Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Servicecenter

Servicecenter Humlebæk Boligselskab
Baunebjergvej 283
3050  Humlebæk
sc.humlebaek@domea.dk
Telefon: 49 19 23 24
Kontortid
Personlig og telefonisk henvendelse:
Mandag - fredag kl. 7.30 - 10.30.

Se på kort

Om afdelingen

Velkommen til Enebærhaven
- Fælleskab og hygge
I hjertet af Humlebæk, ligger Enebærhaven der netop nu gennemgår en fantastisk forvandling. Enebærhaven der oprindeligt er opført i 1975, består af ni bygninger i tre etager med i alt 178 boliger indrettet til netop dig, hvad enten du er ung, ældre, enlig eller kommer med din familie. En omfattende indvendig- og udvendig renovering blev iværksat i 2013 og fortsætter frem til maj 2015. Du kan læse mere om den spændende renovering på afdelingens hjemmeside.

Allerede nu fremstår de færdigrenoverede bygninger med superflotte lyse og moderne facader, nye vinduer og altaner samt indbydende lyse boliger. Der er elevator i halvdelen af opgangene, så du nemt kan komme til din bolig. Der er endvidere cykelskure ved hver bygning samt gode parkeringsforhold.

Enebærhaven er omgivet af skønne grønne fællesarealer med flere gode legepladser og boldbane samt et stort fælleshus med mulighed for leg, afslapning og hygge. I fælleshuset er der, udover et stort vaskeri indrettet med foldebord, strygerulle, tørretumblere og vaskemaskiner, også et stort flot selskabslokale, hvor der kan være op til 100 personer. Det er også i fælleshuset, at modeljernbaneklubben holder til, og der afholdes fællesspisning. Enebærhaven har to årlige udendørstraditioner; sen-sommerfesten i august/september og julearrangementet den første søndag i advent, hvor juletræet tændes.

Lejemål i afdelingen