Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

For pressen

Om Domea.dk

Domea.dk er en af Danmarks største almene bygge- og boligadministrationer. Vi er vi sat i verden for at skabe gode, trygge boliger, som er til at betale for almindelige mennesker. Det forudsætter så lav en husleje som muligt. Det opnår vi gennem løbende effektivisering og digitalisering af vores ydelser. Selv om vi er non-profit, medlemsejet og demokratisk ledet, drives vi som en kommerciel virksomhed. Det gør vi for at sikre så lav en husleje som muligt.

Læs mere om Domea.dk

Hvad vil det sige at bo alment?

Årsberetninger

Logo og billedmateriale

Her kan du finde logoer til web og tryk, samt billedmateriale af Domea.dks ledelse. Find logo og billedmateriale

Seneste nyt

Grill-Shutterstock_thumb.png

Sådan kommer du sikkert gennem grillsæsonen

Den danske sommer er lig med duften af brankede bøffer og knækkede pølser. Men desværre også med brandulykker og besøg på skadestuen. Du kan dog nemt undgå, at havehyggen bliver spoleret ved at grille sikkert og følge nogle simple råd.

Læs hele nyheden
CamillaSH-JL_thumb.png

Nye ventelisteregler tilgodeser ansøgere på ekstern venteliste

Regeringen og DF indgik i marts en politisk aftale, der ændrer ventelistereglerne. Aftalen betyder, at ansøgere på den eksterne venteliste fremover bliver tilbudt halvdelen af de boliger, der bliver lejet ud. Tidligere har ansøgere på den interne venteliste haft fortrinsret til alle boliger, der lejes ud via ventelistereglerne.

Læs hele nyheden
Henning-Winther_thumb.png

Ny boligsocial områdechef i Gadehavegård skal understøtte ambitiøs udviklingsplan

Den 1. juni tiltræder Henning Winther stillingen som boligsocial områdechef i den almene boligafdeling Gadehavegård i Høje-Taastrup. Henning Winther kommer til at spille en central rolle i den transformation, som venter Gadehavegård, fra en placering på ghettolisten til attraktiv bydel.

Læs hele nyheden
Vendersbo-tag_web.png

Renoveringsprojekt i Nykøbing F. blev stor succes med hjælp fra beboerne: – Vi var fælles om at nå målet

I Nykøbing Falster har beboerdemokratiet spillet en markant rolle i et stort renoveringsprojekt i den almene boligafdeling Sundtoften. Beboerdemokraterne har været et vigtigt bindeled mellem beboere, byggeforretningsfører og entreprenører, og sammen har de nået det fælles mål - en vellykket renovering.

Læs hele nyheden
Gadehavegård1,-foto-v-Arkitema_web.png

Udviklingsplan skal gøre Gadehavegård til en levende bydel med campus, kvarterhus og blandede boliger

Høje-Taastrup Kommune og boligselskabet DFB er blevet enige om en fælles udviklingsplan, som sætter rammerne for fremtidens Gadehavegård. Planen blev præsenteret på et beboermøde søndag den 12. maj.

Læs hele nyheden
Domeadk-Prisen-2019_web.png

Gadehavegård snuppede Domea.dk Prisen og 40.000 kr.

Medlemmerne af afdelingsbestyrelsen i Gadehavegård kæmper for deres boligområde, og de gør en stor forskel for de ca. 2.200 mennesker, der bor i den almene boligafdeling i Høje-Taastrup. Det engagement er de netop blevet belønnet med Domea.dk Prisen for. Med prisen følger 40.000 kr., som afdelingsbestyrelsen vil bruge på at blive endnu klogere på, hvordan et fornyet Gadehavegård skal se ud på bagkant af ghettoplan og en gennemgribende renovering.

Læs hele nyheden