Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Servicecenter

Servicecenter Bolig Nord
Vestergade 8
9800  Hjørring
sc.bolignord@domea.dk
Telefon: 76 44 46 00
Kontortid
Mandag-Fredag 9.00-12.00

Se på kort

Om afdelingen

VELKOMMEN TIL SKAGEN ÆLDREBOLIGSELSKAB, AFD. 1
- Praktiske boliger i tilknytning til Ålbæk Plejecenter
Centralt i Ålbæk finder vi disse hyggelige ældreboliger, som ligger i forbindelse med Ålbæk Plejecenter. Parallelvej 6A-B i røde sten og er opført i 1907, Stationsvej 9 er ligeledes i røde sten og er fra 1995, Stationsvej 11E-H og 17H er holdt i gule sten og er fra 2005. Resten af boligerne er ligeledes i gule sten og opført i 1972. Alle boliger er i ét plan og de otte plejeboliger ligger på Stationsvej 9L-T og fungerer som kommunalt "Leve- og Bomiljø". Der findes et aktivitetscenter på plejecentret, som kan benyttes ved større arrangementer. Kommunen er udlejer.
Centralt i Ålbæk finder vi disse hyggelige ældreboliger, som ligger i forbindelse med Ålbæk Plejecenter. Parallelvej 6A-B i røde sten og er opført i 1907, Stationsvej 9 er ligeledes i røde sten og er fra 1995, Stationsvej 11E-H og 17H er holdt i gule sten og er fra 2005. Resten af boligerne er ligeledes i gule sten og opført i 1972. Alle boliger er i ét plan og de otte plejeboliger ligger på Stationsvej 9L-T og fungerer som kommunalt "Leve- og Bomiljø".

Lejemål i afdelingen