Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Servicecenter

Domea Boligservice (Vejle II)
Damhaven 3, 1. tv.
7100  Vejle
boligservice@domea.dk
Telefon: 76 44 47 00
Kontortid
Mandag: 13.00-17.00
Tirsdag-Fredag: 9.00-13.00

Se på kort

Om afdelingen

Beskrivelse af Boligselskabet Domea Egtved, afdeling 53
- Et godt fællesskab
Afdelingen består af ét stort hus, som huser lejemålene. Det skaber et solidt fællesskab, hvor der samtidig er plads til privatliv. Boligerne på Hejlskovparken blev opført i 2005, Majsvænget i 2004 og Steen Blicher Vej i 2008 og alle boligerne er bygget i solide materialer med røde mursten og koksgrå vinduer.
På Steen Blicher Vej kan der nydes en dejlig kop kaffe på den skønne og store terasse, og ved Hejlskovparken og Majsvænget kan de smukke og farverige sansehaver nydes. Der er også en petanquebane tilknyttet afdelingen, og ved Majsvænget er der mulighed for at spille krolf sammen med venner og familie, som er en sjov blanding af kroket og golf.

Lejemål i afdelingen