Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Nyheder

Næste
Side 1 af 22
LK-Landskonference2018-2283.jpg

SE BILLEDERNE: 320 deltog aktivt i Landskonferencen 2018

Solen bragede ned over Nyborg Strand, da ca. 320 deltagere den 1. og 2. juni var samlet til garantforsamling, repræsentantskabsmøde og landskonference i Domea.dk. Det blev to dage med masser af gode samtaler, inspirerende oplæg og debatter, festlige indslag og gensyn med gamle bekendte. Vi har samlet en række billeder fra den 1. juni.

Læs hele nyheden
Beboerraadet_Tonder_web.jpg

Tønder: Lokale ildsjæle vinder pris på 20.000 kr.

Der bliver taget godt hånd om både nye beboere og dem, der allerede bor i boligafdelingen Tønder-Rømø Byhuse. Det sørger det fire mand store beboerråd for. Det er velkomstkomité, festarrangør og meget andet – og det engagement har rådet netop modtaget Domea.dk Prisen for.

Læs hele nyheden
Thumb_Eva-Pedersen,-foto-v-Jacob-Ljoerring2.jpg

Nykøbing Falster: Lokal ildsjæl vinder pris på 10.000 kr.

I et seniorbofællesskab midt i Nykøbing Falster har de et helt unikt og trygt sammenhold. Og det kan de særligt takke ét menneske for. Eva Pedersen gør hver dag en forskel for beboerne, hun drager omsorg og står bag en lang række aktiviteter. Det har hun nu fået Domea.dk Prisen for.

Læs hele nyheden
Ebbe-Rasmussen_web.jpg

Horsens: Lokal ildsjæl vinder pris på 10.000 kr.

I en boligafdeling i Horsens kender de fleste formanden, Ebbe Rasmussen. Han er altid klar med en hjælpende hånd eller et spændende arrangement, og det har skabt et godt socialt fællesskab blandt beboerne på Emil Møllersgade og Godsbanegade. Ebbes utrættelige engagement er netop blevet belønnet med Domea.dk Prisen.

Læs hele nyheden
peter-hershey-333332-unsplash.jpg

Domea.dk og BL inviterer - kommer du ud og leger?

Folkemøde: Kommer du ud og leger? I den blandede by er der gode udendørs opholds- og aktivitetsrum og trygt at være. I den blandede by er der butikker og cafeer for både private, almene boliger og frivillige foreninger. Butikker og cafeer gør hvad de kan for på kommercielle vilkår at gøre gaden attraktiv – men hvordan bidrager vi andre til livet mellem husene, til en god og gratis hverdagsoplevelse? Hvad gør vi og hvad vil vi, når det kommer til stykket?

Læs hele nyheden
hugues-de-buyer-mimeure-317514-unsplash.jpg

Invitation til samtalesalon om super-parallelsamfund eller demokrati

Folkemøde: Alle taler om, at vi skal have blandede byer med forskellige boformer side om side. Men kun få kommer med nye konkret bud på, hvordan det skal lykkes, og hvordan vi inviterer alle med i en demokratisk byudvikling. Gør vi ingenting, risikerer vi at stå med nye super-parallelsamfund, hvor beboerne fortsat isolerer sig i deres egen enklave. Vi kan skabe fundamentet for et velfungerende bysamfund. Mød de aktører, der skaber fremtidens byer, og diskuter med dem, hvordan vi skaber fremtidens blandede byer.

Læs hele nyheden
THN_beretning_udsnit.PNG

Fire rammevilkår sætter dagsordenen for de almene boliger

Årsberetning: 2017 var et godt år i Domea.dk. Arbejdet med at omstille virksomheden gennem en række strategiske it- og digitaliseringsprojekter fortsatte. Ud over at sikre en effektiv administration og drift til fordel for beboerne er målet at gøre Domea.dk klar til imødegå fremtidens skrappe krav til det almene boligmarked.

Læs hele nyheden
Lands18Poul-3361.jpg

Poul Rasmussen genvalgt som formand for Domea.dk

Fredag den 1. juni 2018 blev Poul Rasmussen genvalgt som bestyrelsesformand for den almene bygge- og boligadministration Domea.dk. Det skete på Domea.dks årlige repræsentantskabsmøde i Nyborg på Fyn. Poul Rasmussen fortsætter dermed som spydspids for beboere og boligselskaber, der er kunder hos Domea.dk, det næste år. Svend Overgaard blev genvalgt som næstformand for en toårig periode.

Læs hele nyheden
Gadehavegård-børn_web.jpg

Kronik af beboere i Gadehavegård: Vi elsker vores smukke ghetto

Følgende kronik forfattet af en række beboere i Gadehavegård blev bragt i Politiken tidligere i maj som reaktion på regeringens udspil mod parallelsamfund og den megen fokus på udsatte boligområder og de mennesker, der bor i dem. Vi bringer den her i sin fulde længde.

Læs hele nyheden
Landskonference-thumb.jpg

I næste uge går det løs: Det skal du vide om Landskonferencen

Om ca. en uge skydes Domea.dks årlige træf for bestyrelsesmedlemmer i gang i Nyborg. Her får du de sidste praktiske informationer, inden du sætter kursen mod Fyn til Garantforsamling, Repræsentantskabsmøde og/eller Landskonferencen 2018. Har du ikke fået meldt dig til, kan du lige nå det.

Læs hele nyheden
Næste
Side 1 af 22