Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Om os

Hvem er Domea.dk?

Domea.dk er en almen bygge- og boligadministration, og vores 100 kunder ejer tilsammen 53.000 boliger i hele landet. Vi er non-profit og arbejder for, at alle kan bo trygt og godt i en bolig, hvor huslejen er til at betale. Det gør vi bl.a. gennem en effektiv ejendomsdrift, som sikrer, at du får mest mulig service for dine penge. Desuden hjælper vi almene boligselskaber med at bygge nyt og renovere gammelt, så næste generationer også har mulighed for at bo i moderne, bæredygtige, energivenlige og fremtidssikrede boliger.

Hos Domea.dk løser cirka 700 medarbejdere opgaver inden for blandt andet ejendomsdrift, regnskab, økonomi, udlejning, markedsføring og bygherrerådgivning. Af dem er cirka 150 ansat i Domea.dk, de øvrige medarbejdere er ansat i boligorganisationernes servicecentre.

Selv om Domea.dk er non-profit, medlemsejet og demokratisk ledet, drives Domea.dk som en kommerciel virksomhed. Det gør vi for at sikre, at vores kunder får mest mulig service for pengene og den effektivitet og kvalitet, de efterspørger.

Boligadministration

Vores kunder har et ønske om at beholde deres egen identitet, og derfor udvikler vi løbende vores kerneforretning og ydelser, så vi bedst muligt understøtter kundernes forskellige behov. Det betyder bl.a. stærke digitale løsninger, selvbetjeningsmuligheder, der giver fleksibilitet til beboere og boligsøgende samt udvikling af værktøjer til det værdiskabende samarbejde i beboerdemokratiet.

Læs om boligadministration

Bygherrerådgiver

Domea.dk er bygherrerådgiver på en række attraktive, unikke og visionære byggerier over hele Danmark. Ved årsregnskabets godkendelse i maj 2015 havde vi projekter inden for nybyggeri og renoveringer på 13 mia. kroner. Vores nye byggepolitik skal sikre, at vores kunder - de almene boligselskaber - kan bygge de boliger, de ønsker. Hvad enten det gælder boliger til unge, til familier eller til ældre. Vi følger vores kunders projekter inden for nybyggeri og renovering helt til dørs, og gerne helt ind i en klimavenlig fremtid ved at bygge efter bygningsreglementet for 2020. Samtidig lader vi den moderne arkitektur skabe rammerne for det fleksible og sociale almene boligliv. 

Læs om vores byggerier og se eksempler på byggeprojekter

Arbejdsplads

Vi tilbyder gode udviklingsmuligheder og arbejder målrettet med udvikling af alle medarbejderes kompetencer. Vi tror på, at spændende opgaver, selvstændighed og fleksibilitet i jobbet giver tilfredse medarbejdere og gode resultater. Det synes medarbejderne også. Ved den seneste trivselsmåling fra efteråret 2015, vurderer medarbejderne at tilfredsheden er væsentligt over gennemsnittet på 13 ud af 14 parametre sammenlignet med 7.000 arbejdspladser i Danmark.

Se ledige stillinger hos Domea.dk