Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Nyheder

Hånd_hus_penge_Shutterstock.jpg

Domea.dk er de første til at afprøve dynamisk varmeregnskab

Domea.dk er de første til at sætte et forsøg i gang i tre almene boligafdelinger, som afprøver, om et dynamisk varmeregnskab—hvor beboerne betaler varmeregning efter, hvor sundt deres indeklima er—kan fungere i praksis.

Læs hele nyheden
19316_renoverprisen2017_renoverdk_renoverjubilaeum_700x314-870x390_web.jpg

Husk: Du kan stadig indstille din boligafdeling til RENOVER Prisen 2017

Frem til den 1. marts kan du indstille din boligafdelings renoveringsprojekt til RENOVER Prisen, som i år har en særlig pris for almene renoveringer. Se her hvordan du indstiller din renovering.

Læs hele nyheden
Plejecenter_Humlebæk_Syd_002_1000x557.jpg

Humlebæk Boligselskab bygger nyt pleje- og rehabiliteringscenter i Humlebæk Syd

Fredensborg Byråd har netop accepteret Humlebæk Boligselskabs tilbud om at bygge et nyt pleje- og rehabiliteringscenter i det naturskønne Humlebæk Syd. Projektet er tegnet af Årstidernes Arkitekter og Domea.dk har projektleder & forretningsføreransvaret for Byggeriet.

Læs hele nyheden
Foto_Erklaering-ISAE-3402.jpg

Domea.dk er sikkerhedsgodkendt til at håndtere data for kunder

Domea.dk er blevet sikkerhedsgodkendt i en uvildig revisionserklæring fra BDO. Det betyder, at Domea.dk nu kan tilbyde sin it- og administrationsplatform (eller dele af den) til forretningskunder, hvilket er et afgørende skridt i målsætningen om digitalisering og kundevækst, jf. strategien for 2017.

Læs hele nyheden
Lars-Carl-Gruby-original_web.jpg

Lars Gruby får vigtig plads i byudviklings-udvalg

Tre pilotprojekter, en stor pose penge og et forandringsudvalg skal medvirke til at skabe mere social balance i de større byer. Regionsdirektør Lars Carl Gruby er udpeget som Domea.dks repræsentant i Realdanias forandringsudvalg.

Læs hele nyheden
Charlottekvarteret_Bakken_Rejsegilde_Web.jpg

Vejen ud af udsatte boligområder starter i folkeskolen

Arbejdet med de udsatte boligområder starter i folkeskolen. I Charlotteager samarbejder den lokale skole og helhedsplanen om at motivere børnene gennem alternative undervisningsforløb.

Læs hele nyheden
coating_web.jpg (1)

Kan spare 3 mio. kroner med 'coating' af vandrør

En alternativ løsning på utætte vandrør i Græse Bakkeby ved Frederikssund kan spare afdelingen for et større millionbeløb. Desuden vil de årlige udgifter til reparationer falde betragteligt.

Læs hele nyheden
Majed_og_fam_Raadhusparken.jpg

Hjælpsomhed gav Majed en god start i Danmark

Du kan vente på de andre, og så kan du gøre noget ved sagen selv. Majed Jaber fra Rådhusparken har valgt det sidste, og bruger hjemlandets kulturelle traditioner om hjælpsomhed og åbenhed i sin integration i Danmark.

Læs hele nyheden
LangfraBorgen.jpg

Gadehavegård og Vejleåparken med i DR's Langt fra Borgen

Politikere beskyldes ofte for at være alt for langt fra virkeligheden. I aften får Carl Holst (V) og Jacob Mark (SF) mulighed for at opleve konsekvenserne af kontanthjælpsloftet helt tæt på – og Domea.dk er med.

Læs hele nyheden
Christiansfeld_haverum.jpg

Vinderforslag nyfortolker klassisk Christiansfeld-arkitektur

De kommende boliger midt i UNESCO-byens historiske bykerne bliver enkle, klassiske og inspireret af den særlige byggestil i Christiansfeld.

Læs hele nyheden
Næste
Side 1 af 14