Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

For pressen

Om Domea.dk

Domea.dk er en af Danmarks største almene bygge- og boligadministrationer. Vi er vi sat i verden for at skabe gode, trygge boliger, som er til at betale for almindelige mennesker. Det forudsætter så lav en husleje som muligt. Det opnår vi gennem løbende effektivisering og digitalisering af vores ydelser. Selv om vi er non-profit, medlemsejet og demokratisk ledet, drives vi som en kommerciel virksomhed. Det gør vi for at sikre så lav en husleje som muligt.

Læs mere om Domea.dk

Hvad vil det sige at bo alment?

Årsberetninger

Logo og billedmateriale

Her kan du finde logoer til web og tryk, samt billedmateriale af Domea.dks ledelse. Find logo og billedmateriale

Seneste nyt

Orienten-Frank-Jensen.png

Overborgmesteren fejrede håndværkerne i Københavns Nordhavn

De første almene boliger i Københavns Nordhavn er kommet et stort skridt nærmere indflytningsdagen for de nye beboere. Tirsdag var der rejsegilde på byggeriet Orienten, hvor håndværkerne blev fejret af bl.a. overborgmester Frank Jensen (S) og børne- og ungeborgmester Jesper Christensen (S).

Læs hele nyheden
Sydfyn_webthumb.png

Sammenlægning på Sydfyn forener 2.000 boliger i nyt selskab

Lige inden 2018 blev til 2019 sagde tre almene boligselskaber på Sydfyn ja til hinanden i et ægteskab, der samler BSB Svendborg, BSB Gudme og BSB Egebjergs boliger i ét boligselskab. De tre nuværende selskabers formænd er begejstrede for beslutningen, der giver dem en større stemme i det sydfynske.

Læs hele nyheden
Tilmelding_webthumb.png

Meld dig til garantforsamling, repræsentantskabsmøde og landskonference den 5. og 6. april 2019 i Nyborg

Nu er tilmeldingen åben til garantforsamling, repræsentantskabsmøde og landskonference 2019. Hele arrangementet afholdes på Hotel Nyborg Strand fredag den 5. og lørdag den 6. april.

Læs hele nyheden
Domeadk-Prisen-2018-webthumb.png

Indstil de beboerdemokratiske ildsjæle til Domea.dk Prisen 2019

Årets beboerdemokratiske ildsjæl løber med Domea.dk Prisen 2019 og 40.000 kroner. Men hvem er det? Vi har brug for din hjælp til at finde den helt særlige ildsjæl, som har fået beboerdemokratiet til at blomstre. Se her, hvordan du gør.

Læs hele nyheden
Leon-Bredo_web_thumb.png

Ny it-chef i Domea.dk

Den 1. februar tiltræder Leon Bredo Jensen stillingen som it-chef i den almene bygge- og boligadministration Domea.dk. Han kommer fra en stilling som Head of Infrastructure Operation i Coop Danmark og har en Master of IT fra IT-Universitet i København.

Læs hele nyheden
Landskonference2018_web-thumb.png

Valg til Domea.dks bestyrelse 2019: Meld dig til kredsmøde, og stil op eller stem

Tilmelding til kredsmødet i din region er nu åben. Et ’ja tak’ giver adgang til en hyggelig aften med spisning og foredrag og med mulighed for at stille op som kandidat til Domea.dks bestyrelse – eller for at stemme på din favorit.

Læs hele nyheden