Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Nyheder

coating_web.jpg (1)

Kan spare 3 mio. kroner med 'coating' af vandrør

En alternativ løsning på utætte vandrør i Græse Bakkeby ved Frederikssund kan spare afdelingen for et større millionbeløb. Desuden vil de årlige udgifter til reparationer falde betragteligt.

Læs hele nyheden
Majed_og_fam_Raadhusparken.jpg

Hjælpsomhed gav Majed en god start i Danmark

Du kan vente på de andre, og så kan du gøre noget ved sagen selv. Majed Jaber fra Rådhusparken har valgt det sidste, og bruger hjemlandets kulturelle traditioner om hjælpsomhed og åbenhed i sin integration i Danmark.

Læs hele nyheden
LangfraBorgen.jpg

Gadehavegård og Vejleåparken med i DR's Langt fra Borgen

Politikere beskyldes ofte for at være alt for langt fra virkeligheden. I aften får Carl Holst (V) og Jacob Mark (SF) mulighed for at opleve konsekvenserne af kontanthjælpsloftet helt tæt på – og Domea.dk er med.

Læs hele nyheden
Christiansfeld_haverum.jpg

Vinderforslag nyfortolker klassisk Christiansfeld-arkitektur

De kommende boliger midt i UNESCO-byens historiske bykerne bliver enkle, klassiske og inspireret af den særlige byggestil i Christiansfeld.

Læs hele nyheden
Min-boligservice-app-nyhed.jpg

Bedre service med ny gratis beboer-app

Du kan nu benytte en ny gratis beboer-app, der hedder Min boligservice. Den er din genvej til at melde fejl og mangler i boligen, få servicemeddelelser om ejendommen og se opslag fra naboerne.

Læs hele nyheden
Nordisk-røgalarmdag-2016_web_thumb.jpg

Virker din røgalarm?

Den 1. december er udpeget til at være fælles nordisk røgalarmdag. Det vil sige en dag, som skal minde os om, at vi kan forbedre brandsikkerheden i vores hjem ved at anskaffe en røgalarm, sætte den op og teste, at den virker. Læs gode råd om røgalarmer her.

Læs hele nyheden
forside_domea_dk_magasinet_nov_2016_400_ny_web.jpg

Maj-Britt vandt gavekort på 1.000 kroner til COOP

Det blev Maj-Britt Hedegaard fra Farum, der vandt gavekortet på 1.000 kroner til COOP, og nu kan se frem til en tidlig julegave i postkassen. Maj-Britt er udtrukket tilfældigt blandt alle de læsere, der deltog i læserundersøgelsen af Domea.dk Magasinet.

Læs hele nyheden
Lars-Juhl_web.jpg

SE VIDEO: Lars fik ny viden om konflikthåndtering

Lars Juhl er driftsleder hos Servicecenter Solrød og har netop været på kursus i konflikthåndtering. Et kursus, han varmt anbefaler. "Dels har jeg lært, hvem jeg er som person, dels har jeg lært, hvordan man kommunikerer," siger han.

Læs hele nyheden
Boern_DenSkabendeBy_Hedehusene_hjemmeside.jpg

Charlotte-børn nytænker hovedgaden i Hedehusene

Fællesskabet var i fokus, da elever fra Charlotteskolen i uge 44 og 45 lagde hovederne i blød og kom med deres bud på fremtidens hovedgade. Fredag den 11 blev resultatet præsenteret for lokalpolitikere og byens borgere.

Læs hele nyheden
Min_beboerservice_001.jpg

Min boligservice: Ny gratis beboer-app skal forbedre servicen til beboerne

Vi vil gerne give beboere en endnu bedre service. Derfor har vi lavet en gratis beboer-app, der hedder Min boligservice. Den skal være en genvej for beboere til at få hjælp i boligen, servicemeddelelser om ejendommen, og opslag fra naboerne. App'en lanceres officielt 1. december for alle beboere.

Læs hele nyheden
Næste
Side 1 af 13