Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

For pressen

Om Domea.dk

Domea.dk er en af Danmarks største almene bygge- og boligadministrationer. Vi er vi sat i verden for at skabe gode, trygge boliger, som er til at betale for almindelige mennesker. Det forudsætter så lav en husleje som muligt. Det opnår vi gennem løbende effektivisering og digitalisering af vores ydelser. Selv om vi er non-profit, medlemsejet og demokratisk ledet, drives vi som en kommerciel virksomhed. Det gør vi for at sikre så lav en husleje som muligt.

Læs mere om Domea.dk

Hvad vil det sige at bo alment?

Årsberetninger

Logo og billedmateriale

Her kan du finde logoer til web og tryk, samt billedmateriale af Domea.dks ledelse. Find logo og billedmateriale

Seneste nyt

Thumbnail_Enebaerhaven-prisoverraekkelse.jpg

Fra nedslidt boligområde til lang venteliste: Enebærhaven i Humlebæk vinder renoveringspris

Den almene boligafdeling Enebærhaven i Humlebæk har netop vundet Fredensborg Kommunes Renoveringspris 2018. Prisen er et symbol på den transformation, Enebærhaven har været igennem – fra nedslidt bebyggelse til attraktivt boligkvarter, fra utryghed til fællesskab og kø på ventelisten.

Læs hele nyheden
BetinaS-JL-7601 BETINAS FAVORIT.jpg

Danmarks heldigste HR-chef fylder 50

Domea.dks HR-chef Betina Stage fylder 50 år lørdag den 28. april. Hun har ikke sat tempoet ned, siden hun for mere end 20 år siden susede ud af CBS med en uddannelse som cand.merc. i skuldertasken.

Læs hele nyheden
Nykoebing-Mors-Afd-3025-Fuglsoeparken_thumb.jpg

Boligselskab på Mors har vendt skuden: Højere service, lavere husleje – og trygge beboere

Et samarbejde mellem tre boligselskaber på Mors har på bare halvandet år betydet, at Boligselskabet Nykøbing Mors har kunnet skrue op for det daglige vedligeholdelsesarbejde og investering i renovering af boligerne – og nu også ned for huslejen. Beboerne oplever en højere service – og at blive hørt.

Læs hele nyheden
Affaldsindsamling_web.jpg

Affaldsindsamlingen: Trænger dit boligområde til en forårsrengøring?

På søndag er det den årlige store-affalds-dag i Danmark, men mange steder i landet kan du allerede nu se frivillige, der er tyvstartet på Affaldsindsamlingen 2018 og rydder op i grøftekanter og på stranden. Dagen er en oplagt mulighed for dig og dine naboer til at tage fat i jeres eget boligområde.

Læs hele nyheden
DetGodeBoligliv.gif

Programmet til Landskonferencen 2018 er klar

Flere end 300 beboerdemokrater samles den 1. og 2. juni til årets landskonference i Nyborg. Temaet for konferencen er ’Drømmen om det gode boligliv’, og her kan du se hele programmet for dagene.

Læs hele nyheden
jens_bork_formand_boligforeningen_give_web_thumb.jpg

Boligselskaber i Give slår pjalterne sammen og sparer lejerne penge

De to almene boligselskaber Boligforeningen Give og Boligselskabet Domea Give har givet hinanden deres ja i et ægteskab, som samler 750 lejemål. Sammenlægningen af de to selskaber vil give besparelser, men allerede nu har en udlicitering af opgaver betydet, at beboernes huslejer er stoppet med at stige.

Læs hele nyheden