Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Servicecenter

Servicecenter Haderslev
Nørregade 39
6100  Haderslev
sc.haderslev@domea.dk
Telefon: 76444400
Kontortid
Mandag-Onsdag 9.00-11.30 og 12.30-14.00
Torsdag 9.00-11.30 og 12.30-16.00
Fredag 9.00-12.00

Se på kort

Om afdelingen

VELKOMMEN TIL SKOVVÆNGET/BROMBÆRVEJ
- Bo med familien i Haderslevs bedste bydel Sydbyen
I det sydlige Haderslev i smukke grønne omgivelser med skoven som nabo, ligger Skovvænget/Brombærvej, et hyggeligt gult murstens treetagesbyggeri fra 1968. Boligafdelingen har store grønne fælles udearealer med mange fantastiske faciliteter for hele familien. Til de mindste er der flere små legepladser med sandkasser, og til de lidt større børn er der flere nyanlagte legepladser med sjove klatrestativer og seje svævebaner. Derudover er det også muligt at benytte afdelingens tennis- og streetbasketbaner. På udearealerne er der opstillet masser af hyggelige bordebænkesæt og seks faststøbte grillsteder til fri afbenyttelse. Desuden er der fire udendørspavillioner, hvor du kan sidde og nyde maden med hele familien i al slags vejr.
 Af andre gode faciliteter i Skovvænget/Brombærvej kan nævnes, at der er gratis bil- og motorcykelparkering med mulighed for at betale et månedligt beløb på 50 kr. for en fast parkeringsplads. Som en ekstra service er der ansat en parkeringsvagt, som tilser parkeringsområdet. ´Boligafdleingen arrangerer mange spændende aktiviteter. Hvert år, afholdes der fastelavns-, sommer- og juletræsfest for alle beboere. Til hverdag kan du deltage i dartspil, billardspil, en kaffeklub der serverer kage og boller, Røde Kors børneklubben og meget mere.

Lejemål i afdelingen