Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

For pressen

Om Domea.dk

Domea.dk er en af Danmarks største almene bygge- og boligadministrationer. Vi er vi sat i verden for at skabe gode, trygge boliger, som er til at betale for almindelige mennesker. Det forudsætter så lav en husleje som muligt. Det opnår vi gennem løbende effektivisering og digitalisering af vores ydelser. Selv om vi er non-profit, medlemsejet og demokratisk ledet, drives vi som en kommerciel virksomhed. Det gør vi for at sikre så lav en husleje som muligt.

Læs mere om Domea.dk

Hvad vil det sige at bo alment?

Årsberetninger

Logo og billedmateriale

Her kan du finde logoer til web og tryk, samt billedmateriale af Domea.dks ledelse. Find logo og billedmateriale

Seneste nyt

Dato-for-LK-2020_thumb.png

Generalforsamlingen og Landskonferencen 2020: Reservér den 3. og 4. april

Der er sat dato på næste års generalforsamling og landskonference i Domea.dk, og det bliver den 3. og 4. april 2020. Arrangementet afholdes i vante rammer på Hotel Nyborg Strand på Fyn.

Læs hele nyheden
Hillerød_web.png

P-huset i Østergade i Hillerød skal renoveres og udvides med boliger

PRESSEMEDDELELSE FRA HILLERØD KOMMUNE: Boligselskabet Domea Hillerød har købt P-huset, hvor der nu både skal være parkering og boliger.

Læs hele nyheden
Charlotte-Nørbak,-foto-v-Jacob-Ljørring_thumb.png

Charlotte Nørbak udnævnes til direktør for Byggeri og byudvikling i Domea.dk

Charlotte Nørbak, der hidtil har været byggechef i den almene bygge- og boligadministration Domea.dk, udnævnes til direktør for Byggeri og byudvikling samme sted.

Læs hele nyheden
Grill-Shutterstock_thumb.png

Sådan kommer du sikkert gennem grillsæsonen

Den danske sommer er lig med duften af brankede bøffer og knækkede pølser. Men desværre også med brandulykker og besøg på skadestuen. Du kan dog nemt undgå, at havehyggen bliver spoleret ved at grille sikkert og følge nogle simple råd.

Læs hele nyheden
CamillaSH-JL_thumb.png

Nye ventelisteregler tilgodeser ansøgere på ekstern venteliste

Regeringen og DF indgik i marts en politisk aftale, der ændrer ventelistereglerne. Aftalen betyder, at ansøgere på den eksterne venteliste fremover bliver tilbudt halvdelen af de boliger, der bliver lejet ud. Tidligere har ansøgere på den interne venteliste haft fortrinsret til alle boliger, der lejes ud via ventelistereglerne.

Læs hele nyheden
Henning-Winther_thumb.png

Ny boligsocial områdechef i Gadehavegård skal understøtte ambitiøs udviklingsplan

Den 1. juni tiltræder Henning Winther stillingen som boligsocial områdechef i den almene boligafdeling Gadehavegård i Høje-Taastrup. Henning Winther kommer til at spille en central rolle i den transformation, som venter Gadehavegård, fra en placering på ghettolisten til attraktiv bydel.

Læs hele nyheden