Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

For pressen

Om Domea.dk

Domea.dk er en af Danmarks største almene bygge- og boligadministrationer. Vi er vi sat i verden for at skabe gode, trygge boliger, som er til at betale for almindelige mennesker. Det forudsætter så lav en husleje som muligt. Det opnår vi gennem løbende effektivisering og digitalisering af vores ydelser. Selv om vi er non-profit, medlemsejet og demokratisk ledet, drives vi som en kommerciel virksomhed. Det gør vi for at sikre så lav en husleje som muligt.

Læs mere om Domea.dk

Hvad vil det sige at bo alment?

Årsberetninger

Logo og billedmateriale

Her kan du finde logoer til web og tryk, samt billedmateriale af Domea.dks ledelse. Find logo og billedmateriale

Seneste nyt

Connection 3308188 1920

Opsigelserne, dem klarer Agnes

I Domea.dk har robotten Wilma siden 2018 taget sig af standardiserede og trivielle arbejdsopgaver i økonomiafdelingen. Nu har Wilma fået en lillesøster, Agnes, som skal hjælpe til i kundeservice.

Læs hele nyheden
Web Kammeradvokaten 06.05.20 Jl 5976

Partnerskab viser gode takter

Advokatfirmaet Poul Schmith og Domea.dk indgik i maj 2020 et nyt partnerskab. I fællesskab gik man til markedet med et tilbud om professionel juridisk bistand og rådgivning til den almene branche. Men hvordan er det så gået siden da? Det spørgsmål har vi stillet Domea.dk’s juridiske chef.

Læs hele nyheden
Web Svendborg (2)

Realdania støtter bæredygtige renoveringer i Vejle-Børkop og Svendborg

Realdania støtter 13 af landets almene boligorganisationers undersøgelse af, hvordan renoveringsprojekter kan udføres så bæredygtigt som muligt. Den viden, der samles sammen, skal på længere sigt sætte et grønt aftryk i hele den almene boligsektor.

Læs hele nyheden
Robot Foto Shutterstock (1)

Robotterne overtager de trivielle opgaver

Hvis du tror, at fremtiden er fyldt med robotter, så kan du godt have ret. I Domea.dk, som leverer rådgivning og administration i den almene branche, byder man robotterne velkommen. De arbejder allerede i baggrunden og tager sig af de trivielle opgaver, så medarbejderne kan bruge deres tid på vigtigere ting.

Læs hele nyheden
WEB Uderum Sommerlyst JL 9771

Gode uderum giver højere livskvalitet

”Ude godt, men hjemme bedst”, lyder det gamle mundheld. Og det med at ude er godt er mere sandt, end man skulle tro. Det viser en undersøgelse som Realdania og Videnscenter Bolius har lavet af danskernes forhold til deres hjem.

Læs hele nyheden
WEB Fjerritslevcollege0007 Tor Birk Trads (20)+

College-byggeri er en succes

Det kan være svært at tiltrække unge til ungdomsuddannelser i landets yderområder. Men, hvis man lægger hovedet i blød og arbejder sammen lokalt, så kan man ændre den udvikling. Det gjorde de i Fjerritslev.

Læs hele nyheden