Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Servicecenter

Servicecenter Humlebæk Boligselskab
Baunebjergvej 283
3050  Humlebæk
sc.humlebaek@domea.dk
Telefon: 49 19 23 24
Kontortid
Personlig og telefonisk henvendelse:
Mandag - fredag kl. 7.30 - 10.30.

Se på kort

Om afdelingen

VELKOMMEN TIL RAVNSBJERG II
- Lækre boliger fra 2006 med familievenlige fællesarealer
I den sydøstlige del af Fredensborg ligger denne boligafdeling. Afdelingen består af etagebyggeri i 2 plan, fordelt på boligtyperne to-, tre og firerumsboliger. Adgang til boligerne på 1. sal foretages via egen stål trappe. Seks af afdelingens trerumsboliger er placeret i rækkehuse i ét plan. Boligerne er opført i mursten og er efterfølgende blevet pudset i en grålig nuance.
Beboere i afdelingen har mulighed for at leje et fælleslokale og gæsterum ved at kontakte servicecenteret.
Bebyggelsen ligger i en halvcirkel der danner ramme om afdelingens grønne fællesarealer. Her er etableret en flot legeplads med bl.a. sansegynge, klatre stativer og rutsjebaner, som alle beboere har udsyn til.
Der er desuden opsat bordebænkesæt rundt omkring på de grønne arealer.
Ved boligerne er tre fælles parkeringspladser der frit kan benyttes af beboere og gæster, samt et cykelskur der ligger i forbindelse med renovationsskurene. Medfølgende alle boliger er et udendørs opbevaringsskur der ligger i forbindelse med cykelskuret.
Det er i afdelingen tilladt at holde et husdyr (hund/inde kat) samt mindre husdyr. Der skal søges tilladelse hertil hos Servicecenteret.

Lejemål i afdelingen