Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Om afdelingen

VELKOMMEN TIL BUEN
- Skønne rækkehuse i hyggeligt villakvarter
Tæt på hovedgaden i Kvistgård finder du afdelingen Buen. Boligerne er opført som rækkehuse i 1966 og er fordelt over flere bygninger, alle i et plan.
Bebyggelsen er opført i gule mursten og omgivet af velholdte grønne græsarealer med bordbænkesæt samt boldbane.
I afdelingen er desuden mulighed for at leje fælleshuset via beboer repræsentanterne. I forbindelse med leje af fælleshuset er der en grillplads og bordbænkesæt, som kan benyttes.
Afdelingen byder herudover på fællesvaskeri der deles med afdeling 15-2. Alt brug heraf forbrugsafregnes.
Medfølgende alle et- og torumsboliger er et udendørsskur, til opbevaring. For beboere i firerumsboligerne har de mulighed for opbevaring i deres fyrrum.
Det er i afdelingen besluttet at beboerne må holde maximalt to husdyr samt mindre husdyr indendørs. Der skal søges tilladelse hos ejendomsmesteren hertil.
Der er fri parkering ved boligerne på de fælles parkeringsområder.

Lejemål i afdelingen