Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Servicecenter

Servicecenter Bolig Nord
Vestergade 8
9800  Hjørring
sc.bolignord@domea.dk
Telefon: 76444600
Kontortid
Mandag-Fredag 9.00-12.00

Se på kort

Om afdelingen

VELKOMMEN TIL DOMEA AABYBRO, AFD. 25
- Fine plejeboliger i Aabybro, Biersted og Birkelse
Boligerne på Vestergade ligger i forbindelse med Aabybro Plejecenter i et roligt villakvarter i udkanten af Aabybro. Rækkehusene i røde sten er opført i 1976 og renoveret i 2005 med nye indgangspartier og private terrasser. Der er en fin udsigt til et dejligt grønt anlæg med store skyggefulde træer.
Rækkehusene på Teglværksvej centralt i Biersted er fra 1983 og renoveret i 2000. Her er skønne fælles havearealer anlagt, så man altid kan finde læ. Virkelysten kan beboerne få styret i det fælles drivhus.
Med Birkelse by til den ene side og åbne marker til den anden, finder vi rækkehusene på Birkevangen. De blev opført i 1986 og renoveret i 2000, og ligger i forbindelse med Birkelse Plejecenter. Bygningskomplekset omkranser en pragtfuld have med en beplantning som er tilrettelagt sådan, at det er en fryd for øjet hele året igennem.

Lejemål i afdelingen