Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Nyheder

Næste
Side 1 af 18
Smoerum-Thomas-2.jpg

– En fantastisk julegave til Smørum

Velkommen til fremtidssikrede og energivenlige familieboliger i det tidligere rådhus i Smørum. Boligselskabet Rosenvænget opfører netop nu 86 nye, moderne familieboliger på og omkring det tidligere rådhus i Smørum, og borgmester i Egedal kommune kalder boligerne for "en fantastisk julegave". Der er åbent hus den 24. oktober kl. 15-18.

Læs hele nyheden
Cimbria-Parken-tegning_web.jpg

Moderne familieboliger på vej i Aabenraa

Boligselskabet Domea Rødekro opfører netop nu 102 attraktive almene familieboliger samt et nyt Rema1000-supermarked. Byggeriet opføres på hjørnet af Haderslevvej og den kommende udvidelse af Gasværksvej.

Læs hele nyheden
Regnskaber.jpg

Domea.dk vil udfordre ‘plejer’ og lave regnskaber hvert 2. år

Vi effektiviserer, digitaliserer og optimerer hele tiden processer, så hvorfor ikke også gøre det på regnskabsdelen? Domea.dks administrerende direktør, Thomas Holluf Nielsen, ser kun positive effekter af at udarbejde egentlige regnskaber og budgetter fx hvert andet år i stedet for som nu hvert år. Revisionsvirksomhed bakker op.

Læs hele nyheden
Falster_web.jpg

Domea.dk sætter fokus på yderområderne

Tænk, hvis man kunne omdanne private parcelhuse, der står gabende tomme i yder- og landkommuner, til almene enfamiliehuse og give nyt liv til Vandkantsdanmark. Et nyt projekt, som Domea.dk har bidraget til, foreslår faktisk netop det.

Læs hele nyheden
Kursus-Domeadk.jpg

Fra i dag kan du tilmelde dig kurser via Domea.dk

I dag, den 1. september, træder en ny kursusadministration i kraft. Det betyder, at det nu er Domea.dk selv, der formidler tilmeldinger til kurser og ikke som hidtil NEXT. Helle Østergaard Kehlet og Annett Abildgaard sidder klar til at tage imod, og de kan også hjælpe med at skræddersy et kursus til dig.

Læs hele nyheden
file1-1.jpeg

Frank Jensen og Morten Kabel tog første spadestik på Orienten

Fredag den 25. august tog overborgmester Frank Jensen (S), miljø- og teknikborgmester Morten Kabel (Ø) sammen med formand for Boligselskabet Domea København Villy Brejning det første spadestik til 131 almene boliger i Københavns Nordhavn. Boligselskabet bruger Domea.dk til at opføre byggeriet, og Domea.dk vil også stå for udlejning og drift af de nye boliger.

Læs hele nyheden
Martin-Andreasen_foto_Domeadk_web.jpg

Mindeord om Martin Andreasen, Haderslev

Det var med stor sorg, vi modtog beskeden om kundechef Martin Andreasens alt for tidlige bortgang. Martin var indbegrebet af ordentlighed, der altid vægtede at behandle andre, som han selv ville behandles. Det var vigtigt for Martin, at man opførte sig ordentligt og retfærdigt. Han var en meget afholdt leder og kollega i de 15 år, vi arbejdede sammen.

Læs hele nyheden
Indvielse Charlottekvarteret (3).jpg

Nye udearealer i Charlottekvarteret fejret med stor indvielse

Det var til borgmestertale, levende musik og grillpølser, at snoren i onsdags blev klippet til de nye udendørsarealer i Charlottekvarteret i Hedehusene. De renoverede udearealer er en del af projektet Råderum i Charlottekvarteret, som skal binde kvarteret tæt sammen med resten af Hedehusene.

Læs hele nyheden
Orienten_stortbillede.jpg

Første spadestik på almene kvalitetsboliger i Københavns Nordhavn

Fredag den 25. august kl. 13.00 er der første spadestik på de første almene boliger i Københavns Nordhavn. Spadestikket tages af overborgmester Frank Jensen (S), teknik- og miljøborgmester Morten Kabell (EL) samt Villy Brejning, der er formand for Boligselskabet Domea København, som er bygherre. Boligselskabet bruger Domea.dk til at styre byggeriet, og Domea.dk vil også stå for udlejningen af de nye boliger.

Læs hele nyheden
michael-suadicani-nyheder.jpg

Domea.dk henter ny direktør i Coop

Michael Suadicani er ny direktør for koncernøkonomi og digital forretningsudvikling i den almene bygge- og boligadministration Domea.dk. Han skal sætte turbo på ambitionen om at blive markedsleder inden for effektiv administration og drift af almene boliger. Det skal bl.a. opnås gennem øget digitalisering.

Læs hele nyheden
Næste
Side 1 af 18