Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Nyheder

Næste
Side 1 af 19
Aabent-vindue,-Domeadk_web.jpg

Aaaatju ... Prosit! Har du husket at lufte ud?

Hvis du synes, familien går og snotter konstant eller virker lidt sløve, så er det bare at åbne vinduerne - også selvom det er pivkoldt udenfor. Især om vinteren er det vigtigt at tænke på indeklimaet. Både for familiens og for boligens skyld.

Læs hele nyheden
Almene-ungdomsboliger_web.jpg

Studiestart 1. februar: Undgå bolighajer og hysteriske huslejer

Står du og mangler tag over hovedet før studiestart? Så søg en almen ungdomsbolig. Huslejen er til at betale, og ventetiden kort. Den billigste studiebolig koster 1.493 kroner om måneden for 30 kvm. Vi guider dig.

Læs hele nyheden
Orienten_web.jpg

Kom til nytårskur i nye lejelejligheder i Nordhavn

Om mindre end to år kan lejere rykke ind i de første af de 131 spritnye almene boliger, som i øjeblikket skyder op i Københavns Nordhavn med raketfart. Tirsdag den 23. januar 2018 inviteres du til et smugkig ind i byggeriet, der har fået navnet Orienten, når Boligselskabet Domea København holder nytårskur for naboer og andre interesserede.

Læs hele nyheden
Haandvaerkerfradrag,-aeldre_web.jpg

Sådan får du glæde af håndværkerfradraget i en almen bolig

Bor du til leje i en almen bolig? Så skal du kende håndværkerfradraget, som nu er kommet for at blive. Du kan nemlig få støtte til helt almindelige gøremål i dagligdagen som rengøring, havearbejde og børnepasning.

Læs hele nyheden
Poul Rasmussen1.jpg

Poul Rasmussen er valgt som ny formand for Domea.dk

På et ekstraordinært repræsentantskabsmøde 12. december 2017 er den hidtidige næstformand for Domea.dks bestyrelse Poul Rasmussen blevet valgt som ny formand. Bestyrelsesmedlem Svend Overgaard er ny næstformand. Valget giver derved også plads til, at Lone Haue Bentsen indtræder i bestyrelsen som ordinært medlem.

Læs hele nyheden
Dele,-Bytteboers.jpg

5 tips til deleøkonomi: Sådan sparer du penge

Deleøkonomien er over os. Hvorfor købe nyt, når man kan leje, låne eller købe brugt? Der er masser at penge at spare. Få 5 tips til deleøkonomi her.

Læs hele nyheden
Sommerlyst-fremtidens-boliger-JL-Thumb.jpg

Fremtidens almene boligområder bliver åbne bysamfund

Fremtidens almene boligområder kommer til at blive bysamfund med butikker, børnehaver og byliv. Det kan måske betyde en ændring i, hvem der i fremtiden kommer til at bo i de almene boligområder, i forhold til hvordan beboersammensætningen ser ud i dag.

Læs hele nyheden
Tonder-Boligselskab,-thumbnail.jpg

Tønder Boligselskab sætter huslejen ned

Tønder Boligselskab har bragt udgifterne ned ved bl.a. at sammenlægge otte boligafdelinger og bruge robotplæneklippere. Det har betydet en lavere husleje for beboerne. Forkvinden i boligafdelingen Tønder-Rømø Byhuse, Allis Marie Jensen, sparer nu 5.000 kroner om året i husleje og kommer til at spare endnu mere i fremtiden.

Læs hele nyheden
Domeadk_web.jpg

Ekstraordinært repræsentantskabsmøde i Domea.dk den 12. december 2017

Tirsdag den 12. december afholdes ekstraordinært repræsentantskabsmøde i Domea.dk. Mødet afholdes kl. 16.00 i Taastrup. På mødet skal der vælges ny formand for Domea.dks bestyrelse. Der skal også vælges ny næstformand, hvis den siddende næstformand bliver valgt som ny formand.

Læs hele nyheden
CharlotteN-JL-web.jpg

Åbent brev: Der er også plads til almene boliger under byens tage

Masser af nye almene boliger i København: Hvis Københavns Kommune i en periode vil give en fornuftig og forsvarlig dispensation fra reglerne, er det muligt hurtigt at udnytte nogle af de mange kvadratmeter under Københavns tage til nye almene boliger. Det siger Domea.dks byggechef Charlotte Nørbak i et åbent brev til politikerne i Københavns Kommune.

Læs hele nyheden
Næste
Side 1 af 19