Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

For pressen

Om Domea.dk

Domea.dk er en af Danmarks største almene bygge- og boligadministrationer. Vi er vi sat i verden for at skabe gode, trygge boliger, som er til at betale for almindelige mennesker. Det forudsætter så lav en husleje som muligt. Det opnår vi gennem løbende effektivisering og digitalisering af vores ydelser. Selv om vi er non-profit, medlemsejet og demokratisk ledet, drives vi som en kommerciel virksomhed. Det gør vi for at sikre så lav en husleje som muligt.

Læs mere om Domea.dk

Hvad vil det sige at bo alment?

Årsberetninger

Logo og billedmateriale

Her kan du finde logoer til web og tryk, samt billedmateriale af Domea.dks ledelse. Find logo og billedmateriale

Seneste nyt

Indbrudstyv_web.jpg

Pas på tyven i påsken: Er du en af de 80 danskere, der får indbrud i dag?

Mens du piller påskeæg, har indbrudstyvene gode muligheder for at pille pynten af dit hjem. De er nemlig på overarbejde, når du holder ferie og smutter hjemmefra i kortere eller længere tid. Med det er der råd for - helt præcis 8 gode råd til, hvordan du undgår indbrud hjemme hos dig.

Læs hele nyheden
Landskonferencen_JL_web.jpg

Meld dig til garantforsamling, repræsentantskabsmøde og landskonference den 1. og 2. juni 2018 i Nyborg

Nu kan du tilmelde dig årets garantforsamling, repræsentantskabsmøde og landskonference, der afholdes på Hotel Nyborg Strand fredag den 1. og lørdag den 2. juni.

Læs hele nyheden
Valg-til-betyrelsen_JL_web.jpg

Valg til bestyrelsen 2018 – kredsmøder: Stil op eller stem – eller kom for hyggens skyld

Du kan nu tilmelde dig kredsmødet i din region. Kredsmødet samler beboere til en hyggelig aften med spisning og debat – og med valghandling. Beboerne på kredsmødet skal nemlig vælge deres kandidater til Domea.dks bestyrelse. Læs med her, både hvis du vil stille op til bestyrelsen, og hvis du bare gerne vil deltage i hyggen.

Læs hele nyheden
Formandsvalg_JL_web.jpg

Valg til formandskabet 2018: Bestyrelsen indstiller Poul Rasmussen og Svend Overgaard

I 2018 er både formanden og næstformanden for Domea.dks bestyrelse på valg. Den øvrige bestyrelse har valgt at indstille Poul Rasmussen og Svend Overgaard, som sidder på de to poster nu, til genvalg. Du har dog som beboer også mulighed for at stille op.

Læs hele nyheden
Thumb-Domeadk-Prisen-2017-1-GKirdorf.jpg

– Jeg kan ikke lade være med at tage ansvar

Fælles urtebede, lavere elregning og etablering af regnvandstønder. Afdelingsbestyrelsen i boligafdeling Vestergade i KertemindeMunkebo Boligselskab vandt i 2017 Domea.dk Prisen for dens store arbejde med at skabe gode rammer for beboerne. Forkvinden hedder Hanne Dorethe Pannerup, og for hende er engagement en selvfølge.

Læs hele nyheden
Thomas-Holluf-foto,-Jacob-Ljoerring,-bred.jpg

Urimeligt, at de almene boliger skal betale regeringens plan mod parallelsamfund

SYNSPUNKT: Vi skal satse på de unge og stille krav. Men regningen for regeringens plan mod parallelsamfund skal ikke kun betales af lejerne i de almene boliger, som regeringen foreslår. Det siger Thomas Holluf Nielsen, adm. direktør i Domea.dk, i en kommentar til regeringens forslag.

Læs hele nyheden