Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Servicecenter

Servicecenter Horsens
Jens Chr. Juliussens Vej 5, 2. tv
8700  Horsens
sc.horsens@domea.dk
Telefon: 76 44 46 50
Kontortid
Mandag - fredag 09.00 - 12.00 Tirsdag tillige 15.00 - 16.30

Se på kort

Om afdelingen

VELKOMMEN TIL DOMEA HEDENSTED AFD. 50

- Skønne boliger ved Snaptun havn

Afdelingen

- Differentieret afdeling i udkanten af byen
Afdelingen huser både toplan- og etplansvillaer samt rækkehuse, så der er noget til enhver smag. Fælles for boligerne er at alle lejemålene er i et plan, der skal dog tages højde for, at på Barrit Langgade ligger nogle af lejemålene på 1. sal. Boligerne på Vævergade har indvendige trappetrin, mens boligerne på Bakkesvinget og Midterfolden har brede dørkamme og ingen indvendige trin. I 1990'erne er der foregået en renovering af badeværelserne på Bakkesvinget, så badeværelserne i dag står meget rummelige. På Barrit Langgade er boligerne opført i hvide mursten med hvide vinduer, mens de resterende boliger på de andre adresser har gule murstenshuse med hvide vinduer. Boligernes placering i udkanten af byen er med til at skabe en meget hyggelig samt landlig stemning. Skal der holdes store sociale arrangementer eller fødselsdage, så kan beboerne leje det fælleslokale der ligger på Syrenvænget i afdeling 61-1.

Afdelingen har derudover skønne græsarealer, og på Midterfolden kan solen nydes ved de tilhørende bordbænkesæt. Til boligerne på Barrit Langgade er der cykelskure, hvorimod boligerne på Vævergade, Bakkesvinget og Midterfolden har et loftrum tilknyttet hvert lejemål. Boligerne på Midterfolden har udover loftrummet, også et skur tilknyttet til hvert lejemål.

Denne afdeling huser nogle utrolig skønne og meget unikke lejligheder, som har den mest fantastiske beliggenhed. Det smukke treetagersbyggeri var tidligere et pakhus med tilhørende købmandsforretning fra år 1857, og blev totalrenoveret i år 1999, hvor de udvendige facader er blevet bevaret. Det smukke kampestenspakhus ligger i udkanten af Snaptun, blot 200 meter fra havnen, og området emmer af idyl. Til hvert lejemål er der et redskabsskur og en parkeringsplads tilknyttet, og beboerne kan anvende afdelingens fælles cykelskure. Sommeraftenerne kan nydes i den smukke gårdhave, hvor der er mulighed for at grille eller sidde og sludre ved bordbænkesættene, alt imens børnene kan rende rundt og lege blandt gårdhavens vilde blomster.

Lejemål i afdelingen