Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Fredag den 1. juni 2018 mødes repræsentantskabet i Domea.dk på Hotel Nyborg Strand på Fyn. Her vælges 6 medlemmer til bestyrelsen samt formand og næstformand. Repræsentantskabet stemmer elektronisk på mødet.

Ved ankomsten forud for mødet er der morgenmad og mulighed for at snakke med nye og gamle bekendtskaber.

Garantforsamlingen

Kl. 9 begynder først garantforsamlingen. Domea.dk er organiseret som et såkaldt garantiselskab, hvilket betyder, at vi tilbyder boligorganisationerne at købe garantibeviser i Domea.dk. Dermed bliver de medejere (garanter) og opnår stemmeret på Domea.dks garantforsamling.  

Læs mere om Domea.dks garantforsamling her

Repræsentantskabsmødet

I umiddelbar forlængelse af garantforsamlingen begynder repræsentantskabsmødet.

Repræsentantskabsmødet indledes med bl.a. bestyrelsens aflæggelse af årsberetning og behandling af indkomne forslag. Som noget af det sidste på mødet vælges formand, næstformand og bestyrelsesmedlemmer.

Se programmet for garantforsamlingen og repræsentantskabsmødet i boksen øverst på siden.

Landskonferencen

I de senere år har landskonferencen ligget i forlængelse af repræsentantskabsmødet. Også i år begynder landskonferencen efter frokost den 1. juni, når den nye bestyrelse er på plads. Landskonferencen er for alle beboerdemokrater og for medarbejdere i driften.

Landskonferencen strækker sig over to hyggelige og fagligt interessante dage fra fredag den 1. juni efter frokost til lørdag den 2. juni til frokost. Her er der masser af mulighed for socialt samvær på tværs af boligorganisationer og -afdelinger, og der vil være en lang række faglige indslag med inspiration og konkrete ideer, som deltagerne kan tage med sig hjem.

Om aftenen, fredag den 1. juni, er der festmiddag med underholdning og dans og musik.

Se programmet for landskonferencen i boksen øverst på siden.

Til toppen