Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

For pressen

Om Domea.dk

Domea.dk er en af Danmarks største almene bygge- og boligadministrationer. Vi er vi sat i verden for at skabe gode, trygge boliger, som er til at betale for almindelige mennesker. Det forudsætter så lav en husleje som muligt. Det opnår vi gennem løbende effektivisering og digitalisering af vores ydelser. Selv om vi er non-profit, medlemsejet og demokratisk ledet, drives vi som en kommerciel virksomhed. Det gør vi for at sikre så lav en husleje som muligt.

Læs mere om Domea.dk

Hvad vil det sige at bo alment?

Årsberetninger

Logo og billedmateriale

Her kan du finde logoer til web og tryk, samt billedmateriale af Domea.dks ledelse. Find logo og billedmateriale

Seneste nyt

Ibrahim-El-Khatib-2018_web.png

Gadehavegård sparer millioner – for beboerne og miljøets skyld

I Gadehavegård står udviklingen aldrig stille. Ghettostempel eller ej, beboerne kæmper ufortrødent for at fremtidssikre deres boligafdeling. Ved at have fokus på nye og effektive løsninger i dagligdagens drift kan beboernes husleje holdes i ro, og boligafdelingen kan spare op og sætte sit klimavenlige aftryk på verden.

Læs hele nyheden
Fusion,-Nordvestfyn_web.png

Fem fynske boligselskaber fusionerer

Fem almene boligselskaber på Fyn slår pjalterne sammen og bliver til ét stort og slagkraftigt boligselskab. Fusionen betyder, at selskabets mange boligafdelinger og beboere kommer til at stå stærkt over for fremtidens udfordringer.

Læs hele nyheden
Høng_visualisering.jpg

Boligselskabet Alliken vil opføre fleksible botilbud i Høng

Vinderforslag: 42 almene fleksible og funktionelle boliger skal bygges i Høng. Det er Boligselskabet Alliken, arkitektfirmaet Vandkunsten og Domea.dk, der er kommet med vinderforslaget. Et forslag, som Kalundborg Kommune nu har godkendt.

Læs hele nyheden
MetteMogensen_thumb_web.png

Vi vil hinanden i fremtidens bolig

Fremtidens bolig skal passe til langt flere end ’far, mor og børn’. Der findes hele 37 forskellige familietyper, der vil indrette sig, så netop de får et godt boligliv. Læg dertil, at hver fjerde dansker om bare 20 år vil være over 65 år. Det stiller krav til fleksibilitet i boligen – og til rum for fællesskab. For vi vil hinanden i fremtidens bolig.

Læs hele nyheden
Hold-varmen_web.png

Hold varmen i kulden – og spar penge

Selvom november for alvor har meldt sin ankomst og medbragt kulde og mørke, behøver det ikke afspejle sig på el- og varmeregningen. Med små tiltag kan du endda spare penge i vinterperioden og stadig have varme tæer og lys i stuen. Bonus: Du gør miljøet en tjeneste.

Læs hele nyheden
Oko-raadgivning_web_thumb.png

Gratis økonomisk rådgivning: Få nattesøvnen tilbage

Vidste du, at du kan få gratis rådgivning, hvis du har svært ved at få økonomien til at hænge sammen? Du kan få det overblik, du måske har mistet, og få hjælp til at kontakte kreditorer og skabe en dagligdagsøkonomi, der hænger sammen. Er du bestyrelsesmedlem i din boligafdeling, så husk at fortælle de andre beboere om muligheden.

Læs hele nyheden