Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Servicecenter

Servicecenter København
Roskildevej 39 3.
2000  Frederiksberg
sc.koebenhavn@domea.dk
Telefon: 76 44 43 00
Kontortid
Telefonisk betjening: Mandag-fredag kl. 8.00 - 12.00.
Personlig betjening kun efter aftale.

Se på kort

Om afdelingen

VELKOMMEN TIL BALDERSGADE
- Pæne rummelige boliger i trygge rolige omgivelser
På Nørrebro i København ligger denne boligafdeling, som tilbyder etrumsboliger med tilknyttet personale. Boligerne er opført som rødstens etagebyggeri i 1996 i fire etager. Der er i bygningen installeret elevator, der gør det nemt og bekvemt for beboere og personale at komme omkring. Herudover er der etableret dørtelefon til hver enkelt bolig. Ved bebyggelsen er en hyggelig have med græs, lille køkkenhave og flisebelagt område med borde og stole samt bordbænkesæt. Ved boligerne er desuden udendørs cykelstativer samt fri parkering på gaden foran bebyggelsen for bilister.
Der er i afdelingen etableret et fællesvaskeri hvor beboere kan vasketøj gratis. I bygningen er fælles dagligstue hvor beboerne er sammen samt en tv-stue og fælleskøkken. Medfølgende hver bolig er eget kælderrum. Det er i afdelingen tilladt at holde mindre husdyr.

Lejemål i afdelingen