Æblelunden i Stenløse Syd -

Videre til indhold | Videre til menunavigation

Bo bedst har møbleret prøvelejligheden

Æblelunden i Stenløse Syd

Domea og Boligselskabet Rosenvænget bygger 45 nye moderne boliger i Lavenergiklasse 1. Udgifterne holdes nede med jordvarme og solceller ligesom regnvandet genanvendes til fx toiletskyl.
 
Æblelunden i Stenløse
Boligselskabet Rosenvænget opfører 45 fantastiske lejligheder i det nye, attraktive område i den sydlige del af Stenløse. Med udsigt til åbne og naturskønne omgivelser er der kun få minutter ind til centrum af Stenløse, hvor gode busforbindelser og S-tognettet gør det muligt at rejse videre rundt i Nordsjælland eller ind til København. I Stenløse centrum finder man Egedalcenteret hvor der er rige indkøbsmuligheder, cafeliv og mange andre tilbud.
 
Egedal Kommune er en spændende vækstkommune og tager godt hånd om sine borgere med mange attraktive tilbud for unge, børnefamilier, singler og seniorer. Se mere på kommunens hjemmeside.
 
Æblelunden.bmp

Moderne boliger
De 45 boliger bygges i 4 punkthuse á 3 og 4 etager. Byggeriet opføres i karakteristiske lyse, smukke og solide betonelementer. Adgangen til lejlighederne sker via trappeopgang/elevator og lejlighederne er gennemlyste, rummelige og med egen altan eller terrasse.
 
I lejlighederne findes et flisebelagt depotrum/bryggers med mulighed for at opstille egen vaskesøjle, et moderne køkken og badeværelse i lyse og indbydende farver. Gulve i køkken og stue/værelser er trægulve og alle gulve er med gulvvarme.
 
Fokus på Energien og Miljøet
Æblelunden opføres i Lavenergiklasse 1, hvilket bl.a. betyder at udgifterne til varme holdes på et meget lavt niveau. Boligerne forsynes med jordvarme fra udenomsarealerne og med tilskud til elforbruget fra solceller på tagene. Regnvand opsamles i underjordiske tanke og genbruges til eksempelvis toiletskyl i lejlighederne.
 
I hver lejlighed findes et ventilationsanlæg med varmegenvinding. Dette sikrer, at indeklimaet er i top og at den opvarmede luft i lejlighederne ikke går til spilde, som ved traditionel boligventilation.
 
Boligselskabet Rosenvænget
 
Boligselskabet Rosenvænget er et selvstændigt lokalt boligselskab, der har base i Frederikssund med ca. 1.100 boliger, fordelt på 11 boligafdelinger.
 
Boligselskabet Rosenvænget har længe ønsket at spille en aktiv rolle i udviklingen af den sidste ”finger” i Region Hovedstadens 5-finger plan for København og Nordsjælland og Æblelunden i Stenløse er første skridt i realiseringen af denne målsætning.
 
Alle afdelinger serviceres fra Boligselskabet Rosenvængets ejendomsserviceorganisation der i dag tæller 16 velkvalificerede medarbejder, som dagligt servicerer alle selskabets beboere, ejendomme og grønne områder.
 
Udlejning sker gennem Domea, der administrerer Boligselskabet Rosenvænget og mange andre lokale boligselskaber i Danmark.
  • En del af