Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Nyheder

ballerup-boligselskab_1_web.jpg

Ballerup Boligselskab bygger nye boliger til voksne med udviklingshæmning

Tre bofællesskaber for voksne med udviklingshæmning skal samles under Center for Voksne med Særlige Behov i Ballerup Kommune. Ambitionen er at bygge nye moderne og mere tidssvarende boliger, der styrker netværket mellem beboerne.

Læs hele nyheden
Repmode_fra_talerstol.jpg

Sæt kryds i kalenderen 9. og 10. juni 2017 og meld dig til Garantforsamling, Repræsentantskabsmøde og Landskonference

Nu kan du tilmelde dig årets Garantforsamling, Repræsentantskabsmøde og Landskonference, der afholdes på Hotel Nyborg Strand fredag den 9. og lørdag den 10. juni.

Læs hele nyheden
Afstemning.jpg

Kandidater til Domea.dks bestyrelse og formandspost

Alle beboere inviteres til at stille op som kredsenes kandidater til Domea.dks bestyrelse eller til posten som formand for Domea.dk. Få et smugkig på informationen til beboerne og meld dig til indstillingsmødet allerede nu.

Læs hele nyheden
Domeaprisen-2017-(213-x-260)-(3).jpg

Hvem er årets ildsjæl i 2017?

Kender du årets ildsjæl eller ildsjæle? Så er det måske hende, ham eller dem, du skal indstille til Domea.dk Prisen 2017 med præmier for i alt 30.000 kr.

Læs hele nyheden
Nybyggeri.jpg

Domea.dk øger antallet af betalingsrater i byggesager fra fire til fem

En ændring i udbudsloven gør, at der nu kan gå yderligere seks måneder, inden en kommune godkender et byggeris omkostninger. Derfor ændrer Domea.dk antallet af rater, når byggesagen skal betales, fra fire til fem. Den ekstra rate ændrer ikke på den samlede pris.

Læs hele nyheden
Borgen_003.jpg

Almene boliger er også boliger af høj kvalitet

Almene boliger er andet og mere end blot billige boliger. I dag er almene boliger også boliger af meget høj kvalitet. Som nu senest i Svendborg, hvor Domea.dk og Boligselskabet BSB Svendborg river en gammel skole ned for at bygge 118 almene familieboliger, hvoraf en stor del af dem får udsigt over Svendborg Sund og Svendborgs historiske bymidte.

Læs hele nyheden
AlmenHaefte_om_genhusning_795x551.jpg

Almennet har lavet ny folder om genhusning

Almennet har lavet en ny folder om genhusning. Den informerer om beboernes rettigheder og besvarer de typiske spørgsmål, som bliver stillet af lejerne angående genhusning.

Læs hele nyheden
Gadekaervej-JL-4110_web.jpg

Enebærhaven og Gadekærvej kæmper om 100.000 kroner

Enebærhaven i Humlebæk og Gadekærvej i Valby er indstillet til årets Jubilæumspris ved uddelingen af Realdania og GIs RENOVER prisen 2017. Du kan hjælpe dem begge med at komme i Brugernes Top 10 ved at "Like" indstillingerne.

Læs hele nyheden
FalbeParken_ext.jpg

Falbe Parken ramt af hærværk for 1,5 millioner

Falbe Parken i Randers blev natten til tirsdag ramt af hærværk for 1,5 millioner, som bl.a. omfatter skader på gulve, bordplader og badeværelser i seks nye lejligheder. Boligselskabet Domea Randers øger sikkerheden omkring byggeriet og håber på, at skaderne kan udbedres til den 1. april, hvor de nye beboere skal flytte ind.

Læs hele nyheden
Ole_U_Nielsen_web.gif

Gadehavegård sparer 833.000 kroner med ny vaskeordning

Gadehavegård i Taastrup har indgået en ny vaskeordning, som årligt er 833.000 kroner billigere. Den store besparelse kan beboerne bl.a. mærke på den lavere pris for at vaske tøj – men i sidste ende også på huslejen.

Læs hele nyheden
Næste
Side 1 af 15