Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

For pressen

Om Domea.dk

Domea.dk er en af Danmarks største almene bygge- og boligadministrationer. Vi er vi sat i verden for at skabe gode, trygge boliger, som er til at betale for almindelige mennesker. Det forudsætter så lav en husleje som muligt. Det opnår vi gennem løbende effektivisering og digitalisering af vores ydelser. Selv om vi er non-profit, medlemsejet og demokratisk ledet, drives vi som en kommerciel virksomhed. Det gør vi for at sikre så lav en husleje som muligt.

Læs mere om Domea.dk

Hvad vil det sige at bo alment?

Årsberetninger

Logo og billedmateriale

Her kan du finde logoer til web og tryk, samt billedmateriale af Domea.dks ledelse. Find logo og billedmateriale

Seneste nyt

Indkoebsprojekt-web-thumb.png

Det nye indkøbsprojekt er godt på vej

Få en status på projektet, der har til formål at samle en række fælles indkøb og opnå besparelser til glæde for de enkelte boligorganisationer, der er kunde hos Domea.dk.

Læs hele nyheden
Thomas-brev-til-pol-thumb.png

Åbent brev: Byggeopgaver bør sættes i gang nu

Åbent brev til boligminister Kaare Dybvad Bek (S) og Folketingets partier: Regeringen har forleden besluttet at suspendere det offentlige anlægsloft for at holde gang i byggeriet i disse coronatider. Det giver god mening. Men hvis man virkelig mener det, bør man i samme omgang tage hul på den kø af renoveringsopgaver i de almene boligselskaber, som bare venter på at blive sat i gang.

Læs hele nyheden
Lars-H-web-thumb.png

Domea.dk og kunderne sender 50 mio. kr. ud at arbejde for virksomhederne

Domea.dk og boligselskaberne, der er kunde hos den almene bygge- og boligadministration, fremrykker nu betaling af fakturaer for 50 millioner kroner til leverandørerne. Det sker i håb om, at pengene kan gøre en smule gavn for de lokale virksomheder og et samfund presset af coronavirus.

Læs hele nyheden
Haandtryk-corona-web-thumb.png

Det betyder corona for dig som beboer

Bor du i en Domea-administreret ejendom, kan du her læse, hvilke forholdsregler vi tager og hvad corona kommer til at betyde for din dagligdag i boligafdelingen.

Læs hele nyheden
GF-aflyst-web-thumb.png

Domea.dk’s generalforsamling aflyses

Domea.dk’s generalforsamling den 3. april aflyses. Det sker som en konsekvens af de forholdsregler, vi alle er nødt til at tage for at begrænse smittespredning med coronavirus. Næste uges kredsmøde i Midtjylland er også aflyst.

Læs hele nyheden
Byggeri-corona-web-thumb.png

Byggedirektør: Vi fortsætter, men tager alle nødvendige forholdsregler

Domea.dk holder kundernes byggeprojekter kørende den kommende tid. Det bliver under de forholdsregler, myndighederne beder os alle om at tage i forbindelse med coronaudbruddet i Danmark. Vi appellerer også til vores samarbejdspartnere i byggeprojekterne om at tage samme hensyn for at mindske smittespredning.

Læs hele nyheden