Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Servicecenter

Servicecenter Humlebæk Boligselskab
Baunebjergvej 283
3050  Humlebæk
sc.humlebaek@domea.dk
Telefon: 49 19 23 24
Kontortid
Personlig og telefonisk henvendelse:
Mandag - fredag kl. 7.30 - 10.30.

Se på kort

Om afdelingen

VELKOMMEN TIL ENEBÆRHAVEN
- Totalrenoverede eksklusive boliger midt i Humlebæk

I hjertet af Humlebæk, ligger Enebærhaven der i 2015 har gennemgået en fantastisk forvandling. Enebærhaven der oprindeligt er opført i 1975, består af ni bygninger i fire etager med i alt 178 boliger indrettet til netop dig, hvad enten du er ung, ældre, enlig eller kommer med din familie. I dag fremstår de oprindelige ydermure og taget tilbage - rensten er udskiftet/renoveret. Der er elevator i alle opgangene, så du nemt kan komme til din bolig. Der er endvidere cykelskure ved hver bygning samt gode parkeringsforhold.
Enebærhaven er omgivet af skønne grønne fællesarealer med flere gode legepladser og boldbane samt et stort fælleshus med mulighed for leg, afslapning og hygge. I fælleshuset er der, udover et stort vaskeri indrettet med foldebord, strygerulle, tørretumblere og vaskemaskiner, også et stort flot selskabslokale, hvor der kan være op til 100 personer. Det er også i fælleshuset, at modeljernbaneklubben holder til, og der afholdes fællesspisning. Enebærhaven har to årlige udendørstraditioner; sen-sommerfesten i august/september og julearrangementet den første søndag i advent, hvor juletræet tændes.

Lejemål i afdelingen