Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Servicecenter

Servicecenter Humlebæk Boligselskab
Baunebjergvej 283
3050  Humlebæk
sc.humlebaek@domea.dk
Telefon: 49 19 23 24
Kontortid
Personlig og telefonisk henvendelse:
Mandag - fredag kl. 7.30 - 10.30.

Se på kort

Om afdelingen

VELKOMMEN TIL RAVNSBJERG
- Velindrettede rækkehuse, perfekte til børnefamilier
Ca. 2 km. fra centrum af Fredensborg ligger denne boligafdeling, som tilbyder et- og toplansrækkehuse med egen for- og baghave. Boligerne fra 2000 er opført som rødstensrækkehuse i et, halvandet eller to plan.
Omkring boligerne er der gode fællesarealer med velholdt græsplæne, træer og traditionel legeplads, med gynger, rutsjebane og legehus. På fællesarealet er desuden oprettet et fælles bålsted, der bruges af beboerne i sommerhalvåret.
Der er i afdelingen mulighed for som beboer at leje afdelingens fælleslokale og gæsterum ved henvendelse til servicecenteret.Det er i afdelingen tilladt at holde et husdyr (hund/kat) samt mindre husdyr. Der skal søges tilladelse hertil hos servicecenteret.
Ved boligerne er en fælles parkeringsplads der frit kan benyttes af beboere og gæster. Medfølgende alle boliger er eget udendørsskur til opbevaring, der er placeret i boligens for- eller baghave.

Lejemål i afdelingen