Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Nyt til bestyrelsesmedlemmer

Lars-Holmbjerg-we-thumb.png

Stærk profil til Domea.dk’s direktion

Lars Holmbjerg er ny direktør i Domea.dk og skal danne direktions-duo med administrerende direktør Thomas Holluf Nielsen. Lars Holmbjerg skal med sin erfaring og faglighed være med til at flytte Domea.dk hen, hvor den almene bygge- og boligadministration bliver mere konkurrencedygtig, til gavn for kunderne.

Læs hele nyheden
Jette-Pilgaard-Laursen-thumb.png

RPA-teknologi har ensrettet regnskaber og frigivet 80% af arbejdskraften

En ny robot i økonomiafdelingen i den almene bygge- og boligadministration Domea.dk har strømlinet processen med at udarbejde forbrugsregnskaber for kunderne. De bliver mere ensartede, og risikoen for fejl minimeres, så kunderne får et produkt i højere kvalitet. Samtidig har RPA-teknologien frigivet 80% af de medarbejderressourcer, som før gik til manuel behandling af forbrugsregnskaber.

Læs hele nyheden
Uffe-Andreasen-thumb.png

Ny regionsdirektør i Domea.dk kender den almene branche ud og ind

43-årige Uffe Andreasen er Domea.dk’s nye regionsdirektør i Østdanmark. Uffe Andreasen har et indgående kendskab til den almene branche, senest som chef for Københavns Kommunes tilsyn med almene boliger, nybyggeri, renovering og udsatte byområder. Den nye regionsdirektør har desuden en fortid i boligministeriet, og så har han selv boet alment og været næstformand i en boligorganisation.

Læs hele nyheden
Jonas-Vadstrup-thumb.png

Jonas Vadstrup er ny kommunikationschef i Domea.dk

Domea.dk har fundet sin nye kommunikationschef. Det bliver 41-årige Jonas Vadstrup, der har solid erfaring med strategisk kommunikation, rådgivning og pressearbejde både inden for og uden for bygge- og boligbranchen, som sætter sig i stolen. - Jeg er overvist om, at vi har fundet det rette match, siger administrerende direktør i Domea.dk, Thomas Holluf Nielsen.

Læs hele nyheden
Thomas-ghetto-thumb.png

Sund fornuft at udvikle boligområder – men stop med ghetto-stemplet

Det giver god mening at udvikle boligområder, siger Domea.dk’s administrerende direktør, Thomas Holluf Nielsen, der dog ikke mener, det hjælper noget at stemple dem som ghettoer. - Spørgsmålet er, om ghettolisten ikke blot er med til at flytte rundt på problemet i stedet for at løse det, siger han.

Læs hele nyheden
Charlotte-Nørbak,-foto-v-Jacob-Ljørring_thumb.png

Charlotte Nørbak valgt ind i AlmenNets bestyrelse

Domea.dk’s direktør for Byggeri og byudvikling, Charlotte Nørbak, er netop valgt ind i AlmenNets bestyrelse. AlmentNet har fokus på udvikling og fremtidssikring af den almene branche, og Charlotte Nørbak vil byde ind med sin stærke faglighed og store hands on-erfaring fra branchen – ikke mindst når det kommer til at sætte bæredygtighed på dagsordenen.

Læs hele nyheden