Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Nyheder

Næste
Side 1 af 35
Web GDPR Shutterstock

Servicecentre får uvildigt GDPR-eftersyn

Domea.dk har i løbet af de seneste måneder haft særligt fokus på at sikre, at virksomheden fortsat efterlever lovkravene om beskyttelse af persondata. Også i servicecentrene og hos vores kunder er der behov for at genopfriske regler og ansvar.

Læs hele nyheden
Web Naghain Og Lene 2021 Genhusning (10)

Genhusningskonsulenterne: ”Vi bliver en del af folks liv"

I Gadehavegård i Høje Taastrup står blokkene tæt og betonen ser nogle steder lidt træt ud. Boligbebyggelsen er et af de områder, som er havnet på den meget omtalte ghettoliste. I de kommende 10 år skal området moderniseres og boligerne tilpasses moderne krav og behov. Der skal både bygges om og rives ned. Og det kommer til at få vidtrækkende konsekvenser for mange beboere.

Læs hele nyheden
Web Kammeradvokaten JL

Kunder reagerer positivt på nyt partnerskab

Partnerskabet som Domea.dk indgik med advokatfirmaet Poul Schmith sidste år betyder, at vores kunder undgår at skulle ud at købe juridiske rådgivningsydelser flere steder med alt hvad det indebærer af fordyrelser og forsinkelser. Og det er der allerede flere kunder, der har fået glæde af

Læs hele nyheden
WEB Vinge 2021 Mangor & Nagel (2)

Vinge bliver en levende by for alle

Fællesskab og byliv er to af nøgleordene, når Boligselskabet Rosenvænget efter påske sætter spaden i jorden og tager fat på opbygningen af den nye by Vinge, lidt uden for Frederikssund. I denne uge gav byrådet i Frederikssund grønt lys til det endelige projekt.

Læs hele nyheden
900 Digitalisering Servicecenter JL 4627

Ny strategi for bæredygtigt byggeri stiller de nødvendige krav til branchen

Et bredt flertal i Folketinget er blevet enige om en ny strategi for bæredygtigt byggeri. Det er en god og ambitiøs aftale med mange gode takter, men anlæg og drift skal i endnu højere grad samtænkes, ellers lykkes vi ikke på sigt, siger adm. direktør i Domea.dk

Læs hele nyheden
Thumb Sergen 2021 (1) Red

Fritidsjob giver unge fra udsatte områder en chance

Hvis man er ung og bor i et udsat boligområde, kan det være svært at få foden indenfor på arbejdsmarkedet. Derfor er det vigtigt med indsatser, der hjælper unge med at finde fritidsjob.

Læs hele nyheden
Connection 3308188 1920

Opsigelserne, dem klarer Agnes

I Domea.dk har robotten Wilma siden 2018 taget sig af standardiserede og trivielle arbejdsopgaver i økonomiafdelingen. Nu har Wilma fået en lillesøster, Agnes, som skal hjælpe til i kundeservice.

Læs hele nyheden
Web Kammeradvokaten 06.05.20 Jl 5976

Partnerskab viser gode takter

Advokatfirmaet Poul Schmith og Domea.dk indgik i maj 2020 et nyt partnerskab. I fællesskab gik man til markedet med et tilbud om professionel juridisk bistand og rådgivning til den almene branche. Men hvordan er det så gået siden da? Det spørgsmål har vi stillet Domea.dk’s juridiske chef.

Læs hele nyheden
Web Svendborg (2)

Realdania støtter bæredygtige renoveringer i Vejle-Børkop og Svendborg

Realdania støtter 13 af landets almene boligorganisationers undersøgelse af, hvordan renoveringsprojekter kan udføres så bæredygtigt som muligt. Den viden, der samles sammen, skal på længere sigt sætte et grønt aftryk i hele den almene boligsektor.

Læs hele nyheden
Robot Foto Shutterstock (1)

Robotterne overtager de trivielle opgaver

Hvis du tror, at fremtiden er fyldt med robotter, så kan du godt have ret. I Domea.dk, som leverer rådgivning og administration i den almene branche, byder man robotterne velkommen. De arbejder allerede i baggrunden og tager sig af de trivielle opgaver, så medarbejderne kan bruge deres tid på vigtigere ting.

Læs hele nyheden
Næste
Side 1 af 35