Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

For pressen

Om Domea.dk

Domea.dk er en af Danmarks største almene bygge- og boligadministrationer. Vi er vi sat i verden for at skabe gode, trygge boliger, som er til at betale for almindelige mennesker. Det forudsætter så lav en husleje som muligt. Det opnår vi gennem løbende effektivisering og digitalisering af vores ydelser. Selv om vi er non-profit, medlemsejet og demokratisk ledet, drives vi som en kommerciel virksomhed. Det gør vi for at sikre så lav en husleje som muligt.

Læs mere om Domea.dk

Hvad vil det sige at bo alment?

Årsberetninger

Logo og billedmateriale

Her kan du finde logoer til web og tryk, samt billedmateriale af Domea.dks ledelse. Find logo og billedmateriale

Seneste nyt

Brand-levende-lys_web.jpg

10 gode råd: Sådan undgår du, at julen går op i røg

Vi er verdensmestre i hygge i Danmark, og det involverer i den mørke tid ofte levende lys. Men der er ingen grund til også at slå verdensrekorder i ildebrande – så følg 10 gode råd til en brandhyggelig december.

Læs hele nyheden
Domeadk_web.jpg

Domea.dks formand, Jens-Anker Gjelstrup, trækker sig fra posten

Domea.dks formand, Jens-Anker Gjelstrup, har i dag meddelt bestyrelsen, at han ønsker at trække sig fra posten som formand og udtræde af bestyrelsen af personlige årsager.

Læs hele nyheden
Smoerum-Thomas-2.jpg

– En fantastisk julegave til Smørum

Velkommen til fremtidssikrede og energivenlige familieboliger i det tidligere rådhus i Smørum. Boligselskabet Rosenvænget opfører netop nu 86 nye, moderne familieboliger på og omkring det tidligere rådhus i Smørum, og borgmester i Egedal kommune kalder boligerne for "en fantastisk julegave". Der er åbent hus den 24. oktober kl. 15-18.

Læs hele nyheden
Cimbria-Parken-tegning_web.jpg

Moderne familieboliger på vej i Aabenraa

Boligselskabet Domea Rødekro opfører netop nu 102 attraktive almene familieboliger samt et nyt Rema1000-supermarked. Byggeriet opføres på hjørnet af Haderslevvej og den kommende udvidelse af Gasværksvej.

Læs hele nyheden
Regnskaber.jpg

Domea.dk vil udfordre ‘plejer’ og lave regnskaber hvert 2. år

Vi effektiviserer, digitaliserer og optimerer hele tiden processer, så hvorfor ikke også gøre det på regnskabsdelen? Domea.dks administrerende direktør, Thomas Holluf Nielsen, ser kun positive effekter af at udarbejde egentlige regnskaber og budgetter fx hvert andet år i stedet for som nu hvert år. Revisionsvirksomhed bakker op.

Læs hele nyheden
Falster_web.jpg

Domea.dk sætter fokus på yderområderne

Tænk, hvis man kunne omdanne private parcelhuse, der står gabende tomme i yder- og landkommuner, til almene enfamiliehuse og give nyt liv til Vandkantsdanmark. Et nyt projekt, som Domea.dk har bidraget til, foreslår faktisk netop det.

Læs hele nyheden