Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Nyheder

domea-rep-moede_(c)cspress-19-06-15_CSP5364.JPG

Skal du med til Landskonferencen?

Har du ikke allerede set programmet og tilmeldt dig til årets Garantforsamling, Repræsentantskabsmøde og Landskonference den 9. og 10. juni i Nyborg, kan du se det og tilmelde dig her.

Læs hele nyheden
Betalingsservice_web.gif

Domea.dk – nu med Betalingsservice

Fra i dag, torsdag den 18. maj, er det muligt for beboere at udfylde en simpel formular på hjemmesiden, og huslejen vil herefter automatisk blive tilmeldt Betalingsservice.

Læs hele nyheden
Friluftsraadet.jpg

Vind 400.000 kroner til at sætte gang i dine grønne områder

Foreslå et udendørsprojekt til din boligafdeling, og få mulighed for at vinde op til 400.000 kroner fra Friluftsrådet til at realisere projektet.

Læs hele nyheden
conzoom_video_web.gif

Test dig selv: Hvilken type beboer og forbruger er du?

Conzoom er et målgruppeværktøj, hvor du kan indtaste din adresse og få en detaljeret beskrivelse af, hvem du er. Prøv selv her: http://da.conzoom.eu

Læs hele nyheden
Borgen_006.jpg

Allerede 200 på venteliste til udsigtsbyggeri i Svendborg

Efter offentliggørelsen af den kommende renovering af Nordre Skole i Svendborg, ”Borgen”, har over 200 borgere kontaktet Domea.dk med håbet om at blive skrevet på ventelisten. Det kan skyldes den gode udsigt, siger kundechef i boligadministrationen Domea.dk.

Læs hele nyheden
20170403-GK-domea-0791.jpg

80.000 ældre vil bo i seniorbofællesskaber

Ældre vil gerne bo sammen med andre ældre. Det betyder, at der nu er en langt større efterspørgsel efter boliger i seniorbofællesskaber, end der er ledige boliger. Derfor bygger Boligselskabet DFB nu, med Domea.dk som bygherreansvarlig, et nyt seniorbofællesskab, som skal give ældre i København mulighed for at bo i et aktivt fællesskab.

Læs hele nyheden
ThomasHN.jpg

Lejere i almene boliger er sikret tryghed i ny aftale om boligskat

Den nye boligskat sikrer, at der kommer et loft over, hvor meget boligskatterne må stige i de almene lejeboliger frem til 2040. Administrerende direktør i den almene boligadministration Domea.dk, Thomas Holluf Nielsen, er glad på 70.000 beboeres vegne.

Læs hele nyheden
ballerup-boligselskab_1_web.jpg

Ballerup Boligselskab bygger nye boliger til voksne med udviklingshæmning

Tre bofællesskaber for voksne med udviklingshæmning skal samles under Center for Voksne med Særlige Behov i Ballerup Kommune. Ambitionen er at bygge nye moderne og mere tidssvarende boliger, der styrker netværket mellem beboerne.

Læs hele nyheden
Repmode_fra_talerstol.jpg

Sæt kryds i kalenderen 9. og 10. juni 2017 og meld dig til Garantforsamling, Repræsentantskabsmøde og Landskonference

Nu kan du tilmelde dig årets Garantforsamling, Repræsentantskabsmøde og Landskonference, der afholdes på Hotel Nyborg Strand fredag den 9. og lørdag den 10. juni.

Læs hele nyheden
Afstemning.jpg

Kandidater til Domea.dks bestyrelse og formandspost

Alle beboere inviteres til at stille op som kredsenes kandidater til Domea.dks bestyrelse eller til posten som formand for Domea.dk. Få et smugkig på informationen til beboerne og meld dig til indstillingsmødet allerede nu.

Læs hele nyheden
Næste
Side 1 af 15