Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

For pressen

Om Domea.dk

Domea.dk er en af Danmarks største almene bygge- og boligadministrationer. Vi er vi sat i verden for at skabe gode, trygge boliger, som er til at betale for almindelige mennesker. Det forudsætter så lav en husleje som muligt. Det opnår vi gennem løbende effektivisering og digitalisering af vores ydelser. Selv om vi er non-profit, medlemsejet og demokratisk ledet, drives vi som en kommerciel virksomhed. Det gør vi for at sikre så lav en husleje som muligt.

Læs mere om Domea.dk

Hvad vil det sige at bo alment?

Årsberetninger

Logo og billedmateriale

Her kan du finde logoer til web og tryk, samt billedmateriale af Domea.dks ledelse. Find logo og billedmateriale

Seneste nyt

Web Servicecenter JL 5367

Servicecentre genåbner i den kommende tid gradvist

På baggrund af den nationale udvikling og de igangværende lempelser for en række sektorer, har Domea.dk’s corona-taskforce rådført sig med BL og foretaget en vurdering af muligheden for at genåbne de lokale servicecentre.

Læs hele nyheden
Web GDPR Shutterstock

Servicecentre får uvildigt GDPR-eftersyn

Domea.dk har i løbet af de seneste måneder haft særligt fokus på at sikre, at virksomheden fortsat efterlever lovkravene om beskyttelse af persondata. Også i servicecentrene og hos vores kunder er der behov for at genopfriske regler og ansvar.

Læs hele nyheden
Web Naghain Og Lene 2021 Genhusning (10)

Genhusningskonsulenterne: ”Vi bliver en del af folks liv"

I Gadehavegård i Høje Taastrup står blokkene tæt og betonen ser nogle steder lidt træt ud. Boligbebyggelsen er et af de områder, som tidligere var at finde på den meget omtalte ghettoliste. I de kommende 10 år skal området moderniseres og boligerne tilpasses moderne krav og behov. Der skal både bygges om og rives ned. Og det kommer til at få vidtrækkende konsekvenser for mange beboere.

Læs hele nyheden
Web Kammeradvokaten JL

Kunder reagerer positivt på nyt partnerskab

Partnerskabet som Domea.dk indgik med advokatfirmaet Poul Schmith sidste år betyder, at vores kunder undgår at skulle ud at købe juridiske rådgivningsydelser flere steder med alt hvad det indebærer af fordyrelser og forsinkelser. Og det er der allerede flere kunder, der har fået glæde af

Læs hele nyheden
WEB Vinge 2021 Mangor & Nagel (2)

Vinge bliver en levende by for alle

Fællesskab og byliv er to af nøgleordene, når Boligselskabet Rosenvænget efter påske sætter spaden i jorden og tager fat på opbygningen af den nye by Vinge, lidt uden for Frederikssund. I denne uge gav byrådet i Frederikssund grønt lys til det endelige projekt.

Læs hele nyheden
900 Digitalisering Servicecenter JL 4627

Ny strategi for bæredygtigt byggeri stiller de nødvendige krav til branchen

Et bredt flertal i Folketinget er blevet enige om en ny strategi for bæredygtigt byggeri. Det er en god og ambitiøs aftale med mange gode takter, men anlæg og drift skal i endnu højere grad samtænkes, ellers lykkes vi ikke på sigt, siger adm. direktør i Domea.dk

Læs hele nyheden