Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Ejendomskontor

Søllerød Ældreboligselskab Nærumport
Nærum Hovedgade 99, kld.
2850  Nærum
soelleroed@domea-afd.dk

Se på kort

Om afdelingen

VELKOMMEN TIL SØLLERØD ÆLDREBOLIGSELSKAB, AFD. 1
- Charmerende boliger i parklignende omgivelser
Ældreboligerne ligger i et roligt område tæt på centrum af Nærum. Boligerne er fordelt over flere bygninger, alle i tre etager med elevator. Bygningerne i nr. 95 og 97 er handicapvenlige.
Der er indrettet fællesvaskerier der er til rådighed for de beboer der selv kan og ønsker at benytte disse. Brugen af vaskeriet er gratis for afdelingens beboere.  
Til afdelingen hører store grønne udearealer, der holdes i en parklignende standard. Herudover er der store fælles terrasse med borde og stole der flittigt benyttes i sommer halvåret.
Afdelingen har et fælleslokale der ved henvendelse hos ejendomsmesteren kan lejes af afdelingens beboere.
Medfølgende alle boliger er et kælderrum i nr. 93 eller 99.
I kælderen i nr. 93 er der desuden cykelkælder og udendørs ved nr. 93 samt 99 findes parkeringspladser, der frit kan benyttes.
Det er i afdelingen besluttet at beboere gerne må tage det husdyr med de har i forvejen (hund/kat) samt mindre husdyr. Der skal søges tilladelse hertil hos ejendomsmesteren.

Lejemål i afdelingen