Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Nyheder

Næste
Side 1 af 24
Leon-Bredo_web_thumb.png

Ny it-chef i Domea.dk

Den 1. februar tiltræder Leon Bredo Jensen stillingen som it-chef i den almene bygge- og boligadministration Domea.dk. Han kommer fra en stilling som Head of Infrastructure Operation i Coop Danmark og har en Master of IT fra IT-Universitet i København.

Læs hele nyheden
Landskonference2018_web-thumb.png

Valg til Domea.dks bestyrelse 2019: Meld dig til kredsmøde, og stil op eller stem

Tilmelding til kredsmødet i din region er nu åben. Et ’ja tak’ giver adgang til en hyggelig aften med spisning og foredrag og med mulighed for at stille op som kandidat til Domea.dks bestyrelse – eller for at stemme på din favorit.

Læs hele nyheden
Poul-Rasmussen_web-thumb.png

Valg til formandposten 2019: Bestyrelsen indstiller Poul Rasmussen

Formanden for Domea.dks bestyrelse er på valg i 2019. Den øvrige bestyrelse har besluttet at indstille den siddende formand, Poul Rasmussen, til genvalg – men som beboer har du også mulighed for at stille op til posten. Formanden vælges for 2 år.

Læs hele nyheden
Christian-Fries_Yammer.png

Ny regionsdirektør i Domea.dk

Den 1. februar tiltræder Christian Fries stillingen som regionsdirektør for Region Øst i den almene bygge- og boligadministration Domea.dk. Christian kommer fra en stilling som kundechef i KAB og er uddannet Cand.scient.adm. fra Roskilde Universitet.

Læs hele nyheden
3534-Orienten-A05_Exterior-Main.jpg

Byggeriet Orienten i Københavns Nordhavn får ny hovedentreprenør

Boligselskabet Domea København har indgået en aftale med JCN Bolig. JCN Bolig bliver ny hovedentreprenør på det almene byggeri Orienten i Københavns Nordhavn efter det konkursramte Daurehøj Erhvervsbyg.

Læs hele nyheden
Ibrahim-El-Khatib-2018_web.png

Gadehavegård sparer millioner – for beboerne og miljøets skyld

I Gadehavegård står udviklingen aldrig stille. Ghettostempel eller ej, beboerne kæmper ufortrødent for at fremtidssikre deres boligafdeling. Ved at have fokus på nye og effektive løsninger i dagligdagens drift kan beboernes husleje holdes i ro, og boligafdelingen kan spare op og sætte sit klimavenlige aftryk på verden.

Læs hele nyheden
Fusion,-Nordvestfyn_web.png

Fem fynske boligselskaber fusionerer

Fem almene boligselskaber på Fyn slår pjalterne sammen og bliver til ét stort og slagkraftigt boligselskab. Fusionen betyder, at selskabets mange boligafdelinger og beboere kommer til at stå stærkt over for fremtidens udfordringer.

Læs hele nyheden
Høng_visualisering.jpg

Boligselskabet Alliken vil opføre fleksible botilbud i Høng

Vinderforslag: 42 almene fleksible og funktionelle boliger skal bygges i Høng. Det er Boligselskabet Alliken, arkitektfirmaet Vandkunsten og Domea.dk, der er kommet med vinderforslaget. Et forslag, som Kalundborg Kommune nu har godkendt.

Læs hele nyheden
MetteMogensen_thumb_web.png

Vi vil hinanden i fremtidens bolig

Fremtidens bolig skal passe til langt flere end ’far, mor og børn’. Der findes hele 37 forskellige familietyper, der vil indrette sig, så netop de får et godt boligliv. Læg dertil, at hver fjerde dansker om bare 20 år vil være over 65 år. Det stiller krav til fleksibilitet i boligen – og til rum for fællesskab. For vi vil hinanden i fremtidens bolig.

Læs hele nyheden
Hold-varmen_web.png

Hold varmen i kulden – og spar penge

Selvom november for alvor har meldt sin ankomst og medbragt kulde og mørke, behøver det ikke afspejle sig på el- og varmeregningen. Med små tiltag kan du endda spare penge i vinterperioden og stadig have varme tæer og lys i stuen. Bonus: Du gør miljøet en tjeneste.

Læs hele nyheden
Næste
Side 1 af 24