Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Nyt til bestyrelsesmedlemmer

Dato-for-LK-2020_thumb.png

Generalforsamlingen og Landskonferencen 2020: Reservér den 3. og 4. april

Der er sat dato på næste års generalforsamling og landskonference i Domea.dk, og det bliver den 3. og 4. april 2020. Arrangementet afholdes i vante rammer på Hotel Nyborg Strand på Fyn.

Læs hele nyheden
Hillerød_web.png

P-huset i Østergade i Hillerød skal renoveres og udvides med boliger

PRESSEMEDDELELSE FRA HILLERØD KOMMUNE: Boligselskabet Domea Hillerød har købt P-huset, hvor der nu både skal være parkering og boliger.

Læs hele nyheden
Charlotte-Nørbak,-foto-v-Jacob-Ljørring_thumb.png

Charlotte Nørbak udnævnes til direktør for Byggeri og byudvikling i Domea.dk

Charlotte Nørbak, der hidtil har været byggechef i den almene bygge- og boligadministration Domea.dk, udnævnes til direktør for Byggeri og byudvikling samme sted.

Læs hele nyheden
Grill-Shutterstock_thumb.png

Sådan kommer du sikkert gennem grillsæsonen

Den danske sommer er lig med duften af brankede bøffer og knækkede pølser. Men desværre også med brandulykker og besøg på skadestuen. Du kan dog nemt undgå, at havehyggen bliver spoleret ved at grille sikkert og følge nogle simple råd.

Læs hele nyheden
Henning-Winther_thumb.png

Ny boligsocial områdechef i Gadehavegård skal understøtte ambitiøs udviklingsplan

Den 1. juni tiltræder Henning Winther stillingen som boligsocial områdechef i den almene boligafdeling Gadehavegård i Høje-Taastrup. Henning Winther kommer til at spille en central rolle i den transformation, som venter Gadehavegård, fra en placering på ghettolisten til attraktiv bydel.

Læs hele nyheden
Vendersbo-tag_web.png

Renoveringsprojekt i Nykøbing F. blev stor succes med hjælp fra beboerne: – Vi var fælles om at nå målet

I Nykøbing Falster har beboerdemokratiet spillet en markant rolle i et stort renoveringsprojekt i den almene boligafdeling Sundtoften. Beboerdemokraterne har været et vigtigt bindeled mellem beboere, byggeforretningsfører og entreprenører, og sammen har de nået det fælles mål - en vellykket renovering.

Læs hele nyheden