Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Nyheder

Næste
Side 1 af 27
Laaneomlaegninger_web_thumb.png

Lave renter og låneomlægninger giver gevinst

Domea.dk’s kunder udnytter de historisk lave renter og omlægger de såkaldt ustøttede realkreditlån. Gevinsterne bliver brugt til vedligehold og lavere huslejer.

Læs hele nyheden
Sydfyn_webthumb.png

Sydfynsk boligselskab med vokseværk skifter navn

Det almene boligselskab BSB Svendborg skifter navn til Boligselskabet Sydfyn. Det sker efter en sammenlægning med de to nu tidligere almene boligselskaber BSB Gudme og BSB Egebjerg. Det nye navn afspejler et boligselskab, der er vokset langt ud over Svendborgs bygrænse.

Læs hele nyheden
Rune-Udi-thumb.png

Stærk profil til Domea.dk

Domea.dk har ansat en ny regionsdirektør til Jylland og Fyn. Det er 49-årige Rune Udi Jørgensen. Han er uddannet bygningsarkitekt, tidligere direktør i FOF Kolding/Haderslev og kommer direkte fra en stilling som forretningsudviklingschef i Hedensted Kommune.

Læs hele nyheden
Bataljonen_web.jpg

Byggeriet Bataljonen i Ringsted er forsinket

Byggeriet af 92 moderne lejeboliger kaldet Bataljonen i Ringsted er forsinket på grund af fejl i byggeriet. Der er endnu ikke udstedt lejekontrakter, så ingen lejere skal genhuses eller står uden en bolig på grund af forsinkelsen.

Læs hele nyheden
Ester-Brohus-thumb.png

Få koncert med kendt musiker i din boligafdeling

Nu har I muligheden for at få jeres helt egen intimkoncert med en kendt musiker, som kommer ud til jer i boligområdet og underholder. ’Musik på hjemmebanen’ spillede sine første toner sidste år, og i år får endnu flere boligafdelinger muligheden for en hyggelig aften med god musik.

Læs hele nyheden
Brandkursus-thumb.png

Gratis kursus til beboere: Bo brandsikkert

Vidste du, at alle boligafdelinger kan komme gratis på kursus i brandsikkerhed? Endda i jeres eget fælleslokale. De to timer, kurset varer, er godt givet ud – der opstår nemlig ca. 70.000 brande i Danmark hvert år. Det er en statistik, I kan være med til at lave om på – se her, hvordan I gør.

Læs hele nyheden
Dato-for-LK-2020_thumb.png

Generalforsamlingen og Landskonferencen 2020: Reservér den 3. og 4. april

Der er sat dato på næste års generalforsamling og landskonference i Domea.dk, og det bliver den 3. og 4. april 2020. Arrangementet afholdes i vante rammer på Hotel Nyborg Strand på Fyn.

Læs hele nyheden
Hillerød_web.png

P-huset i Østergade i Hillerød skal renoveres og udvides med boliger

PRESSEMEDDELELSE FRA HILLERØD KOMMUNE: Boligselskabet Domea Hillerød har købt P-huset, hvor der nu både skal være parkering og boliger.

Læs hele nyheden
Charlotte-Nørbak,-foto-v-Jacob-Ljørring_thumb.png

Charlotte Nørbak udnævnes til direktør for Byggeri og byudvikling i Domea.dk

Charlotte Nørbak, der hidtil har været byggechef i den almene bygge- og boligadministration Domea.dk, udnævnes til direktør for Byggeri og byudvikling samme sted.

Læs hele nyheden
Grill-Shutterstock_thumb.png

Sådan kommer du sikkert gennem grillsæsonen

Den danske sommer er lig med duften af brankede bøffer og knækkede pølser. Men desværre også med brandulykker og besøg på skadestuen. Du kan dog nemt undgå, at havehyggen bliver spoleret ved at grille sikkert og følge nogle simple råd.

Læs hele nyheden
Næste
Side 1 af 27