Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Nyheder

Næste
Side 1 af 28
Gadekærvej-thumb.png

Det almene går forrest i banebrydende projekt for bæredygtighed

Som de første i verden tester den almene bygge- og boligadministration Domea.dk et enestående projekt for bedre indeklima og borgernes sundhed i storskala. Målet er at gøre danskerne sundere og at spare på verdens ressourcer. Projektet viser, hvordan man omsætter flere af FN's verdensmål til konkret handling til gavn for både borgere og et bæredygtigt samfund.

Læs hele nyheden
CharlotteN-web-thumb.png

Få besøg af byggedirektøren – og træf de rigtige beslutninger

Det er en stor mundfuld at stå over for at skulle bygge nyt eller igennem en stor renovering. For hvordan træffer man de rigtige beslutninger? Det kan direktør for Byggeri og byudvikling i Domea.dk, Charlotte Nørbak, svare på, og hun opfordrer organisationsbestyrelserne til at invitere hende på besøg. Det har Danske Funktionærers Boligselskab netop gjort. – Det var meget givende, og vi er klar til at arbejde videre, fortæller formanden.

Læs hele nyheden
MasnedsundHavn_web-thumb.png

Nye bofællesskaber i Vordingborg vil bringe flere generationer sammen

I Vordingborg vil flere generationer snart kunne bo side om side i to kommende bofællesskaber for henholdsvis seniorer og familier. Kommunen har nu givet grønt lys til projektet, der opføres i et partnerskab mellem Boligselskabet Domea Vordingborg, Domea.dk, Vordingborg Kommune og Realdania – et projekt, der løser flere udfordringer. Alle interesserede inviteres til borgermøde om bofællesskaberne i november.

Læs hele nyheden
Mind-Your-Own-Business,-Foto-v-MYOB_web_thumb.png

Ny bestyrelse i MYOB skal fremtidssikre projekter for drenge i udsatte boligområder

Administrerende direktør i Domea.dk, Thomas Holluf Nielsen, er ny formand for bestyrelsen i Mind Your Own Business (MYOB), der samarbejder med drenge i alderen 13-19 år fra udsatte boligområder om at etablere mikrovirksomheder. Han og resten af bestyrelsen skal sikre, at MYOB også i fremtiden har mulighed for at støtte drengene på deres vej ind i voksenlivet.

Læs hele nyheden
Hacker,-Shutterstock_web_thumb.png

Sådan fanger du falske mails

Hackerne bliver dygtigere og dygtigere, og det kræver, at vi alle bliver en smule mere vågne, når vi åbner vores indbakke. Her får du en række gode råd til, hvordan du kan spotte falske mails.

Læs hele nyheden
Laaneomlaegninger_web_thumb.png

Lave renter og låneomlægninger giver gevinst

Domea.dk’s kunder udnytter de historisk lave renter og omlægger de såkaldt ustøttede realkreditlån. Gevinsterne bliver brugt til vedligehold og lavere huslejer.

Læs hele nyheden
Sydfyn_webthumb.png

Sydfynsk boligselskab med vokseværk skifter navn

Det almene boligselskab BSB Svendborg skifter navn til Boligselskabet Sydfyn. Det sker efter en sammenlægning med de to nu tidligere almene boligselskaber BSB Gudme og BSB Egebjerg. Det nye navn afspejler et boligselskab, der er vokset langt ud over Svendborgs bygrænse.

Læs hele nyheden
Rune-Udi-thumb.png

Stærk profil til Domea.dk

Domea.dk har ansat en ny regionsdirektør til Jylland og Fyn. Det er 49-årige Rune Udi Jørgensen. Han er uddannet bygningsarkitekt, tidligere direktør i FOF Kolding/Haderslev og kommer direkte fra en stilling som forretningsudviklingschef i Hedensted Kommune.

Læs hele nyheden
Bataljonen_web.jpg

Byggeriet Bataljonen i Ringsted er forsinket

Byggeriet af 92 moderne lejeboliger kaldet Bataljonen i Ringsted er forsinket på grund af fejl i byggeriet. Der er endnu ikke udstedt lejekontrakter, så ingen lejere skal genhuses eller står uden en bolig på grund af forsinkelsen.

Læs hele nyheden
Ester-Brohus-thumb.png

Få koncert med kendt musiker i din boligafdeling

Nu har I muligheden for at få jeres helt egen intimkoncert med en kendt musiker, som kommer ud til jer i boligområdet og underholder. ’Musik på hjemmebanen’ spillede sine første toner sidste år, og i år får endnu flere boligafdelinger muligheden for en hyggelig aften med god musik.

Læs hele nyheden
Næste
Side 1 af 28