Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

GENERALFORSAMLINGEN VIL BLIVE AFHOLDT DEN 18. SEPTEMBER 2020. 

Generalforsamlingen i Domea.dk på Hotel Nyborg Strand på Fyn. Her vælges næstformanden samt fire medlemmer og fem suppleanter til bestyrelsen. Generalforsamlingen stemmer elektronisk på mødet.

 

 

 

Generalforsamlingen indledes med bl.a. bestyrelsens aflæggelse af årsberetning og behandling af indkomne forslag. Som noget af det sidste på mødet vælges næstformand og bestyrelsesmedlemmer.

Programmet for Generalforsamlingen kommer til at ligge i boksen øverst på siden.

Landskonferencen

I forlængelse af Generalforsamlingen afholdes Landskonferencen. Den er for alle beboerdemokrater og for medarbejdere i driften.

Landskonferencen strækker sig over to hyggelige og fagligt interessante dage fra fredag den 3. april efter frokost til lørdag den 4. april til frokost. Her er der masser af mulighed for socialt samvær på tværs af boligorganisationer og -afdelinger, og der vil være en lang række faglige indslag med inspiration og konkrete ideer, som deltagerne kan tage med sig hjem.

Om aftenen, fredag den 3. april, er der festmiddag med underholdning, dans og musik.

Temaet for Landskonferencen er i år:
FN's 17 verdensmål: Fra verdensmål til hverdagsmål. 

Vi skal bl.a. tale om, hvordan I helt konkret kan leve mere bæredygtigt. Måske gør I det allerede. Det kan være alt lige fra at have solcelleanlæg til at opsamle regnvand eller grønt affald til næring af grønne områder, bede eller måske endda dyrkning af grøntsager.

Det kan også være social bæredygtighed – hvor I mødes til kaffe eller petanque, spiser sammen en gang om ugen eller på anden måde har et fællesskab, hvor der er plads til alle.

Temaet er pakket ind i interessante og underholdende indslag, så I kommer hjem med en god oplevelse og noget, I kan bruge. Der vil også være kendte ansigter, som får sat lattermusklerne i omdrejninger. Læs mere om temaet i artiklen her.

Til toppen