Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

I slutningen af 2018 nåede antallet af boliger på Domea.dks platform op på ca. 60.000 almene lejeboliger fordelt rundt i hele landet. Det er ca. 9.000 flere boliger end i 2017. Og det er netop dér, Domea.dks fokus er: På kunderne. På de mennesker, der bor i boligerne.

Det handler nemlig fortsat om at give så mange mennesker som muligt et trygt og godt sted at bo til en husleje, der er til at betale. Flere boligselskaber har da også valgt at sætte huslejen ned. Andre har valgt at spare op. For mange steder er det nemlig i samarbejde med Domea.dk lykkedes boligselskaberne at effektivisere sig til besparelser. Det er et krav fra Folketinget, at den almene sektor frem mod 2020 skal spare 1,5 mia. kr. i forhold til udgangspunktet i 2014. Samlet set har Domea.dks kunder opnået over halvdelen af besparelsen, og de skal nok komme helt i mål.

De samme tendenser så man i virksomheden Domea.dk i 2018, hvor effektivisering fortsat var på dagsordenen.

Download resumeet af årsberetningen her.