Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Se og søg boliger på Lejeboligen.nu

Domea.dk's kunder er en lang række almene boligselskaber, der har lejeboliger i det meste af landet. Vi hjælper mange af vores kunder med at leje deres boliger ud. Det kan være boliger, der står ledige nu og er klar til indflytning, eller det kan være boliger med venteliste. Uanset hvad skal du skrive dig op til en bolig for at få tilbudt en. Det gælder for både familieboliger og ungdomsboliger, mens de mange ældreboliger, vores kunder råder over, bliver tildelt gennem den kommune, de ligger i. Læs mere om de tre boligtyper her

Al boligsøgning gennem Domea.dk foregår på vores søstersite Lejeboligen.nu. Her ligger ca. 34.000 almene lejeboliger. Selvom du ikke kan søge en ældrebolig gennem os, kan du stadig se detaljer om boligerne på Lejeboligen.nu.

Læs mere om fremvisning og tildeling af boliger her

 

Sådan søger du på Lejeboligen.nu

På Lejeboligen.nu vil du se en grå boks i venstre side. Her kan du målrette din søgning af bolig på område, størrelse, husleje, etage og type af bolig. Du kan vælge at udfylde nogle af felterne, ingen eller dem alle. Desuden kan du vælge, om du fx kun vil se ledige boliger.

NB.: Hvis du går på Lejeboligen.nu fra din smartphone, skal du være opmærksom på, at den grå boks ser lidt anderledes ud, end den gør i guiden herunder – guiden viser, hvordan boksen ser ud på en computer og tablet. Hvis du vil søge boliger fra en smartphone, klikker du på 'Udvidet søgning' under den grå boks, og så får du de samme felter frem, som du ser herunder.

 

  • Du kan klikke på det lille ’i’, der står efter fx ’Område’ og ved alle de andre felter. Her får du en forklaring på, hvordan du udfylder det pågældende felt.

 

  • Du har desuden mulighed for at klikke på ’Udvidet søgning’ under den grå boks og indsnævre din søgning endnu mere, fx hvis du vil sikre dig, at boligen har altan.

  

Log ind for at skrive dig op

Før du kan skrive dig op til en bolig, skal du oprette dig som bruger – eller logge ind, hvis du allerede er oprettet. Det gør du i øverste højre hjørne af Lejeboligen.nu.

 

  • Hvis du allerede er bruger, klikker du på ’Log på’. Hvis ikke, klikker du på ’Ny bruger’ og følger anvisningen til, hvordan du opretter dig.

 

  • Nyt kodeord
    Er du allerede bruger, men har glemt dit kodeord, klikker du også på ’Log på’ og derefter på 'Jeg har glemt mit brugernavn eller kodeord'.

Log på med MitID
Når du først er bruger, kan du fremover også logge dig på Lejeboligen.nu med MitID.
Før du kan logge på med MitID, skal du dog lige aktivere det først. Det gør du ved at logge ind med brugernavn og kodeord, derefter går du ind under ’Kontooplysninger’ og aktiverer dit MitID.

 
Skriv dig op til en bolig

Når du er logget på, kan du gå tilbage til ’Find bolig’ i venstre hjørne af siden.
Du kan se læse mere om de boliger, du søger frem, ved at klikke på ’Se boliggruppen’ ude i højre side, eller du kan putte boliggruppen direkte i indkøbskurven, som er den måde, du skriver dig op til en bolig på.
Du kan ikke skrive dig op til én specifik bolig, du skriver dig op til en gruppe af boliger. Til gengæld er du i din gode ret til at sige nej til en bolig, du bliver tilbudt, uden at miste din placering på ventelisten. Læs mere om venteliste og tildeling her

Se, hvad du søger

Du kan altid gå til din kurv, hvor du kan se, hvilke boliger du ønsker at søge, øverst i højre hjørne af siden. Ønsker du at gå videre med de boliger, du har valgt, følger du vejledningen i ’Kurv’.

Det koster det

Det koster 190 kr. om året at være skrevet op i et boligselskab, uanset om du skriver dig op til ledige boliger eller til boliger med venteliste. Dem vil du blive bedt om at betale, når du bekræfter, at du vil søge de boliger, du har lagt i kurven. Følg vejledningen i ’Kurv’.

Et boligselskab har flere boligafdelinger, så du kan skrive dig op i flere boligafdelinger i det samme boligselskab for de 190 kr. Ønsker du at skrive dig op i en boligafdeling, der hører under et andet boligselskab, koster det nye 190 kr. om året.

Tjek placering på venteliste

Det er også på Lejeboligen.nu, at du kan tjekke din placering på ventelisten. Se, hvordan du gør, her

Svar på et boligtilbud

Hvis du bliver tilbudt en bolig, svarer du ja eller nej tak til den ved at bruge vores formular, som ligger på Domea.dk. Der vil være et link til formularen i det boligtilbud, du modtager. Du kan også bruge linket herunder. Når du har valgt Ja eller Nej i formularen, udfylder du de felter, der kommer frem, og trykker ’Send’.
Du skal typisk svare på tilbuddet inden for syv dage. Den præcise deadline vil stå i tilbuddet.

Svar på boligtilbud her

Vær opmærksom på, at hvis du ikke svarer på boligtilbuddet, bliver din venteliste-status sat i bero. Det betyder, at du ikke længere får boligtilbud fra dette boligselskab. Du optjener dog stadig anciennitet. Du kan til hver en tid selv gå ind på Lejeboligen.nu og aktivere din venteliste-status igen. Se, hvordan du ændrer status, her

Til toppen

Kontakt os

Skriv til Kundeservice

Få hjælp til at søge bolig her.

Ring til Kundeservice

Mandag-Torsdag: 8.00-20.00

Fredag: 8.00-16.00