt på familieboliger, som både singler, par og familier, kan leje sig ind i, på ungdomsboliger og boliger for borgere med særligt behov. Der bliver også etableret en integreret daginstitution, som Københavns Kommune kommer til at eje, og erhvervslokaler til fx restaurant og café, som By og Havn vil stå for.

Byggeriet, der er tænkt og tegnet af bl.a. KHS Arkitekter og Dorte Mandrup Arkitekter, er i både materiale og arkitektur af høj kvalitet, og boligerne fletter sig elegant sammen med områdets øvrige byggerier. Byggeriet bliver bæredygtighedscertificeret, så til det lever op til energistandarder, der først er gældende fra 2020.

Gårdmiljøet i Orienten bliver etableret i flere niveauer med plateauer, pladser og grønne arealer, der kan bruges til legeplads, nyttehaver og andet, som beboerne ønsker. På tagene er der flere fælles tagterrasser i forskellige variationer og højder med planter og buske.

Forventet indflytning

November 2019

Skriv dig op

Skriv dig på venteliste til en bolig i Orienten her