Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Nyheder

Næste
Side 1 af 21
Nykoebing-Mors-Afd-3025-Fuglsoeparken_thumb.jpg

Boligselskab på Mors har vendt skuden: Højere service, lavere husleje – og trygge beboere

Et samarbejde mellem tre boligselskaber på Mors har på bare halvandet år betydet, at Boligselskabet Nykøbing Mors har kunnet skrue op for det daglige vedligeholdelsesarbejde og investering i renovering af boligerne – og nu også ned for huslejen. Beboerne oplever en højere service – og at blive hørt.

Læs hele nyheden
Affaldsindsamling_web.jpg

Affaldsindsamlingen: Trænger dit boligområde til en forårsrengøring?

På søndag er det den årlige store-affalds-dag i Danmark, men mange steder i landet kan du allerede nu se frivillige, der er tyvstartet på Affaldsindsamlingen 2018 og rydder op i grøftekanter og på stranden. Dagen er en oplagt mulighed for dig og dine naboer til at tage fat i jeres eget boligområde.

Læs hele nyheden
DetGodeBoligliv.gif

Programmet til Landskonferencen 2018 er klar

Flere end 300 beboerdemokrater samles den 1. og 2. juni til årets landskonference i Nyborg. Temaet for konferencen er ’Drømmen om det gode boligliv’, og her kan du se hele programmet for dagene.

Læs hele nyheden
jens_bork_formand_boligforeningen_give_web_thumb.jpg

Boligselskaber i Give slår pjalterne sammen og sparer lejerne penge

De to almene boligselskaber Boligforeningen Give og Boligselskabet Domea Give har givet hinanden deres ja i et ægteskab, som samler 750 lejemål. Sammenlægningen af de to selskaber vil give besparelser, men allerede nu har en udlicitering af opgaver betydet, at beboernes huslejer er stoppet med at stige.

Læs hele nyheden
Enebaerhaven-faerdig_web.jpg

Mere end 14.000 har skrevet under – du kan nå det endnu

Den underskriftsindsamling, som en række beboere i almene boliger har sat i værk oven på regeringens såkaldte ghettoudspil, har i skrivende stund 14.352 underskrifter. ”Fingrene væk fra lejernes penge”, som indsamlingen hedder, er beboernes protest mod, at regeringen vil lade lejerne finansiere indsatsen. Du kan stadig nå at skrive under.

Læs hele nyheden
CharlotteN-JL-web.jpg

- Vi fortsætter med renoverings-projekterne

Renoveringen af 8.500 boliger til 3,5 mia. kr. er på spil for Domea.dks kunder. Men selv om regeringen har foreslået at bruge Landsbyggefondens midler til at finansiere planen ”Et Danmark uden parallelsamfund – ingen ghettoer i 2030”, fortsætter Domea.dk arbejdet med at forberede de planlagte renoveringer.

Læs hele nyheden
DomeaPrisen2017-JL-5320.jpg

Nu kan du indstille de lokale ildsjæle til Domea.dk Prisen 2018

Er der et menneske, der har gjort noget helt særligt for dit boligområde? Eller måske en gruppe af naboer, der har taget teten og ført jeres drømme ud i livet? Det vil vi gerne belønne. Du kan derfor nu indstille de lokale ildsjæle til Domea.dk Prisen. Der er præmier for samlet 40.000 kr., som hele afdelingen får glæde af.

Læs hele nyheden
Indbrudstyv_web.jpg

Pas på tyven i påsken: Er du en af de 80 danskere, der får indbrud i dag?

Mens du piller påskeæg, har indbrudstyvene gode muligheder for at pille pynten af dit hjem. De er nemlig på overarbejde, når du holder ferie og smutter hjemmefra i kortere eller længere tid. Med det er der råd for - helt præcis 8 gode råd til, hvordan du undgår indbrud hjemme hos dig.

Læs hele nyheden
Valg-til-betyrelsen_JL_web.jpg

Valg til bestyrelsen 2018 – kredsmøder: Stil op eller stem – eller kom for hyggens skyld

Du kan nu tilmelde dig kredsmødet i din region. Kredsmødet samler beboere til en hyggelig aften med spisning og debat – og med valghandling. Beboerne på kredsmødet skal nemlig vælge deres kandidater til Domea.dks bestyrelse. Læs med her, både hvis du vil stille op til bestyrelsen, og hvis du bare gerne vil deltage i hyggen.

Læs hele nyheden
Formandsvalg_JL_web.jpg

Valg til formandskabet 2018: Bestyrelsen indstiller Poul Rasmussen og Svend Overgaard

I 2018 er både formanden og næstformanden for Domea.dks bestyrelse på valg. Den øvrige bestyrelse har valgt at indstille Poul Rasmussen og Svend Overgaard, som sidder på de to poster nu, til genvalg. Du har dog som beboer også mulighed for at stille op.

Læs hele nyheden
Næste
Side 1 af 21