Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

For pressen

Om Domea.dk

Domea.dk er en af Danmarks største almene bygge- og boligadministrationer. Vi er vi sat i verden for at skabe gode, trygge boliger, som er til at betale for almindelige mennesker. Det forudsætter så lav en husleje som muligt. Det opnår vi gennem løbende effektivisering og digitalisering af vores ydelser. Selv om vi er non-profit, medlemsejet og demokratisk ledet, drives vi som en kommerciel virksomhed. Det gør vi for at sikre så lav en husleje som muligt.

Læs mere om Domea.dk

Hvad vil det sige at bo alment?

Årsberetninger

Logo og billedmateriale

Her kan du finde logoer til web og tryk, samt billedmateriale af Domea.dks ledelse. Find logo og billedmateriale

Seneste nyt

Pris_Knuthen_thumb.png

Domea.dk Prisen: Snaps, skybrud og spyttende dinosaurer

I et seniorbofællesskab i Nykøbing Falster stod et besøg i Knuthenborg Safaripark øverst på ønskelisten, da formanden Eva Pedersen i juni blev belønnet med Domea.dk Prisen og 10.000 kr. Og sådan blev det. Beboerne har netop været på tur – men de fik lidt flere oplevelser med hjem, end de havde kalkuleret med.

Læs hele nyheden
Landskonference2018-3091.jpg

Sæt kryds i kalenderen 5. og 6. april 2019

Næste års Garantforsamling, Repræsentantskabsmøde og Landskonference, der afholdes på Hotel Nyborg Strand, bliver fredag den 5. og lørdag den 6. april.

Læs hele nyheden
Byggekursus_thumb.png

Kursus: Bliv klædt på til rollen som bygherre

Skal I bygge nyt eller renovere jeres boliger i boligorganisationen inden længe? Det kan også være, I netop er gået i gang. Så er et bygherrekursus måske noget for jer. Kurset giver et værdifuldt indblik i, hvilken proces I som boligorganisation går ind i, og en introduktion til den rolle og det ansvar, man har i en byggesag.

Læs hele nyheden
Bo-brandsikkert-kursus_web.png

Tilbud til alle boligafdelinger: Kom gratis på kursus i 2 timer og Bo Brandsikkert

I dag brænder det 195 steder i Danmark. Og i morgen brænder det 195 steder igen. Og næste dag … gæt selv. Det er derfor vigtigt, at du og dine naboer har fokus på brandsikkerhed. I kan nu – helt gratis – få besøg af Beredskabsforbundet i boligafdelingen og være med til at øge trygheden i jeres boligområde gennem kurset ’Bo brandsikkert’. Se her hvordan.

Læs hele nyheden
Vox-Charlotte_web.jpg

Kent Pedersen Arkitektfirma ApS

JydskeVestkysten bragte den 20. juli 2018 artiklen ’Tvist med arkitekt forsinker Domea-byggeri ved den gamle skole’. Domea.dk har ikke haft en tvist med Kent Pedersen Arkitektfirma ApS.

Læs hele nyheden
Brogården-Hirtshals_web.png

Samarbejde på tværs af byer giver nordjyder lavere husleje

Nordjyder i tæt på 1.600 almene lejeboliger har i 2019 måske råd til en ekstra biograftur eller større bøffer i indkøbskurven. Hver måned. Et samarbejde på tværs af boligselskaber i Hjørring, Hirtshals og Aabybro har vist sig så effektivt, at de enten sætter huslejen ned eller holder den i ro. En børnehave i Hirtshals sparer svimlende 14.250 kr. om måneden i husleje.

Læs hele nyheden