Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Sådan stiller du op

  • Ønsker du at stille op som formand, skal du sende en mail til valg@domea.dk og fortælle, hvem du er, og hvor du bor, samt oplyse dit telefonnummer.
  • I profilen her kan du læse om formandens opgaver og ansvar, og hvad der kræves af kvalifikationer og egenskaber for at besidde posten.
  • Du kan læse om valgprocessen for formanden på siden her.

Formanden vælges for en toårig periode.

Poul Rasmussen, som er formand for Boligselskabet Sydsjælland, er den siddende formand for Domea.dk's bestyrelse, og bestyrelsen indstiller Poul Rasmussen til genvalg.

Alle kan dog stille op til formandsposten, og det er generalforsamlingen, der vælger formanden den 14. april 2022 blandt alle interesserede kandidater. Nye kandidater kan i princippet stille op helt frem til og på selve generalforsamlingen. Det sidste kræver dog, at du i forvejen er inviteret til generalforsamlingen.

Generalforsamlingen består af alle organisationsbestyrelserne i de boligorganisationer, der er kunder hos Domea.dk.

Det hjælper vi dig med

Når du har skrevet til os på valg@domea.dk og fortalt os, at du stiller op, vil vi kontakte dig. Du har derefter mulighed for at gøre brug at følgende tilbud – det kræver dog, at du har fortalt os inden den 28. februar, at du stiller op. Du kan:

  • få et møde med udvalgte bestyrelsesmedlemmer om bestyrelsens arbejde og formandens rolle
  • få hjælp til udarbejdelse af en præsentation, som gøres tilgængelig på Domea.dk's hjemmeside

Du afgør selv, om og i hvilket omfang du vil gøre brug af tilbuddene herover.

Vigtige datoer

  • 28. februar: Sidste frist for at melde dig som formandskandidat, hvis du ønsker en samtale med bestyrelsen og/eller hjælp til en præsentation
  • 14. april: Generalforsamlingen i Domea.dk vælger formand for bestyrelsen. Er du kandidat, bliver du inviteret med til generalforsamlingen

Stil op som næstformand
Stil op som bestyrelsesmedlem
Valgdagen: Generalforsamlingen

 

Til toppen