Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Nyheder

Næste
Side 1 af 19
Driften,JL_web_thumb.jpg

Lejere i almene boliger beholder lav husleje i Svendborg

Hos det almene boligselskab BSB Svendborg har beboerne måttet se huslejen stige år for år. Men det er slut nu. Boligselskabet har nemlig sparet penge ved at lave om på, hvordan medarbejderne arbejder sammen i driften. Det giver en bedre service, at vi kan beholde vores egne medarbejdere, siger kundechef Martin Skytte. Alternativet var formentligt at købe hjælp udefra.

Læs hele nyheden
UMUT2-Jacob-Ljorring-for-DomeadkOversigt.jpg

Umut lærte at arbejde – og fik job i Føtex

Et fritidsjob kan hjælpe unge godt på vej til fremtidig uddannelse og job. Derfor har bygge- og boligadministrationen Domea.dk oprettet fritidsjobs, der skal give unge i udsatte boligområder et skub i den rigtige retning. Umut Kücük fra Gadehavegård i Taastrup startede hos Domea.dk og har i dag fået et job i Føtex.

Læs hele nyheden
CharlotteN-JL-web.jpg

Vindere af rammeaftale med Domea.dk

Byggeri: Domea.dk offentliggør i dag vinderne af rammeaftaler med en række private rådgivere. Aftalerne skal sikre, at almene boligorganisationer hurtigt kan gøre brug af de bedste rådgivere, når der skal bygges nyt eller renoveres. Samtidig vil aftalerne spare tid og penge i byggerierne.

Læs hele nyheden
Naturgas-Servicecenter-JL-5362.jpg

Du sparer penge med ny aftale om naturgas

Alle beboere og medarbejdere kan nu spare penge på naturgas, fordi Domea.dk har indgået en ny aftale med Eniig Energi Naturgas A/S. Eksisterende kunder igennem Domea.dk sparer allerede fra 1. januar 2018 penge på regningen til naturgas.

Læs hele nyheden
Aabent-vindue,-Domeadk_web.jpg

Aaaatju ... Prosit! Har du husket at lufte ud?

Hvis du synes, familien går og snotter konstant eller virker lidt sløve, så er det bare at åbne vinduerne - også selvom det er pivkoldt udenfor. Især om vinteren er det vigtigt at tænke på indeklimaet. Både for familiens og for boligens skyld.

Læs hele nyheden
Almene-ungdomsboliger_web.jpg

Studiestart 1. februar: Undgå bolighajer og hysteriske huslejer

Står du og mangler tag over hovedet før studiestart? Så søg en almen ungdomsbolig. Huslejen er til at betale, og ventetiden kort. Den billigste studiebolig koster 1.493 kroner om måneden for 30 kvm. Vi guider dig.

Læs hele nyheden
Orienten_web.jpg

Kom til nytårskur i nye lejelejligheder i Nordhavn

Om mindre end to år kan lejere rykke ind i de første af de 131 spritnye almene boliger, som i øjeblikket skyder op i Københavns Nordhavn med raketfart. Tirsdag den 23. januar 2018 inviteres du til et smugkig ind i byggeriet, der har fået navnet Orienten, når Boligselskabet Domea København holder nytårskur for naboer og andre interesserede.

Læs hele nyheden
Haandvaerkerfradrag,-aeldre_web.jpg

Sådan får du glæde af håndværkerfradraget i en almen bolig

Bor du til leje i en almen bolig? Så skal du kende håndværkerfradraget, som nu er kommet for at blive. Du kan nemlig få støtte til helt almindelige gøremål i dagligdagen som rengøring, havearbejde og børnepasning.

Læs hele nyheden
Poul Rasmussen1.jpg

Poul Rasmussen er valgt som ny formand for Domea.dk

På et ekstraordinært repræsentantskabsmøde 12. december 2017 er den hidtidige næstformand for Domea.dks bestyrelse Poul Rasmussen blevet valgt som ny formand. Bestyrelsesmedlem Svend Overgaard er ny næstformand. Valget giver derved også plads til, at Lone Haue Bentsen indtræder i bestyrelsen som ordinært medlem.

Læs hele nyheden
Dele,-Bytteboers.jpg

5 tips til deleøkonomi: Sådan sparer du penge

Deleøkonomien er over os. Hvorfor købe nyt, når man kan leje, låne eller købe brugt? Der er masser at penge at spare. Få 5 tips til deleøkonomi her.

Læs hele nyheden
Næste
Side 1 af 19