Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

For pressen

Om Domea.dk

Domea.dk er en af Danmarks største almene bygge- og boligadministrationer. Vi er vi sat i verden for at skabe gode, trygge boliger, som er til at betale for almindelige mennesker. Det forudsætter så lav en husleje som muligt. Det opnår vi gennem løbende effektivisering og digitalisering af vores ydelser. Selv om vi er non-profit, medlemsejet og demokratisk ledet, drives vi som en kommerciel virksomhed. Det gør vi for at sikre så lav en husleje som muligt.

Læs mere om Domea.dk

Hvad vil det sige at bo alment?

Årsberetninger

Logo og billedmateriale

Her kan du finde logoer til web og tryk, samt billedmateriale af Domea.dks ledelse. Find logo og billedmateriale

Seneste nyt

Bygninger-JL-5373-web.png

De første almene boliger i Nordhavn indviet

Onsdag blev de første 107 almene boliger i Københavns Nordhavn indviet. Det er Boligselskabet Domea København, der står bag boligerne. På talerstolen glædede bl.a. overborgmester Frank Jensen sig over, at et ellers dyrt område som Nordhavn nu også kan kalde sig en blandet bydel med plads til alle.

Læs hele nyheden
Sammenlaegning-Fyn-thumb.png

Tre almene boligselskaber samler sig i Boligselskabet Fyn

Boligselskabet Fyn er en realitet, efter at de almene boligselskaber BSB Ringe, BSB Ørbæk og BSB Årslev har valgt at lægge sig sammen. De tre repræsentantskaber vedtog enstemmigt det nye samarbejde, der vil ruste selskabet og dets 850 boliger til fremtiden – både økonomisk og beboerdemokratisk.

Læs hele nyheden
Domeadk-Prisen-2019_web.png

Hvem fortjener Domea.dk Prisen 2020?

Hvad betyder FN’s 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling egentlig? Mange boligafdelinger arbejder allerede med bæredygtighed – socialt, miljømæssigt eller økonomisk – derfor kan vi lære meget af hinanden. Kender du nogen, der har taget initiativ til et projekt, der handler om bæredygtighed, så indstil dem til Domea.dk Prisen 2020.

Læs hele nyheden
Valg-til-best-thumb.png

Meld dig til kredsmøde – og stil op til Domea.dk’s bestyrelse 2020

Det årlige kredsmøde i din region nærmer sig, og tilmeldingen er nu åben. Alle er velkomne til en hyggelig aften med spisning og foredrag – og ikke mindst til valghandling. På kredsmødet peger I nemlig også på den kandidat, I gerne ser repræsentere jer i Domea.dk’s bestyrelse. Du kan også stille op som bestyrelseskandidat og/eller suppleantkandidat på mødet.

Læs hele nyheden
Naestformand-2020-thumb.png

Valg 2020: Er du den nye næstformand for Domea.dk’s bestyrelse?

Den 3. april 2020 skal generalforsamlingen vælge en ny næstformand for Domea.dk’s bestyrelse – og du har mulighed for at stille op til posten. Den siddende næstformand, Svend Overgaard, genopstiller ikke, og bestyrelsen opfordrer alle, der kan se sig selv i 'jobbet', til at melde sig.

Læs hele nyheden
KADK-studerende,-foto-v-Barabara-Alexandersen,-Domea-thumb.png

Boliglaboratorium i byrådssalen

150 arkitektstuderende fra Arkitektskolen i København indtager i den kommende tid – helt bogstaveligt - rådhuset i Høje Taastrup Kommune. De er en del af et tværgående undervisningstilbud på KADK, som har til formål at højne de arkitektstuderendes viden om boligbyggeri, byplanlægning og byudvikling.

Læs hele nyheden