Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Nyheder

Næste
Side 1 af 33
Web Henrik Reenberg Indkøbschef Domea 2020

Indkøbschef skal styrke Domea.dk’s indkøbsorganisation

Henrik Reenberg tiltræder 1. november 2020 som indkøbschef i Domea.dk. Henrik skal med sin erfaring og stærke profil styrke indkøbsorganisationen og videreudvikle virksomhedens position som pioner bag fælles indkøbsaftaler i den almene boligsektor

Læs hele nyheden
Corona Kø Test Shutterstock

Boligforeninger i aktiv coronaindsats

Alle steder hører vi det. Smittetrykket stiger. Flere bliver smittet og syge af corona-virus. Og især i områder, hvor folk bor tæt, er der god grund til at teste for corona-smitte, for at undgå spredning og flere syge.

Læs hele nyheden
Billede Fra Ungegarantien Red

Bedre job og uddannelse: Ungegarantien og Bolig Nord indgår partnerskab

Bolig Nord er gået ind i arbejdet med at sikre, at unge i Hjørring Kommune lander på den rigtige hylde og får den uddannelse og det job, de drømmer om.

Læs hele nyheden
Gadehavegård Fra Gaden

Splinternyt kvarterhus skal kickstarte udviklingen af Gadehavekvarteret

Et nyt kvarterhus i Gadehavekvarteret i Høje-Taastrup skal være det naturlige mødested for kvarterets beboere. Samtidig skal huset være omdrejningspunkt for transformationen af Gadehavegård og det samlede Gadehavekvarter i løbet af de næste 10 år. Realdania støtter det nye kvarterhus med 15 mio. kr

Læs hele nyheden
WEB 1200 Mettemogensen Domea.Dk Foto Jacob Ljørring 6189 (3)

Helt ny boligform til singleforældre bliver en del af de 184 nye almene boliger i Carlsberg Byen

Boligselskabet DFB er sammen med Domea.dk blevet udvalgt til at opføre 184 nye almene boliger i hjertet af det attraktive bykvarter Carlsberg Byen på Vesterbro. Det er godt nyt blandt andet for en boligmæssig overset gruppe - nemlig fraskilte forældre, der bor alene med deres børn hver anden uge.

Læs hele nyheden
Hvidbogsfoto Web

Nu rykker de mange vente-listeprojekter frem i køen

Grøn boligaftale 2020 sætter skub i de flere hundrede byggesager, der er på ventelisten i Landsbygge-fonden. Ikke nok med det, så er der også afsat midler til kommende helhedsplaner i 2021-26. En ny ’hvidbog’ skal skabe overblik over processen og fungere som konkret dialogværktøj.

Læs hele nyheden
THN GF 2020

Domea-direktør: Fællesskabet er vores styrke – men fremtidens fællesskab er det individuelle fællesskab

Den almene branche er i en brydningstid, hvor rammerne for fællesskabet udfordres af samfundstendensen. På årets generalforsamling slog Domea.dk’s administrerende direktør fast, at fællesskaberne ikke er blevet mindre relevante, snarere tværtimod - men de skal redefineres, så de bedre matcher vores individuelle virkelighed.

Læs hele nyheden
600 Udklip TV2 LLO (1)

Ensidig medieomtale på Sydsjælland

Domea.dk’s navn er siden sommer blevet nævnt i forbindelse med nogle lidt kedelige indslag i TV2 Øst. Vi og vores kunder, de almene boligselskaber, lytter til kritikken og til de beboere, som ikke synes, at vi har været hurtige nok til at hjælpe eller i tilstrækkelig grad har lyttet til dem. Samtidig afslører vores gennemgang af sagerne, at TV2 Øst tegner et ensidigt og unuanceret billede i indslagene.

Læs hele nyheden
Jesper Haseman 2020 Næstformand

Bestyrelsen i Domea.dk har fundet sin nye næstformand

Den nye næstformand i Domea.dk’s bestyrelse hedder Jesper Hasemann og er fra Aabybro i Nordjylland. Det står klart efter en lidt atypisk generalforsamling, som blev gennemført med forholdsregler og mundbind – og som for første gang blev live-streamet til kunder i hele landet.

Læs hele nyheden
Gruppe Arbejde Referencegruppemøde Web Nyborg

Nyt laboratorium skal sikre stærkt kundefokus

Hvad skal fremtidens individuelle fællesskab egentlig indeholde? Hvordan skal Domea.dk og boligorganisationerne samarbejde i årene fremover? De to – og mange flere – spørgsmål blev rejst, da den strategiske referencegruppe holdt sit første møde i den forgangne weekend.

Læs hele nyheden
Næste
Side 1 af 33