Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

For pressen

Om Domea.dk

Domea.dk er en af Danmarks største almene bygge- og boligadministrationer. Vi er vi sat i verden for at skabe gode, trygge boliger, som er til at betale for almindelige mennesker. Det forudsætter så lav en husleje som muligt. Det opnår vi gennem løbende effektivisering og digitalisering af vores ydelser. Selv om vi er non-profit, medlemsejet og demokratisk ledet, drives vi som en kommerciel virksomhed. Det gør vi for at sikre så lav en husleje som muligt.

Læs mere om Domea.dk

Hvad vil det sige at bo alment?

Årsberetninger

Logo og billedmateriale

Her kan du finde logoer til web og tryk, samt billedmateriale af Domea.dks ledelse. Find logo og billedmateriale

Seneste nyt

Domeadk-Prisen-2019_web.png

Gadehavegård snuppede Domea.dk Prisen og 40.000 kr.

Medlemmerne af afdelingsbestyrelsen i Gadehavegård kæmper for deres boligområde, og de gør en stor forskel for de ca. 2.200 mennesker, der bor i den almene boligafdeling i Høje-Taastrup. Det engagement er de netop blevet belønnet med Domea.dk Prisen for. Med prisen følger 40.000 kr., som afdelingsbestyrelsen vil bruge på at blive endnu klogere på, hvordan et fornyet Gadehavegård skal se ud på bagkant af ghettoplan og en gennemgribende renovering.

Læs hele nyheden
Salen19-JL-6051cr.png

SE BILLEDERNE fra Landskonferencen 2019: Tak for denne gang

Knap 400 engagerede deltagere var fredag den 5. og lørdag den 6. april samlet til Domea.dks Landskonference 2019. Det blev til to inspirerende dage med debat, oplæg og workshops under temaet ’Fremtidens almene boliger’. Fredagen blev indfanget af vores fotograf – se et udvalg af billederne her.

Læs hele nyheden
Poul-Rasmussen-2019_thumb.png

Poul Rasmussen genvalgt som formand for to år

Poul Rasmussen er fredag den 5. april 2019 blevet genvalgt som formand for den almene bygge- og boligadministration Domea.dk. Det var på Domea.dks årlige repræsentantskabsmøde, at medlemmerne pegede på Poul Rasmussen som deres formand for de næste to år. Yderligere fire kandidater blev valgt ind i bestyrelsen.

Læs hele nyheden
LK-2019-1-thumb.png

Landskonferencen nærmer sig – det skal du vide

I næste uge samles vi i Nyborg på Fyn til to inspirerende og hyggelige dage i beboerdemokratiets tegn. Temaet for Landskonferencen er fastlagt, programmet er på plads, og tilbage er der kun lidt praktik. Du kan læse om det hele her. Vi glæder os!

Læs hele nyheden
Lærebog_thumb.png

Nyt opslagsværk skal understøtte rådgivere i den almene boligsektor

En ny lærebog om den almene boligsektor og den komplekse lovgivning, den er reguleret af, er netop sendt på gaden. Bogen er en grundig indføring i almene boliger for nye rådgivere i branchen og kan fungere som et opslagsværk for dem, der har været med længe. Forfatterne har selv manglet bogen i deres studie- og arbejdsliv.

Læs hele nyheden
Tingvej-2018_web.png

5 boligafdelinger fik støtte fra Domea.dk Fonden i 2018

5 boligafdelinger i landet kommer nu til at blive endnu skønnere. De har nemlig søgt og fået midler fra Domea.dk Fonden i 2018 til at pynte på deres lokale boligområde. Fonden er sat i verden for at bidrage til udsmykningen af almene bebyggelser, der administreres af Domea.dk, og gøre dem indbydende for både beboere og gæster.

Læs hele nyheden