Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

For pressen

Om Domea.dk

Domea.dk er non-profit og arbejder for at bygge og drive gode, trygge almene boliger, som almindelige mennesker har råd til at betale. 
Det gør vi ved at arbejde professionelt med 
byggeri, renovering, udlejning, ejendomsdrift og administration.
Vi arbejder hele tiden på at være så effektive som muligt, så huslejen kan holdes i ro.
Vores kunder er cirka 100 almene boligselskaber, som til sammen ejer 53.000 boliger.

Om Domea.dk

Hvad vil det sige at bo alment?

Årsberetninger

Logo og billedmateriale

Her kan du finde logoer til web og tryk, samt billedmateriale af Domea.dks ledelse. Find logo og billedmateriale

Seneste nyt

FalbeParken_ext.jpg

Falbe Parken ramt af hærværk for 1,5 millioner

Falbe Parken i Randers blev natten til tirsdag ramt af hærværk for 1,5 millioner, som bl.a. omfatter skader på gulve, bordplader og badeværelser i seks nye lejligheder. Boligselskabet Domea Randers øger sikkerheden omkring byggeriet og håber på, at skaderne kan udbedres til den 1. april, hvor de nye beboere skal flytte ind.

Læs hele nyheden
Ole_U_Nielsen_web.gif

Gadehavegård sparer 833.000 kroner med ny vaskeordning

Gadehavegård i Taastrup har indgået en ny vaskeordning, som årligt er 833.000 kroner billigere. Den store besparelse kan beboerne bl.a. mærke på den lavere pris for at vaske tøj – men i sidste ende også på huslejen.

Læs hele nyheden
Hånd_hus_penge_Shutterstock.jpg

Domea.dk er de første til at afprøve dynamisk varmeregnskab

Domea.dk er de første til at sætte et forsøg i gang i tre almene boligafdelinger, som afprøver, om et dynamisk varmeregnskab—hvor beboerne betaler varmeregning efter, hvor sundt deres indeklima er—kan fungere i praksis.

Læs hele nyheden
19316_renoverprisen2017_renoverdk_renoverjubilaeum_700x314-870x390_web.jpg

Husk: Du kan stadig indstille din boligafdeling til RENOVER Prisen 2017

Frem til den 1. marts kan du indstille din boligafdelings renoveringsprojekt til RENOVER Prisen, som i år har en særlig pris for almene renoveringer. Se her hvordan du indstiller din renovering.

Læs hele nyheden
Plejecenter_Humlebæk_Syd_002_1000x557.jpg

Humlebæk Boligselskab bygger nyt pleje- og rehabiliteringscenter i Humlebæk Syd

Fredensborg Byråd har netop accepteret Humlebæk Boligselskabs tilbud om at bygge et nyt pleje- og rehabiliteringscenter i det naturskønne Humlebæk Syd. Projektet er tegnet af Årstidernes Arkitekter og Domea.dk har projektleder & forretningsføreransvaret for Byggeriet.

Læs hele nyheden
Foto_Erklaering-ISAE-3402.jpg

Domea.dk er sikkerhedsgodkendt til at håndtere data for kunder

Domea.dk er blevet sikkerhedsgodkendt i en uvildig revisionserklæring fra BDO. Det betyder, at Domea.dk nu kan tilbyde sin it- og administrationsplatform (eller dele af den) til forretningskunder, hvilket er et afgørende skridt i målsætningen om digitalisering og kundevækst, jf. strategien for 2017.

Læs hele nyheden