Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Det er kunderne, der ejer Domea.dk. Så selvom I som boligorganisation indgår i et kunde-leverandør-forhold med os, er det jer, der sætter retningen for Domea.dk.

Mød kunderne

Det giver jer både indflydelse, men også et medansvar. Det sker via vores repræsentantskab, hvor I kan påvirke udviklingen af virksomheden. Repræsentantskabet er Domea.dks øverste myndighed og minder om det, I kender fra boligorganisationen. 

Domea.dk er i det hele taget omfattet af de samme regler, som I som boligorganisation er. Dvs. vi er reguleret af Almenboligloven, er non-profit og altså demokratisk ledet – af jer som kunder. Vi drives som en kommerciel virksomhed for at kunne tilbyde den bedste service til den laveste pris.

Repræsentantskabet

Domea.dks repræsentantskab består af repræsentanter fra de boligorganisationer, der er kunde hos Domea.dk. Det har ca. 225 medlemmer. Jeres boligorganisation har 1-7 repræsentanter, alt efter hvor stor organisationen er. Derudover er Domea.dks bestyrelse fødte medlemmer af repræsentantskabet. 

Det er netop repræsentantskabet, der vælger størstedelen af Domea.dks bestyrelse. Bestyrelsen består i de fleste tilfælde af beboere, der bor hos de almene boligorganisationer, som er kunde hos Domea.dk. Formanden og næstformanden bor også alment.

Bestyrelsen vælges ved det årlige repræsentantskabsmøde på Fyn, hvor I og de andre boligorganisationer bl.a. også lægger de overordnede linjer for, hvor Domea.dk skal hen, fx hvilke investeringer virksomheden skal gøre.

I skal også tage stilling til bestyrelsens beretning, til Domea.dks årsregnskab og til de forslag, der er kommet ind. I har i det hele taget fuld transparens som kunder i Domea.dk.

Garantforsamlingen

Jeres boligorganisation har også mulighed for at indskyde garantikapital i Domea.dk og blive en del af den formelle ejerkreds. Domea.dk er nemlig organiseret som et såkaldt garantiselskab. Garanterne mødes i forbindelse med det årlige repræsentantskabsmøde. På garantforsamlingen vælges bl.a. de sagkyndige medlemmer af Domea.dks bestyrelse.

Læs mere om Domea.dks opbygning her

Kontakt os
Læs mere om at være fuldkunde
Læs mere om at være forretningskunde
Læs mere om at være byggekunde


Til toppen