Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Nyt til bestyrelsesmedlemmer

Meld-dig-til-GF-og-LK_thumb.png

Tilmeld dig: Nu nærmer Generalforsamlingen sig

Den 18. september samles vi til Generalforsamlingen i Domea.dk. Desværre er Landskonferencen i år som bekendt aflyst på grund af corona, men tilmeldingen til Generalforsamlingen er nu åben.

Læs hele nyheden
Midtjylland Web Thumb

Meld dig til kredsmøde i Midtjylland: Valg af kandidater til Domea.dk’s bestyrelse 2020

Det årlige kredsmøde i Midtjylland afholdes den 3. september i Horsens. Alle beboere i Region Midtjylland er velkomne til mødet, hvor kredsen skal beslutte, hvem den anbefaler som bestyrelsesmedlem og suppleant til Domea.dk’s bestyrelse.

Læs hele nyheden
Gadehavegård Fra Gaden Web Thumb

Konkurrence om udviklingsplan har fundet sin vinder: Sådan ser fremtidens Gadehavegård ud

Fem teams af anerkendte danske arkitektfirmaer og ingeniører har de seneste måneder dystet om at skabe den bedste plan for fremtidens Gadehavegård i Høje-Taastrup. I dag blev vinderen offentliggjort.

Læs hele nyheden
Boligaftale THN Web Thumb

Ny boligaftale er godt nyt for de almene boliger

Det er en god boligaftale, regeringen og alle Folketingets partier landede i sidste uge. Det mener Thomas Holluf Nielsen, administrerende direktør i Domea.dk, som er særligt glad for, at den lange kø af almene renoveringsopgaver, som har ventet i Landsbyggefonden i årevis, nu kan afvikles. Samtidig sikrer aftalen, at der holdes gang i byggebranchen, som coronakrisen ellers kunne have store konsekvenser for.

Læs hele nyheden
Svendborg---Nordre-Park-thumb.png

Pilotprojekt med grønne lån på Sydfyn

Boligselskabet Sydfyn er gået med i et nyt projekt, som tilbyder finansiering af byggeprojekter med fokus på klima og bæredygtighed. I alt fire projekter med sammenlagt 280 familieboliger bliver finansieret med en ny type grønne lån, som Danske Bank lancerer.

Læs hele nyheden
Poul GF Sep2020 Web Thumb

Domea.dk’s generalforsamling afvikles den 18. september 2020

Generalforsamlingen i Domea.dk, som måtte aflyses pga. coronakrisen, er nu fastlagt til at finde sted den 18. september 2020. Her skal bl.a. vælges en række nye medlemmer til Domea.dk’s bestyrelse.

Læs hele nyheden