Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Nyheder

michael-suadicani-nyheder.jpg

Domea.dk henter ny direktør i Coop

Michael Suadicani er ny direktør for koncernøkonomi og digital forretningsudvikling i den almene bygge- og boligadministration Domea.dk. Han skal sætte turbo på ambitionen om at blive markedsleder inden for effektiv administration og drift af almene boliger. Det skal bl.a. opnås gennem øget digitalisering.

Læs hele nyheden
Orienten_stortbillede.jpg

Første spadestik på almene kvalitetsboliger i Københavns Nordhavn

Fredag den 25. august kl. 13.00 er der første spadestik på de første almene boliger i Københavns Nordhavn. Spadestikket tages af overborgmester Frank Jensen (S), teknik- og miljøborgmester Morten Kabell (EL) samt Villy Brejning, der er formand for Boligselskabet Domea København, som er bygherre. Boligselskabet bruger Domea.dk til at styre byggeriet, og Domea.dk vil også stå for udlejningen af de nye boliger.

Læs hele nyheden
Indvielse Charlottekvarteret (3).jpg

Nye udearealer i Charlottekvarteret fejret med stor indvielse

Det var til borgmestertale, levende musik og grillpølser, at snoren i onsdags blev klippet til de nye udendørsarealer i Charlottekvarteret i Hedehusene. De renoverede udearealer er en del af projektet Råderum i Charlottekvarteret, som skal binde kvarteret tæt sammen med resten af Hedehusene.

Læs hele nyheden
ThomasHN.jpg

For tidligt at konkludere på forslag om statslåne-finansiering af almene boliger

Domea.dk ser med interesse på alle forslag, der kan nedbringe omkostningerne til finansiering af almene boliger. Det siger adm. direktør Thomas Holluf Nielsen i en kommentar til boligministerens forslag om at flytte finansieringen af almene boliger fra realkreditinstitutterne til statslån. Men han understreger også, at det endnu er for tidligt at konkludere på ministerens forslag, fordi konsekvenserne af forslaget ikke er klarlagt.

Læs hele nyheden
Min-boligservice-app-nyhed.jpg

Ny kampagne for beboer-app'en Min boligservice

I den nye udgave af Domea.dk Magasinet, som er lige på trapperne, kan du læse om beboer-app’en Min boligservice. Sammen med et brev til beboerne er det en del af en ny kampagne, som skal få flere beboere til at downloade app’en. Du kan som bestyrelsesmedlem selv være med til at udbrede Min boligservice og gøre hverdagen lettere for beboerne i afdelingen.

Læs hele nyheden
Haderslev-Boligselskab_til-web.jpg

Haderslev-bydel står til markant løft efter ja til nedrivning

88 boliger i boligafdelingen Skovvænget / Brombærvej i Haderslev Boligselskab skal rives ned – det har Boligstyrelsen nu givet sit endelige ja til. Tidligere projekter i Sønderjylland viser, at sådan en beslutning kan give en hel bydel et løft. Det skal være in at bo i Sydbyen igen, lyder ambitionen.

Læs hele nyheden
Seham1.jpg

Seham vandt Domea.dk Prisen og tog syriske familier med i Folketinget

En af sidste års vindere af Domea.dk Prisen og 10.000 kroner Seham Ebrahim brugte den 20. maj i år præmiepengene på at tage 13 familier fra Syrien med på en tur til Folketinget og på Bakken.

Læs hele nyheden
Cimbria Parken 1.jpg

Cimbria Parken i Aabenraa udlejer 56 boliger til et enkelt arrangement

Servicecenter Syd havde fredag den 16. juni inviteret alle, der stod på ventelisten til en bolig i Cimbria Parken i Aabenraa til et udlejningsarrangement, hvor de nye beboere til 66 lejligheder skulle findes. Arrangementet var en succes, og hele 56 lejekontrakter blev underskrevet.

Læs hele nyheden
Link-grafik til FB 1.png

Har du Danmarks dejligste hjem?

Bor du i Danmarks dejligste hjem? DK4 leder lige nu efter Danmarks dejligste almene bolig, så du har nu chancen for at vise hele landet, hvor dejligt du bor, og være med i kampen om titlen ’Danmarks dejligste hjem’ og en middag for venner og naboer til 15.000 kroner. Læs mere om, hvordan du deltager her.

Læs hele nyheden
5.jpg

Bent Fjord sagde farvel med manér

Bent Fjord og hans mange bedrifter gennem et langt arbejdsliv blev fejret med manér og personlige taler ved en stor afskedsreception i Landscentret i Taastrup tirsdag den 13. juni.

Læs hele nyheden
Næste
Side 1 af 17