Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Nyt til bestyrelsesmedlemmer

Web GDPR Shutterstock

Servicecentre får uvildigt GDPR-eftersyn

Domea.dk har i løbet af de seneste måneder haft særligt fokus på at sikre, at virksomheden fortsat efterlever lovkravene om beskyttelse af persondata. Også i servicecentrene og hos vores kunder er der behov for at genopfriske regler og ansvar.

Læs hele nyheden
Web Kammeradvokaten JL

Kunder reagerer positivt på nyt partnerskab

Partnerskabet som Domea.dk indgik med advokatfirmaet Poul Schmith sidste år betyder, at vores kunder undgår at skulle ud at købe juridiske rådgivningsydelser flere steder med alt hvad det indebærer af fordyrelser og forsinkelser. Og det er der allerede flere kunder, der har fået glæde af

Læs hele nyheden
WEB Vinge 2021 Mangor & Nagel (2)

Vinge bliver en levende by for alle

Fællesskab og byliv er to af nøgleordene, når Boligselskabet Rosenvænget efter påske sætter spaden i jorden og tager fat på opbygningen af den nye by Vinge, lidt uden for Frederikssund. I denne uge gav byrådet i Frederikssund grønt lys til det endelige projekt.

Læs hele nyheden
Thumb Sergen 2021 (1) Red

Fritidsjob giver unge fra udsatte områder en chance

Hvis man er ung og bor i et udsat boligområde, kan det være svært at få foden indenfor på arbejdsmarkedet. Derfor er det vigtigt med indsatser, der hjælper unge med at finde fritidsjob.

Læs hele nyheden
Meld-dig-til-GF-og-LK_thumb.png

Tilmeld dig: Nu nærmer Generalforsamlingen sig

Den 18. september samles vi til Generalforsamlingen i Domea.dk. Desværre er Landskonferencen i år som bekendt aflyst på grund af corona, men tilmeldingen til Generalforsamlingen er nu åben.

Læs hele nyheden
Midtjylland Web Thumb

Meld dig til kredsmøde i Midtjylland: Valg af kandidater til Domea.dk’s bestyrelse 2020

Det årlige kredsmøde i Midtjylland afholdes den 3. september i Horsens. Alle beboere i Region Midtjylland er velkomne til mødet, hvor kredsen skal beslutte, hvem den anbefaler som bestyrelsesmedlem og suppleant til Domea.dk’s bestyrelse.

Læs hele nyheden