Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

For pressen

Om Domea.dk

Domea.dk er en af Danmarks største almene bygge- og boligadministrationer. Vi er vi sat i verden for at skabe gode, trygge boliger, som er til at betale for almindelige mennesker. Det forudsætter så lav en husleje som muligt. Det opnår vi gennem løbende effektivisering og digitalisering af vores ydelser. Selv om vi er non-profit, medlemsejet og demokratisk ledet, drives vi som en kommerciel virksomhed. Det gør vi for at sikre så lav en husleje som muligt.

Læs mere om Domea.dk

Hvad vil det sige at bo alment?

Årsberetninger

Logo og billedmateriale

Her kan du finde logoer til web og tryk, samt billedmateriale af Domea.dks ledelse. Find logo og billedmateriale

Seneste nyt

Gadehavegård-2,-foto-v-Arkitema_web.png

Færre danske boligområder får ghetto-stemplet

I dag kom den så. Regeringens årlige opdatering af den meget omtalte – og meget omdiskuterede - ghettoliste. Den indeholder en liste over udsatte boligområder i Danmark. Og dem er der heldigvis blevet færre af.

Læs hele nyheden
Web Digital Konference 01

Bæredygtighed sat på dagsordenen

”Hvis den bæredygtige dagsorden vinder, så bliver verden et bedre sted være. Så enkelt er det faktisk.” Sådan lød det blandt andet fra den virtuelle talerstol, da Domea.dk’s første fuldt ud digitale formand- næstformandskonference løb af stablen lørdag.

Læs hele nyheden
THOMAS JL 7827

25 år med det almene projekt som hjertesag

Han startede som fuldmægtig, blev kundechef, regionschef og derefter vicedirektør. Siden 2012 har han stået i front som administrerende direktør i den almene bygge- og boligadministration Domea.dk. Den 1. november kan Thomas Holluf Nielsen fejre 25års jubilæum.

Læs hele nyheden
Web Henrik Reenberg Indkøbschef Domea 2020

Indkøbschef skal styrke Domea.dk’s indkøbsorganisation

Henrik Reenberg tiltræder 1. november 2020 som indkøbschef i Domea.dk. Henrik skal med sin erfaring og stærke profil styrke indkøbsorganisationen og videreudvikle virksomhedens position som pioner bag fælles indkøbsaftaler i den almene boligsektor

Læs hele nyheden
Corona Kø Test Shutterstock

Boligforeninger i aktiv coronaindsats

Alle steder hører vi det. Smittetrykket stiger. Flere bliver smittet og syge af corona-virus. Og især i områder, hvor folk bor tæt, er der god grund til at teste for corona-smitte, for at undgå spredning og flere syge.

Læs hele nyheden
Billede Fra Ungegarantien Red

Bedre job og uddannelse: Ungegarantien og Bolig Nord indgår partnerskab

Bolig Nord er gået ind i arbejdet med at sikre, at unge i Hjørring Kommune lander på den rigtige hylde og får den uddannelse og det job, de drømmer om.

Læs hele nyheden