Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Nyheder

Næste
Side 1 af 32
Gruppe Arbejde Referencegruppemøde Web Nyborg

Nyt laboratorium skal sikre stærkt kundefokus

Hvad skal fremtidens individuelle fællesskab egentlig indeholde? Hvordan skal Domea.dk og boligorganisationerne samarbejde i årene fremover? De to – og mange flere – spørgsmål blev rejst, da den strategiske referencegruppe holdt sit første møde i den forgangne weekend.

Læs hele nyheden
Katjalindblad Artikel Corona 2020

Rådgivning af beboere giver færre udsættelser

I foråret tog Domea.dk sammen med sine kunder initiativ til at sætte ind med hjælp og rådgivning til lejere, der blev ramt af corona-krisens konsekvenser. Mange mistede deres job eller kom på andre måder i økonomisk klemme, da landet lukkede ned. Det gav problemer med huslejebetalingerne, og for at afbøde udsættelser og personlige tragedier blev der etableret en rådgivning.

Læs hele nyheden
Byggepolitik Forside 2020 Web

Ny byggepolitik oversætter FN’s Verdensmål til handling

Krav om bæredygtighed spiller en stadig større rolle, når Domea.dk sammen med sine kunder bygger nyt eller renoverer. Det er også tydeligt at se i den nyligt opdaterede byggepolitik - Mennesker før mursten.

Læs hele nyheden
Indkoebsprojekt Web 01

Fuld fart på indkøbsprojekt der sikrer store kunderabatter

Sidste år besluttede Domea.dk sammen med sine kunder at lave et fælles system til indkøb. Siden har projektet taget form og nu er kontrakten underskrevet og det nye system er på vej.

Læs hele nyheden
Meld-dig-til-GF-og-LK_thumb.png

Tilmeld dig: Nu nærmer Generalforsamlingen sig

Den 18. september samles vi til Generalforsamlingen i Domea.dk. Desværre er Landskonferencen i år som bekendt aflyst på grund af corona, men tilmeldingen til Generalforsamlingen er nu åben.

Læs hele nyheden
Tryghed Via ERFA Møder

Tema-dage om sikkerhed: Alle skal føle sig trygge i eget hjem

Alt fra brandveje til tv-overvågning og coronavirus er på tapetet, når Domea.dk sammen med SikkerhedsBranchen inviterer til gratis temamøder om sikkerhed i enten Albertslund eller Vejle. Læs mere om temamøderne her.

Læs hele nyheden
Test Web

Domea-direktør til fagmedie: En cadeau til den samlede almene branche

Der var stor tilfredshed at spore i branchen, da Trafik- Bygge og Boligstyrelsen forleden kunne meddele, at den almene boligsektor allerede i 2019 havde nået den politiske målsætning om omfattende effektiviseringer. Ikke kun har man effektiviseret for mere end halvanden milliard – man er endda nået i mål før tid.

Læs hele nyheden
Midtjylland Web Thumb

Meld dig til kredsmøde i Midtjylland: Valg af kandidater til Domea.dk’s bestyrelse 2020

Det årlige kredsmøde i Midtjylland afholdes den 3. september i Horsens. Alle beboere i Region Midtjylland er velkomne til mødet, hvor kredsen skal beslutte, hvem den anbefaler som bestyrelsesmedlem og suppleant til Domea.dk’s bestyrelse.

Læs hele nyheden
Gadehavegård Fra Gaden Web Thumb

Konkurrence om udviklingsplan har fundet sin vinder: Sådan ser fremtidens Gadehavegård ud

Fem teams af anerkendte danske arkitektfirmaer og ingeniører har de seneste måneder dystet om at skabe den bedste plan for fremtidens Gadehavegård i Høje-Taastrup. I dag blev vinderen offentliggjort.

Læs hele nyheden
Boligaftale THN Web Thumb

Ny boligaftale er godt nyt for de almene boliger

Det er en god boligaftale, regeringen og alle Folketingets partier landede i sidste uge. Det mener Thomas Holluf Nielsen, administrerende direktør i Domea.dk, som er særligt glad for, at den lange kø af almene renoveringsopgaver, som har ventet i Landsbyggefonden i årevis, nu kan afvikles. Samtidig sikrer aftalen, at der holdes gang i byggebranchen, som coronakrisen ellers kunne have store konsekvenser for.

Læs hele nyheden
Næste
Side 1 af 32