Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Nyheder

Næste
Side 1 af 34
Salen19-JL-6022cr.png

Landskonference til april er aflyst

Coronapandemien og den seneste udvikling med yderligere restriktioner og et skærpet forsamlingsforbud betyder, at dette års landskonference i Nyborg er aflyst. Generalforsamlingen planlægges fortsat gennemført – dog først den 11. juni og med forbehold for, at til den tid gældende restriktioner gør det muligt.

Læs hele nyheden
Hvidbogsfoto Web

Sådan sikrer vi høj kundetilfredshed i byggeprojekter

En ny tværorganisatorisk arbejdsgruppe i Domea.dk skal se på, hvilke konkrete løsninger og handlinger der skal til på tværs af Landscenter og servicecentre, så vi sikrer høj kundetilfredshed og kvalitet, hver gang vi bygger nyt eller renoverer sammen med vores kunder.

Læs hele nyheden
Boligaftale THN Web Thumb

Nye krav om effektivisering for 1,8 mia. kroner

Boligministeriet, KL og BL har netop indgået endnu en aftale om effektivisering i den almene boligsektor frem mod 2026. Derfor inviterer Domea.dk til online videns-møder, hvor man kan få råd og vejledning til indsatsen.

Læs hele nyheden
WEB Corona Pressemøde 20200918 1300Pxl Foto Valdemar Ren

Corona-restriktioner skærpes endnu engang

Det lille forsamlingsforbud er per 6. januar sænket, så man fremover ikke må forsamle sig mere end fem personer. Samtidig fordobles afstandskravet til to meter. Det er hovedkonklusionerne efter seneste pressemøde i Statsministeriet. Udmeldingen betyder også, at mange ansatte fortsat må forvente at skulle arbejde hjemme en tid endnu og at møder i demokratiet må aflyses eller gennemføres på alternativ vis.

Læs hele nyheden
Fællesskabets Hus Oppefra

Nye almene ungdomsboliger skyder op i Vanløse

Vanløse. En gang en bydel lidt for langt fra midten af København. I dag et attraktivt område med masser af liv, caféer, biografer, butikker, kulturtilbud – og både metro og S-tog, der sikrer let og hurtig adgang til uddannelsessteder og Københavns bymidte. Nu opføres Fællesskabets Hus og 30 almene ungdomsboliger.

Læs hele nyheden
Gadehavegård-2,-foto-v-Arkitema_web.png

Færre danske boligområder får ghetto-stemplet

I dag kom den så. Regeringens årlige opdatering af den meget omtalte – og meget omdiskuterede - ghettoliste. Den indeholder en liste over udsatte boligområder i Danmark. Og dem er der heldigvis blevet færre af.

Læs hele nyheden
Web Digital Konference 01

Bæredygtighed sat på dagsordenen

”Hvis den bæredygtige dagsorden vinder, så bliver verden et bedre sted være. Så enkelt er det faktisk.” Sådan lød det blandt andet fra den virtuelle talerstol, da Domea.dk’s første fuldt ud digitale formand- næstformandskonference løb af stablen lørdag.

Læs hele nyheden
THOMAS JL 7827

25 år med det almene projekt som hjertesag

Han startede som fuldmægtig, blev kundechef, regionschef og derefter vicedirektør. Siden 2012 har han stået i front som administrerende direktør i den almene bygge- og boligadministration Domea.dk. Den 1. november kan Thomas Holluf Nielsen fejre 25års jubilæum.

Læs hele nyheden
Web Henrik Reenberg Indkøbschef Domea 2020

Indkøbschef skal styrke Domea.dk’s indkøbsorganisation

Henrik Reenberg tiltræder 1. november 2020 som indkøbschef i Domea.dk. Henrik skal med sin erfaring og stærke profil styrke indkøbsorganisationen og videreudvikle virksomhedens position som pioner bag fælles indkøbsaftaler i den almene boligsektor

Læs hele nyheden
Corona Kø Test Shutterstock

Boligforeninger i aktiv coronaindsats

Alle steder hører vi det. Smittetrykket stiger. Flere bliver smittet og syge af corona-virus. Og især i områder, hvor folk bor tæt, er der god grund til at teste for corona-smitte, for at undgå spredning og flere syge.

Læs hele nyheden
Næste
Side 1 af 34