Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Servicecenter

Domea Servicecenter Syd
Jernbanegade 3, 1. sal
6230  Rødekro
sc.syd@domea.dk
Telefon: 76 44 44 50
Kontortid
Mandag - fredag kl. 9.00-12.00 og torsdag tillige
kl. 13:00-15:30.

Se på kort

Om afdelingen

Afdelingen

- Afdeling bestående af flere ejendomme

 

Byskoven 169-213

- Lavenergihuse

Hvis du vil bo i smuk natur med gåafstand til bymidten og samtidig bo i moderne og miljørigtige boliger, er Byskovens 23 tre- og firerumshuse på 100m2 lige noget for dig. Husene, der stod færdigt i 2013, er opført efter energikrav 2015 og er desuden udstyret med solceller, som genererer al strøm til husene. Derudover er der installeret et effektivt genvindingssystem. Disse energirigtige tiltag medfører en betydeligt laver varme-, og elregning. Byskoven byder på store fælles grønne udearealer med mange bordebænkesæt samt grillpladser, hvor du kan sidde og nyde din mad i godt selskab. Desuden er der sjove legepladser til de mindste, fodboldbane og kælkebakke. Hvert hus har egen carport med et redskabsskur tilknyttet.

 

Byskoven 231-293

- Moderne rækkehuse i naturskønne Rødekro

Moderne etplansrækkehuse fra 2007 i det skønne område Byskoven i Rødekro. Her er fantastiske grønne udearealer, som indbyder til hygge og ophold ved grillpladserne, på petanquebanen eller ved bordbænkesættene.  Beboerne har mulighed for at leje både fælleslokaler og gæsteværelser. Ved boligen findes der gode parkeringsforhold.

 

Rise Parken

- Moderne plejehjem med trygge boliger

I bydelen Rise, der ligger ca. 1 km. udenfor Rødekro, er dette moderne plejehjem placeret, som er opført i to etaper i henholdsvis 2013 og 2014. Plejehjemmet er opbygget som en cirkel med Midtbygård i midten, som huser administrationen og med syv huse koblet på, hvoraf der er 12 boliger i hvert hus. I Midtbygård har beboerne mulighed for at komme i fælleskøkkenet, opholdsstuen eller låne et fælleslokale. Til hvert af de syv huse er der en skøn gårdhave med mulighed for ophold og hygge med naboerne. Her er bordbænkesæt, grill og flotte blomsterbede. Desuden er der tilknyttet nogle fine fælles udearealer, hvor der er petanquebane og legeplads til de børn der måtte komme på besøg. Plejehjemmet er et trygt og sikkert sted at bo, bl.a. fordi grunden er hegnet ind. Beboerne har mulighed for at gå ture for dem selv rundt om plejehjemmet, hvor der er anlagt en sti.  Her er fine parkeringsmuligheder ved alle husene, så man nemt kommer til sin bolig. Beboren skal have en tilladelse af ledelsen på plejehjemmet for at holde husdyr.

 

Skovbo

- Autismecenter med mange tilbud

I det centrale Rødekro ligger det moderne kvalitets autismecenter fra 2001 med udvidelse i 2010 og 2014, som har mange tilbud til beboerne. Disse tre boliger er bygget efterfølgende som en forøgelse af autismecentret (afdeling 38-52). Foruden en privat bolig, kan beboerne benytte de indendørs samt udendørs fællesområder. På de dejlige grønne udearealer er der bordbænkesæt og beboerne kan få gode oplevelser med udfoldelse på de store trampoliner og gynger.  Der tilbydes fri parkering ved bygningen, og her er desuden et fælles udendørs depotrum, som er aflåst.

 

Byskoven 1-101

- Visionært boligområde i skøn natur

Byskoven 1-101 er en del af et anderledes og visionært boligområde i den nordlige del af Rødekro. Byskoven er attraktivt placeret på grænsen mellem land og by, og boligområdet omkranses af en smuk og afvekslende løvbeplantning. Beboerne har mulighed for at leje både fælleshus og gæsteværelser. Sol, luft og skov er det gennemgående tema i området, hvor der er lagt stor vægt på et grønt nærmiljø. Med et varieret og alsidigt boligmiljø, smukke fællesarealer, gode legepladser giver Byskoven optimale vilkår for en god og tryg hverdag. Til alle boligerne følger en fast parkeringsplads med nummer. Derudover er der fine parkeringsmuligheder lidt væk fra boligerne til gæster.

Lejemål i afdelingen