Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

De heldige vindere blev:

• Boligselskabet Farumsødal afdeling 2009 modtog prisen i form af en dirigentklokke, som de havde ønsket sig, for deres store indsats for at opkvalificere bestyrelsen med kurser, så den er rustet bedst muligt til at varetage beboernes interesser.

• Den særlige ildsjæl Annette Nørgaard fra afd. 1931 i Boligselskabet af 1964 i Hjørring blev præmieret med 5.000 kr. til indkøb af bænke eller møbler. Annette Nørgaard, der til trods for skiftende arbejdstider, og at hun er alene med to børn, har i en årrække udvist et omfattende og vedholdende engagement, og har været den samlende kraft for afdelingens beboere.

• Bestyrelsesformand for Villabyernes Boligselskab, afdeling 145-1 - Kaj O. Andersen er en ualmindelig engageret bestyrelsesformand, der gennemfører mange aktiviteter. Han modtog 5.000 kr. til indkøb til beboerhuset for at have udvist en særlig evne til at få det demokratiske samarbejde til at fungere, godt hjulpet af sin kone, Anke.

• I Braineparken har Haderslev Boligselskab anskaffet en nedlagt benzintank til opbevaring af maskiner. Initiativtagerene Jack Holdt samt John Weber, Niels Hoffbeck og Thomas Hoier har udvidet benzintanken med hobbyrum, hvor beboerne kan låne værktøj og få hjælp til småreparationer. De modtog 10.000 kr. til indkøb af værktøj.

• I Humlebæk Boligselskab modtog bestyrelsesformand, Tina Thomsen, 10.000 kr. til indkøb af bænke/borde eller beplantning. Hun er kvinden bag realisering af mange beboeres ønsker, styrkelse af det lokale beboerdemokrati, gennemførelse af store projekter og optimering af økonomien.