For pressen

Om Domea.dk

Domea.dk er en af Danmarks største bygge- og boligadministrationer af almene boliger.

Om Domea.dk

Hvad vil det sige at bo alment?

Årsberetninger

Logo og billedmateriale

Her kan du finde logoer til web og tryk, samt billedmateriale af Domea.dks ledelse. Find logo og billedmateriale

Seneste nyt

Min-boligservice-app-nyhed.jpg

Bedre service med ny gratis beboer-app

Du kan nu benytte en ny gratis beboer-app, der hedder Min boligservice. Den er din genvej til at melde fejl og mangler i boligen, få servicemeddelelser om ejendommen og se opslag fra naboerne.

Læs hele nyheden
Nordisk-røgalarmdag-2016_web_thumb.jpg

Virker din røgalarm?

Den 1. december er udpeget til at være fælles nordisk røgalarmdag. Det vil sige en dag, som skal minde os om, at vi kan forbedre brandsikkerheden i vores hjem ved at anskaffe en røgalarm, sætte den op og teste, at den virker. Læs gode råd om røgalarmer her.

Læs hele nyheden
forside_domea_dk_magasinet_nov_2016_400_ny_web.jpg

Maj-Britt vandt gavekort på 1.000 kroner til COOP

Det blev Maj-Britt Hedegaard fra Farum, der vandt gavekortet på 1.000 kroner til COOP, og nu kan se frem til en tidlig julegave i postkassen. Maj-Britt er udtrukket tilfældigt blandt alle de læsere, der deltog i læserundersøgelsen af Domea.dk Magasinet.

Læs hele nyheden
Lars-Juhl_web.jpg

SE VIDEO: Lars fik ny viden om konflikthåndtering

Lars Juhl er driftsleder hos Servicecenter Solrød og har netop været på kursus i konflikthåndtering. Et kursus, han varmt anbefaler. "Dels har jeg lært, hvem jeg er som person, dels har jeg lært, hvordan man kommunikerer," siger han.

Læs hele nyheden
Boern_DenSkabendeBy_Hedehusene_hjemmeside.jpg

Charlotte-børn nytænker hovedgaden i Hedehusene

Fællesskabet var i fokus, da elever fra Charlotteskolen i uge 44 og 45 lagde hovederne i blød og kom med deres bud på fremtidens hovedgade. Fredag den 11 blev resultatet præsenteret for lokalpolitikere og byens borgere.

Læs hele nyheden
Min_beboerservice_001.jpg

Min boligservice: Ny gratis beboer-app skal forbedre servicen til beboerne

Vi vil gerne give beboere en endnu bedre service. Derfor har vi lavet en gratis beboer-app, der hedder Min boligservice. Den skal være en genvej for beboere til at få hjælp i boligen, servicemeddelelser om ejendommen, og opslag fra naboerne. App'en lanceres officielt 1. december for alle beboere.

Læs hele nyheden