Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Job og karriere

Domea.dk er en af Danmarks største almene bygge- og boligadministrationer. Vores kunder er ca. 70 boligorganisationer og -administrationer, der tilsammen ejer og administrerer mere end 80.000 almene boliger i hele landet.

Dem leverer vi administration og rådgivning til i det omfang, de har behov for. Vi bygger også nye boliger, renoverer eksisterende og udvikler byer for og med vores kunder. Vi har i øjeblikket ca. 200 projekter i byggeporteføljen til en samlet anlægssum på 12 milliarder kroner (2021).

Domea.dk er non-profit, kundeejet og demokratisk ledet, men drives som en kommerciel virksomhed. Det gør vi for at sikre, at vores kunder får mest mulig service for pengene og den effektivitet og kvalitet, de efterspørger.

Ca. 600 medarbejdere løser opgaver inden for bl.a. forvaltning, jura, økonomi, byggeri og byudvikling, udlejning, indkøb, it, beboerdemokrati og ejendomsdrift. Af dem er ca. 180 ansat i Domea.dk, de øvrige medarbejdere er ansat i boligorganisationernes servicecentre.

Læs mere om os her

 

Til toppen