Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Fredag den 24. maj 2024 mødes Generalforsamlingen i Domea.dk på Hotel Nyborg Strand på Fyn. Her skal den vælge fire bestyrelsesmedlemmer og fire suppleanter samt næstformand.

Mødet indledes med bl.a. bestyrelsens aflæggelse af årsberetning og behandling af indkomne forslag. Og som noget af det sidste vælges den nye bestyrelse. Generalforsamlingen stemmer elektronisk på mødet.

Se den nuværende bestyrelse her
Se de opstillede kandidater her

Invitation til Generalforsamlingen udsendes til medlemmerne. Programmet for mødet kommer til at ligge i boksen herover, når det er klar.

Hvad skal der ellers ske?

Ved ankomsten forud for Generalforsamlingen er der morgenmad og mulighed for at snakke med nye og gamle bekendtskaber. Og i umiddelbar forlængelse af Generalforsamlingen begynder den årlige landskonference, hvor medlemmer af organisations- og afdelingsbestyrelser kan deltage.

Her følger et hyggeligt og inspirerende døgn med faglige oplæg og debatter, god mad og underholdning.

Invitation til landskonference sendes ud til medlemmerne.

I boksen øverst på siden finder du programmet for Landskonferencen.


Du kan læse om valgprocessen her.
Og du kan blive klogere på Domea.dk's opbygning her.

 

Til toppen