Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

For pressen

Om Domea.dk

Domea.dk er en af Danmarks største almene bygge- og boligadministrationer. Vi er vi sat i verden for at skabe gode, trygge boliger, som er til at betale for almindelige mennesker. Det forudsætter så lav en husleje som muligt. Det opnår vi gennem løbende effektivisering og digitalisering af vores ydelser. Selv om vi er non-profit, medlemsejet og demokratisk ledet, drives vi som en kommerciel virksomhed. Det gør vi for at sikre så lav en husleje som muligt.

Læs mere om Domea.dk

Hvad vil det sige at bo alment?

Årsberetninger

Logo og billedmateriale

Her kan du finde logoer til web og tryk, samt billedmateriale af Domea.dks ledelse. Find logo og billedmateriale

Seneste nyt

Gruppe Arbejde Referencegruppemøde Web Nyborg

Nyt laboratorium skal sikre stærkt kundefokus

Hvad skal fremtidens individuelle fællesskab egentlig indeholde? Hvordan skal Domea.dk og boligorganisationerne samarbejde i årene fremover? De to – og mange flere – spørgsmål blev rejst, da den strategiske referencegruppe holdt sit første møde i den forgangne weekend.

Læs hele nyheden
Katjalindblad Artikel Corona 2020

Rådgivning af beboere giver færre udsættelser

I foråret tog Domea.dk sammen med sine kunder initiativ til at sætte ind med hjælp og rådgivning til lejere, der blev ramt af corona-krisens konsekvenser. Mange mistede deres job eller kom på andre måder i økonomisk klemme, da landet lukkede ned. Det gav problemer med huslejebetalingerne, og for at afbøde udsættelser og personlige tragedier blev der etableret en rådgivning.

Læs hele nyheden
Byggepolitik Forside 2020 Web

Ny byggepolitik oversætter FN’s Verdensmål til handling

Krav om bæredygtighed spiller en stadig større rolle, når Domea.dk sammen med sine kunder bygger nyt eller renoverer. Det er også tydeligt at se i den nyligt opdaterede byggepolitik - Mennesker før mursten.

Læs hele nyheden
Indkoebsprojekt Web 01

Fuld fart på indkøbsprojekt der sikrer store kunderabatter

Sidste år besluttede Domea.dk sammen med sine kunder at lave et fælles system til indkøb. Siden har projektet taget form og nu er kontrakten underskrevet og det nye system er på vej.

Læs hele nyheden
Meld-dig-til-GF-og-LK_thumb.png

Tilmeld dig: Nu nærmer Generalforsamlingen sig

Den 18. september samles vi til Generalforsamlingen i Domea.dk. Desværre er Landskonferencen i år som bekendt aflyst på grund af corona, men tilmeldingen til Generalforsamlingen er nu åben.

Læs hele nyheden
Tryghed Via ERFA Møder

Tema-dage om sikkerhed: Alle skal føle sig trygge i eget hjem

Alt fra brandveje til tv-overvågning og coronavirus er på tapetet, når Domea.dk sammen med SikkerhedsBranchen inviterer til gratis temamøder om sikkerhed i enten Albertslund eller Vejle. Læs mere om temamøderne her.

Læs hele nyheden