Nyheder

Servicecenter_Frederikssund_Driften_72.jpg

Hold en jævn varme og spar penge i vinterkulden

Vinteren trænger sig på, og det er tid til at skrue op for varmen. Det kan hurtigt blive dyrt, hvis du ikke passer på. Hold en jævn temperatur i din bolig, og spar på varmeregningen med et par enkle råd fra Domea.dk

Læs hele nyheden
ENTRANCE-OPTION-2A-LIGHT-GRAY_WEB.gif

Rammeaftale om boligbyggeri med blandede ejerformer

Domea.dk oplever efterspørgsel på boligbyggerier med blandede ejerformer og udbyder rammeaftale om totalentreprise for det nye byggekoncept, 'Boliger for alle'. Rammeaftalen skal i første omgang resultere i 800 almene boliger i København og sikre, at konceptet hurtigt kan tages i brug i resten af Danmark.

Læs hele nyheden
BL-Boligen-okt_WEB.gif

BL fremhæver os som effektive

BL’s magasin Boligen fremhæver vores fælles resultater af de seneste tre års indsats for at spare penge til gavn for beboere og boligorganisationer gennem en mere effektiv ejendomsdrift og administration.

Læs hele nyheden
App_servicecenter_Frederikssund_hjemmeside.jpg

Ny beboer-app klar til test

En ny app, der skal gøre det nemmere for beboerne at modtage service og dele informationer er nu klar til brugertest, og vi har brug for jeres hjælp!

Læs hele nyheden
GADEDAERVEJ.jpg

100 gældsrådgivere skal forhindre, at børnefamilier sættes på gaden

Kontanthjælpsloftet kan få udsættelser af bl.a. børnefamilier til at stige voldsomt i udsatte boligområder. Derfor sætter Domea.dk nu massivt ind med gældsrådgivning fra Forbrugerrådet Tænk.

Læs hele nyheden
Teglgaardsvej_facade.jpg

Hæder til Teglgårdsvej på Arkitekturens dag

Fine detaljer og velproportioneret arkitektur var nogle af de rosende ord, Teglgårdsvej 25 fik med på vejen, da de i sidste uge blev hædret i forbindelse med Arkitekturens dag 2016.

Læs hele nyheden
Thomas-Holluf-Nielsen-(1)_web.jpg

Deltager du også i frivillig fredag?

Frivillig fredag er dagen, hvor vi hylder alle de frivillige kræfter, der knokler ude i de lokale foreninger og organisationer. Se videoen, hvor Thomas Holluf Nielsen, adm. direktør i Domea.dk, siger tak til alle de 1.700 frivillige bestyrelsesmedlemmer i boligorganisationer over hele landet.

Læs hele nyheden
Hanne-Østergaard_web.jpg

Ildsjælepris gav liv til 10 cykler

Hvert år uddeles Domea.dk Prisen på den årlige landskonference i Nyborg. Med prisen følger en check, og på Morsø er den check nu forvandlet til 10 istandsatte cykler.

Læs hele nyheden
Kaelderbasar_Frederikssund_Rosenvaenget_flygtninge.jpg

”Nu føler vi os hjemme igen”

Hos Boligselskabet Rosenvænget i Frederikssund gør de noget ekstra for at byde flygtningefamilier godt velkommen. Som en del af deres startpakke har de oprettet en kælderbazar, hvor ny indflyttede familier kan få ting som køkkengrej, møbler og legetøj. Mohammad og Alaa har benyttet sig af tilbuddet.

Læs hele nyheden
Mennesker_arkitekttegning_boligerforalle_001.jpg

Informationsmøde 28. september 2016 om rammeudbud af opførelse af almene boliger i København

Domea.dk inviterer til informationsmøde om det netop annoncerede rammeudbud vedr. totalentreprise med eller uden anvisning af byggegrund. Mødet afholdes 28. september 2016 kl. 15.00-16.30 hos Rambøll, Hannemanns Alle 53, 2300 København S. Mødet henvender sig til entreprenører, arkitekter og andre leverandører, som kan have interesse i at byde på opgaven.

Læs hele nyheden
Næste
Side 1 af 10