Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Servicecenter

Servicecenter Bolig Nord
Vestergade 8
9800  Hjørring
sc.bolignord@domea.dk
Telefon: 76444600
Kontortid
Mandag 13-17
Tirsdag-torsdag 9-13
Fredag 9-12

Se på kort

Om afdelingen

VELKOMMEN TIL NORDVANGSVEJ

 

Boligerne

Boligerne er designet med en vision om at skabe et attraktivt og hjemligt boligområde, som indgår i samspil med det omkringliggende byliv. Adgang til bebyggelsen sker fra Nordvangsvej til parkeringsarealet, hvor der er en carport til hver bolig. Med delvis luft imellem bygningskroppene og med indgangsfacader som front, fremstår et udtryk af selvstændige boliger og der opstår en "villavejs-stemning".

Arealerne mellem bygningerne er udlagt som grønne arealer, som vil bidrage til et attraktivt fællesskab for områdets beboer.

Den samlede bebyggelse fremstår med et ensartet og sammenhængende arkitektonisk udtryk med facader og tage i rødt tegl. Boligerne er opført i 2 størrelser, fordelt med 4 boliger på 70 m2 og 4 boliger på 97 m2. Den åbne planløsning appellerer til en bred målgruppe, med plads til forandring og fornyelse.

Afdelingen
Afdelingen er beliggende på Nordvangsvej 1 – 5 i Skovsgaard. 4 dobbelthuse, bestående af 8 almene familieboliger med egen carport, udhus, overdækket entre og lille have.

Lejemål i afdelingen