Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Servicecenter

Servicecenter Humlebæk Boligselskab
Baunebjergvej 283
3050  Humlebæk
sc.humlebaek@domea.dk
Telefon: 49 19 23 24
Kontortid
Personlig og telefonisk henvendelse:
Mandag - fredag kl. 7.30 - 10.30.

Se på kort

Om afdelingen

VELKOMMEN TIL EGEPARKEN
- Rummelige boliger i familievenligt kvarter
Sydøst for centrum af Fredensborg ligger denne boligafdeling. Afdelingen består af etagebyggeri opført i 1970 i to plan, fordelt på boligtyperne to-, tre og firerumsboliger. Torumsboligerne ligger på 1. sal og er i et plan. Trerumsboligerne er typisk placeret i stueetagen og er hovedsagligt i et plan. Trerumsboligerne i 13A-13E er dog i to plan. Firerumsboligerne er alle i to plan. Medfølgende to- og trerumsboligerne er kælderrum. Beboere i trerumsboligerne i 13A-13E og firerumsboligerne har eget opbevaringsskur ved hoveddør.
Boligerne er blevet klimaforbedret ved at efterisolere ydermurene, fornyet tagbelægningen og indsat lavenergivinduer. Omkring bebyggelsen er fælles grønne græsarealer, petanquebane og legeplads med gynge og sandkasse. Der er opsat bordbænkesæt på fællesarealerne der frit kan benyttes. Der er i området et rigt fugleliv grundet de flotte træer, der nærmest skovlignende omkranser bebyggelsen. I mellem boligerne og i kvarteret omkring er der anlagt stisystemer der gør det nemt og sikkert at bevæge sig rundt i området. Der er i afdelingen oprettet fællesvaskeri der forbrugsafregnes. Beboere har mulighed for at leje fælleslokalet i hverdage eller fra fredag til søndag. Dette skal ske igennem ejendomsmesteren. Beboerne har mulighed for at stille deres cykler i det opstillede cykelskur, i læ for regn. Ved boligerne er fælles parkeringspladser der frit kan benyttes af beboere og gæster. I afdelingen er det tilladt at holde et husdyr (hund/kat) samt mindre husdyr. Der skal søges tilladelse hertil hos ejendomsmesteren.

Lejemål i afdelingen