Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Passion

Med hjerne og hjerte sikrer Domea.dk grundlaget for det gode boligliv lokalt

Ambition

Som et resultat af vores mål om at være så effektive som muligt, har vi fra 2016 sænket vores priser med 20 procent i gennemsnit. Strategien frem til og med 2018 er en udviklingsstrategi, der skal gøre os til digital højdespringer og blandt de mest effektive inden for administration og drift af almene boliger. Det gør vi for at styrke vores konkurrenceevne og være boligorganisationernes foretrukne samarbejdspartner inden for almen bygge- og boligadministration.

Nye digitale løsninger er forudsætningerne for billigere ejendomsdrift og boligadministration. Samtidig er øget digitalisering vejen til mere og bedre service, digitalt og personligt overfor beboere og boligsøgende i et mere konkurrencepræget boligmarked. For beboerne vil fordelen være, at der spares penge, som ellers skulle være brugt til at udvikle dyre digitale og individuelle løsninger.

Vi oplever, at beboerne i højere grad end tidligere tænker som forbrugere. De ønsker brugervenlige digitale løsninger på mobile enheder. Den udvikling er vi i gang med at imødekomme. Og det er baggrunden for, at vi har inviteret den almene branche til at gå sammen om at udnytte stordriftsfordelene ved i fællesskab at udvikle fremtidens digitale løsninger i branchen.

Værdier

Vi arbejder i overensstemmelse med vores værdier: Vi er til for vores kunder, vi er ét hold, og vi skaber resultater. Værdierne udleves gennem nogle enkle leveregler:

Vi er til for vores kunder

  • Vi forstår deres behov
  • Vi er gode til at forventningsafstemme
  • Vi giver positive oplevelser hver gang

Vi er ét hold

  • Sammen i Domea.dk
  • Sammen med ejendomsfunktionærerne
  • Sammen med vores kunder

Vi skaber resultater

  • Vi arbejder enklere og smartere
  • Vi ændrer arbejdsfunktioner, processer og roller
  • Med digitale løsninger får vi mere tid til kunderne