Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Nyheder

Cimbria Parken 1.jpg

Cimbria Parken i Aabenraa udlejer 56 boliger til et enkelt arrangement

Servicecenter Syd havde fredag den 16. juni inviteret alle, der stod på ventelisten til en bolig i Cimbria Parken i Aabenraa til et udlejningsarrangement, hvor de nye beboere til 66 lejligheder skulle findes. Arrangementet var en succes, og hele 56 lejekontrakter blev underskrevet.

Læs hele nyheden
Link-grafik til FB 1.png

Har du Danmarks dejligste hjem?

Bor du i Danmarks dejligste hjem? DK4 leder lige nu efter Danmarks dejligste almene bolig, så du har nu chancen for at vise hele landet, hvor dejligt du bor, og være med i kampen om titlen ’Danmarks dejligste hjem’ og en middag for venner og naboer til 15.000 kroner. Læs mere om, hvordan du deltager her.

Læs hele nyheden
5.jpg

Bent Fjord sagde farvel med manér

Bent Fjord og hans mange bedrifter gennem et langt arbejdsliv blev fejret med manér og personlige taler ved en stor afskedsreception i Landscentret i Taastrup tirsdag den 13. juni.

Læs hele nyheden
Orienten_web.jpg

Kvalitetsboliger med lav husleje på vej i Københavns Nordhavn

De første almene boliger i Københavns Nordhavn er snart en realitet. Med valget af hovedentreprenør er Boligselskabet Domea København og Domea.dk klar til at gå i jorden med boligbyggeriet Orienten i Århusgadekvarteret. Orienten indeholder 134 boliger fordelt på almene boliger, ungdomsboliger og boliger til borgere med særlige behov. Boligerne er fordelt i et byggeri på knap 14.000 m2, hvor der også vil komme en dagsinstitution, en restaurant og en café.

Læs hele nyheden
Aarsberetning_forside_ramme.jpg

Årsberetning 2016 - resume af regnskabet og videoer

Fortsat fokus på omkostninger og maksimal digitalisering skal fortsætte effektiviseringen af de almene boliger hos Domea.dks kunder – de almene boligorganisationer. De ejer tilsammen ca. 52.000 boliger i hele Danmark. Folketinget har besluttet, at de almene boliger skal effektivisere for 1,5 mia. kr. inden udgangen af 2020. Hos Domea.dks kunder svarer det i gennemsnit til en reduktion af huslejen på 250 kr. om måneden pr. bolig. Det mål er Domea.dks adm. direktør Thomas Holluf Nielsen ikke i tvivl om bliver nået i tæt samarbejde med de lokale boligorganisationer. Læs resume af regnskabet her, lige som du kan se video-beretninger fra Domea.dks bestyrelsesformand, adm. direktør og afgående økonomidirektør.

Læs hele nyheden
Jesper-Bo-Jensen-(2)_web.jpg

Fremtidsforsker: I er nødt til at tænke anderledes

Der er ingen tvivl om, at der er behov for almene boliger i fremtiden – men der skal arbejdes for at gøre dem attraktive at bo i, lød det fra fremtidsforsker og ph.d. Jesper Bo Jensen, da han på Landskonferencen 2017 gav sit bud på, hvordan vi kommer til bo alment de kommende år.

Læs hele nyheden
DomeaPrisen2017_KertemindeMunkebo_web.jpg

Vinder af Domea.dk Prisen 2017 og 20.000 kroner: Afd. 77-13 Vestergade i Kerteminde-Munkebo Boligselskab

Det var tre overvældede og glade repræsentanter for afdeling 77-13, Vestergade, i Kerteminde-Munkebo Boligselskab, der fredag den 9. Juni 2017 gik på scenen til Domea.dks landskonference i Nyborg for at modtage Domea.dk-prisen og 20.000 kroner.

Læs hele nyheden
DomeaPrisen2017-JL-5396.jpg

Vinder af Domea.dk Prisen 2017 og 10.000 kroner: Gadehavegård i Taastrup

To lokale ildsjæle fra Gadehavegård i Taastrup blev fredag den 9. juni til Domea.dks årlige Landskonference præmieret med Domea.dk Prisen og 10.000 kroner for at have gjort en særligt stor indsats for det lokale boligliv.

Læs hele nyheden
Vissenbjerg vindere_DomeaPrisen2017.jpg

Vinder af Domea.dk Prisen Årets Klokke 2017: Afd. 53 i Boligselskabet Vissenbjerg

En gruppe ildsjæle fra afd. 53 i Boligselskabet Vissenbjerg fik fredag den 9. juni 2017 på Domea.dks Landskonference tildelt prisen Årets Klokke for deres gode lederskab i bestyrelsesarbejdet og for deres initiativrige måde at gøre en forskel for deres naboer i hverdagen på.

Læs hele nyheden
Jane Pedersen og Rose Petersen.jpg

”Det rykker noget, at man deltager”

Der var ingen tvivl på Domea.dks Landskonference: Det batter noget at deltage i beboerdemokratiet. Flere fremmødte beboere ved udmærket godt, hvordan de selv kan gøre en forskel og få ting til at ske.

Læs hele nyheden
Næste
Side 1 af 16