Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

For pressen

Om Domea.dk

Domea.dk er en af Danmarks største almene bygge- og boligadministrationer. Vi er vi sat i verden for at skabe gode, trygge boliger, som er til at betale for almindelige mennesker. Det forudsætter så lav en husleje som muligt. Det opnår vi gennem løbende effektivisering og digitalisering af vores ydelser. Selv om vi er non-profit, medlemsejet og demokratisk ledet, drives vi som en kommerciel virksomhed. Det gør vi for at sikre så lav en husleje som muligt.

Læs mere om Domea.dk

Hvad vil det sige at bo alment?

Årsberetninger

Logo og billedmateriale

Her kan du finde logoer til web og tryk, samt billedmateriale af Domea.dks ledelse. Find logo og billedmateriale

Seneste nyt

Hold-varmen_web.png

Hold varmen i kulden – og spar penge

Selvom november for alvor har meldt sin ankomst og medbragt kulde og mørke, behøver det ikke afspejle sig på el- og varmeregningen. Med små tiltag kan du endda spare penge i vinterperioden og stadig have varme tæer og lys i stuen. Bonus: Du gør miljøet en tjeneste.

Læs hele nyheden
Oko-raadgivning_web_thumb.png

Gratis økonomisk rådgivning: Få nattesøvnen tilbage

Vidste du, at du kan få gratis rådgivning, hvis du har svært ved at få økonomien til at hænge sammen? Du kan få det overblik, du måske har mistet, og få hjælp til at kontakte kreditorer og skabe en dagligdagsøkonomi, der hænger sammen. Er du bestyrelsesmedlem i din boligafdeling, så husk at fortælle de andre beboere om muligheden.

Læs hele nyheden
Beboerdemo-kursus_web_thumb.png

Bliv godt klædt på til bestyrelsesarbejdet

Hvorfor er jeg valgt? Hvad er det egentlig, jeg skal tage mig af, når jeg sidder i afdelingsbestyrelsen? Hvis du er nyvalgt beboerdemokrat, kan det være rart at blive hjulpet lidt på vej, så du ved, hvilken rolle du nu skal til at udfylde. Vi anbefaler, du deltager på en af vores kursusaftener. Erfaringerne viser, at de nyslåede beboerdemokrater går mere trygge og vidende ud derfra.

Læs hele nyheden
Svendborg-ill-pix_web.png

Nye boliger til seniorer på vej midt i Svendborg

BSB Svendborg er på vej med 54 nye almene kvalitetsboliger i Høje Bøge-kvarteret i Svendborg. Det bliver til to seniorbofællesskaber for de +55-årige. Kom til informationsmøde den 24. oktober, og hør mere. Her kan man også skrive sig op til en bolig.

Læs hele nyheden
Folager-20_thumb-web.png

I Valby smøger de selv ærmerne op – og holder huslejen nede

I boligafdelingen Følager i Valby tager beboerne ansvar for hinanden og deres økonomi. De har netop været i haven – blot en af de opgaver, de løser for at holde huslejen nede.

Læs hele nyheden
Camilla-Sverdlin-Hojer_thumb.png

Ny juridisk chef i Domea.dk

Den 1/11 tiltræder Camilla Sverdlin-Højer stillingen som juridisk chef i den almene bygge- og boligadministration Domea.dk. Camilla er advokat og har et imponerende karriereforløb bag sig.

Læs hele nyheden