Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Seniorliv

Seniorliv

Seniorliv

Drift og service

Drift og service

Blå mænd løfter i fællesskab

På kun 12 uger er det lykkedes at implementere et fuldt fungerende driftsfællesskab som alternativ til de tidligere tre driftsområder i Boligselskabet af 1964 i Hjørring.

Læs artiklen Blå mænd løfter i fællesskab

Seniorliv

Nybyggerne på Østerbro

I april 2013 blev de nye nøgler til Almen Bolig+ byggeriet i Emblasgade delt ud. Nogle af de første indflyttere var Herdis og Bent Skafte, der allerede er ved at sætte deres personlige præg på boligen.

Læs artiklen Nybyggerne på Østerbro

Kundeservice

Digitalisering

Sæt strøm til bestyrelsesarbejdet

​Bestyrelser i Domea.dk bliver mere og mere digitale, og med en ny løsning til iPad vil det blive endnu nemmere og billigere at holde styr på de mange dokumenter og noter fra bestyrelsesmøderne.
Læs artiklen Sæt strøm til bestyrelsesarbejdet

Drift og service

Vandhanen repareres kl. 9.00

Ved at samle medarbejderne og pulje ejendomsdriften på tværs af boligafdelinger i Frederikssund får beboerne bedre service og mere luft i økonomien. Og så kan de aftale præcis, hvornår vandhanen skal repareres.
Læs artiklen Vandhanen repareres kl. 9