Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

For pressen

Om Domea.dk

Domea.dk er en af Danmarks største almene bygge- og boligadministrationer. Vi er vi sat i verden for at skabe gode, trygge boliger, som er til at betale for almindelige mennesker. Det forudsætter så lav en husleje som muligt. Det opnår vi gennem løbende effektivisering og digitalisering af vores ydelser. Selv om vi er non-profit, medlemsejet og demokratisk ledet, drives vi som en kommerciel virksomhed. Det gør vi for at sikre så lav en husleje som muligt.

Læs mere om Domea.dk

Hvad vil det sige at bo alment?

Årsberetninger

Logo og billedmateriale

Her kan du finde logoer til web og tryk, samt billedmateriale af Domea.dks ledelse. Find logo og billedmateriale

Seneste nyt

Aabent-vindue,-Domeadk_web.jpg

Aaaatju ... Prosit! Har du husket at lufte ud?

Hvis du synes, familien går og snotter konstant eller virker lidt sløve, så er det bare at åbne vinduerne - også selvom det er pivkoldt udenfor. Især om vinteren er det vigtigt at tænke på indeklimaet. Både for familiens og for boligens skyld.

Læs hele nyheden
Almene-ungdomsboliger_web.jpg

Studiestart 1. februar: Undgå bolighajer og hysteriske huslejer

Står du og mangler tag over hovedet før studiestart? Så søg en almen ungdomsbolig. Huslejen er til at betale, og ventetiden kort. Den billigste studiebolig koster 1.493 kroner om måneden for 30 kvm. Vi guider dig.

Læs hele nyheden
Orienten_web.jpg

Kom til nytårskur i nye lejelejligheder i Nordhavn

Om mindre end to år kan lejere rykke ind i de første af de 131 spritnye almene boliger, som i øjeblikket skyder op i Københavns Nordhavn med raketfart. Tirsdag den 23. januar 2018 inviteres du til et smugkig ind i byggeriet, der har fået navnet Orienten, når Boligselskabet Domea København holder nytårskur for naboer og andre interesserede.

Læs hele nyheden
Haandvaerkerfradrag,-aeldre_web.jpg

Sådan får du glæde af håndværkerfradraget i en almen bolig

Bor du til leje i en almen bolig? Så skal du kende håndværkerfradraget, som nu er kommet for at blive. Du kan nemlig få støtte til helt almindelige gøremål i dagligdagen som rengøring, havearbejde og børnepasning.

Læs hele nyheden
Poul Rasmussen1.jpg

Poul Rasmussen er valgt som ny formand for Domea.dk

På et ekstraordinært repræsentantskabsmøde 12. december 2017 er den hidtidige næstformand for Domea.dks bestyrelse Poul Rasmussen blevet valgt som ny formand. Bestyrelsesmedlem Svend Overgaard er ny næstformand. Valget giver derved også plads til, at Lone Haue Bentsen indtræder i bestyrelsen som ordinært medlem.

Læs hele nyheden
Dele,-Bytteboers.jpg

5 tips til deleøkonomi: Sådan sparer du penge

Deleøkonomien er over os. Hvorfor købe nyt, når man kan leje, låne eller købe brugt? Der er masser at penge at spare. Få 5 tips til deleøkonomi her.

Læs hele nyheden