Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

For pressen

Om Domea.dk

Domea.dk er en af Danmarks førende almene administrations- og rådgivningsvirksomheder. Vores kunder er boligorganisationer og -administrationer, der tilsammen ejer og administrerer godt 80.000 boliger fordelt over hele landet. Sammen med vores kunder arbejder vi for at gøre Danmark til et bedre og billigere sted at bo. Det handler først og fremmest om at skabe gode, trygge boliger, som er til at betale for mennesker med almindelige indkomster.

Læs mere om Domea.dk

- Årsberetninger

- Hvad vil det sige at bo alment?

   

Logo og billedmateriale

Her kan du finde logoer til web og tryk samt billeder af Domea.dk's direktion.

Seneste nyt

Landskonferencen 2024: Det er, når vi er sammen om noget, at magien opstår

I weekenden var beboerdemokrater fra hele landet samlet til Domea.dk’s landskonference under temaet: Fællesskaber. Vejret viste sig fra sin bedste side, humøret var højt, og gensynsglæden stor – så forudsætningen for at nyde det store fællesskab på konferencen og ikke mindst at blive inspireret til, hvordan vi skaber gode rammer for stærke fællesskaber i boligområdet, var på plads.

Læs hele nyheden

Lokale indkøb: Millionbesparelse og bedre service til beboerne

Servicecenter København har haft sine lokale indkøb under lup og netop sat blæk på papir til nye aftaler på tre store områder: tømrer-, vvs- og elektrikerarbejdet. Prognosen er en besparelse på op mod to millioner kroner over de fire år, som aftalerne løber, og forventningen er – mindst lige så vigtigt – at beboerne vil opleve et højere serviceniveau, fortæller kundechef Michael Hjorthøj.

Læs hele nyheden