Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Nyt til bestyrelsesmedlemmer

Leon-Bredo_web_thumb.png

Ny it-chef i Domea.dk

Den 1. februar tiltræder Leon Bredo Jensen stillingen som it-chef i den almene bygge- og boligadministration Domea.dk. Han kommer fra en stilling som Head of Infrastructure Operation i Coop Danmark og har en Master of IT fra IT-Universitet i København.

Læs hele nyheden
Landskonference2018_web-thumb.png

Valg til Domea.dks bestyrelse 2019: Meld dig til kredsmøde, og stil op eller stem

Tilmelding til kredsmødet i din region er nu åben. Et ’ja tak’ giver adgang til en hyggelig aften med spisning og foredrag og med mulighed for at stille op som kandidat til Domea.dks bestyrelse – eller for at stemme på din favorit.

Læs hele nyheden
Poul-Rasmussen_web-thumb.png

Valg til formandposten 2019: Bestyrelsen indstiller Poul Rasmussen

Formanden for Domea.dks bestyrelse er på valg i 2019. Den øvrige bestyrelse har besluttet at indstille den siddende formand, Poul Rasmussen, til genvalg – men som beboer har du også mulighed for at stille op til posten. Formanden vælges for 2 år.

Læs hele nyheden
Christian-Fries_Yammer.png

Ny regionsdirektør i Domea.dk

Den 1. februar tiltræder Christian Fries stillingen som regionsdirektør for Region Øst i den almene bygge- og boligadministration Domea.dk. Christian kommer fra en stilling som kundechef i KAB og er uddannet Cand.scient.adm. fra Roskilde Universitet.

Læs hele nyheden
3534-Orienten-A05_Exterior-Main.jpg

Byggeriet Orienten i Københavns Nordhavn får ny hovedentreprenør

Boligselskabet Domea København har indgået en aftale med JCN Bolig. JCN Bolig bliver ny hovedentreprenør på det almene byggeri Orienten i Københavns Nordhavn efter det konkursramte Daurehøj Erhvervsbyg.

Læs hele nyheden
Ibrahim-El-Khatib-2018_web.png

Gadehavegård sparer millioner – for beboerne og miljøets skyld

I Gadehavegård står udviklingen aldrig stille. Ghettostempel eller ej, beboerne kæmper ufortrødent for at fremtidssikre deres boligafdeling. Ved at have fokus på nye og effektive løsninger i dagligdagens drift kan beboernes husleje holdes i ro, og boligafdelingen kan spare op og sætte sit klimavenlige aftryk på verden.

Læs hele nyheden