Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Servicecenter

Servicecenter Bolig Nord
Vestergade 8
9800  Hjørring
sc.bolignord@domea.dk
Telefon: 76444600
Kontortid
Mandag-Fredag 9.00-12.00

Se på kort

Om afdelingen

Velkommen til Boligselskabet Domea Randers, GENbruget 
- Lækre lavenergi rækkehuse i naturskønt område
GENbruget er beliggende i Munkdrup ved Randers SØ. Stedets beliggenhed byder på alle kvaliteter af både by og natur. Midtbyen nås på kort tid.
Skoler, institutioner, indkøb og bussen holder lige i nærheden. Motorvejen ligger inden for få minutters kørsel, og der er ca. 11 min. til Randers C, 32. min til Aarhus C, 49 min. til Grenå.
Afdelingen har fået tildelt navnet GENbruget, da projektets vision har været, at skabe et gen-brug i tæt samarbejde med Randers Regnskov.
Boligerne er udformet med henblik på et lavt energiforbrug. Gulvene er udført med træparket i opholdsrum og klinker i bad og forgang. Der er gulvvarme i alle rum.
Køkkenerne er udført i hvide elementer med laminatbordplade, emhætte, kogeø med induktion og indbygningsovn med varmluft og pyrolyse.
Der er forberedt plads til køle/fryseskab, opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler.
Der er udgang til boligens terrasse fra stuen.
Hver bolig har egen indkørsel med parkeringsplads, og et lille udhus på 3,3 m2, hvor der vil være plads til cykler og barnevogn.
Til afdelingen er et tilhørende fælleshus, som bliver et stærkt vartegn for området, da fælleshuset er designet og udformet efter DNA’et på et Ingrid Marie æble.
Foran fælleshuset er der etableret ekstra parkeringspladser.
GENbruget er beliggende i Munkdrup ved Randers SØ. Stedets beliggenhed byder på alle kvaliteter af både by og natur. Midtbyen nås på kort tid.
Skoler, institutioner, indkøb og offentlig transport findes lige i nærheden. Motorvejen ligger inden for få minutters kørsel, og der er ca. 11 min. til Randers C, 32. min til Aarhus C, 49 min. til Grenå.

Lejemål i afdelingen