Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Det er kunderne, der ejer Domea.dk. Så selvom I som boligorganisation indgår i et kunde-leverandør-forhold med os, er det jer, der sætter retningen for Domea.dk.

Mød kunderne

Det giver jer både indflydelse, men også et medansvar. Det sker via vores generalforsamling, hvor I kan påvirke udviklingen af virksomheden. Generalforsamlingen er Domea.dk's øverste myndighed og minder om repræsentantskabet, som I kender fra boligorganisationen. 

Domea.dk er i det hele taget omfattet af de samme regler, som I som boligorganisation er. Dvs. vi er reguleret af Almenboligloven, er non-profit og altså demokratisk ledet – af jer som kunder. Vi drives som en kommerciel virksomhed for at kunne tilbyde den bedste service til den laveste pris.

Generalforsamlingen

Domea.dk's generalforsamling består af organisationsbestyrelsesmedlemmerne fra de boligorganisationer, der er kunde hos Domea.dk. Jeres boligorganisation har 1-7 stemmer på generalforsamlingen, alt efter hvor stor organisationen er. Derudover er Domea.dk's bestyrelse fødte medlemmer af generalforsamlingen. 

Det er netop generalforsamlingen, der vælger størstedelen af Domea.dk's bestyrelse. Størstedelen af bestyrelsen består af beboere, der bor hos de almene boligorganisationer, som er kunde hos Domea.dk. Formanden og næstformanden bor også alment.

Bestyrelsen vælges ved den årlige generalforsamling på Fyn, hvor I og de andre boligorganisationer bl.a. også lægger de overordnede linjer for, hvor Domea.dk skal hen, fx hvilke investeringer virksomheden skal gøre.

I skal også tage stilling til bestyrelsens beretning, til Domea.dk's årsregnskab og til de forslag, der er kommet ind. I har i det hele taget fuld transparens som kunder i Domea.dk.

Læs mere om Domea.dk's opbygning her

Kontakt os
Læs mere om at være forretningsførerkunde
Læs mere om at være erhvervskunde
Læs mere om at være byggekunde


Til toppen