Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Mission

Sammen gør vi Danmark til et bedre og billigere sted at bo.

Hvorfor?
Missionen handler om mennesker, og sammen med vores kunder, kommuner og andre samarbejdspartnere bidrager vi til en positiv udvikling i samfundet. Vi tænker mennesker før mursten. Når vi og kunderne bygger, bidrager vi til en balanceret og bæredygtig byudvikling. Vi tager vores samfundsansvar alvorligt og sikrer, at helt almindelige mennesker har en god og tryg bolig, de har råd til at betale.

Vi ser hele Danmark som vores markedsplads og tager afsæt i kundernes behov.

Vision

Vi vil forny det almene fællesskab, fokusere på bæredygtighed samt realisere vores kunders individuelle mål, visioner og drømme.

Hvorfor?
Vores DNA er de almene boliger og det fællesskab, de bygger på. Vi er optagede af at lytte til og forstå vores kunders behov, så de får opfyldt netop deres mål, visioner og drømme – samtidig med at de er sikret de stordriftsfordele, der kommer af at være en del af et fællesskab. Vi tænker bæredygtighed ind, hvor det giver mening. Vi bygger bæredygtigt, vi har fokus på økonomisk bæredygtighed, og vi går op i social bæredygtighed – det handler om mennesker.

Værdier

Vi arbejder i overensstemmelse med vores værdier: Vi er til for vores kunder, vi er ét hold, og vi skaber resultater. Værdierne udleves gennem nogle enkle leveregler:

Vi er til for vores kunder

  • Vi forstår deres behov
  • Vi er gode til at forventningsafstemme
  • Vi giver positive oplevelser hver gang

Vi er ét hold

  • Sammen i Domea.dk
  • Sammen med vores kunder

Vi skaber resultater

  • Vi arbejder enklere og smartere
  • Vi ændrer arbejdsfunktioner, processer og roller
  • Med digitale løsninger får vi mere tid til kunderne