Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Leder: Som nogle af jer måske allerede har hørt, skal Domeas repræsentantskab vælge ny formand for Domeas bestyrelse. Det sker på repræsentantskabsmødet, der holdes sammen med Domeas Landskonference 19. og 20. juni.

Baggrunden er, at Domeas nuværende bestyrelsesformand, Karin Thomsen, efter mange års godt samarbejde og flotte resultater har besluttet sig for, at der skal nye kræfter til.

Bestyrelsen inviterer kandidater til en slags ansættelsesproces

For at finde den bedst egnede kandidat, har Domeas bestyrelse besluttet at tilbyde interesserede kandidater at indgå i en slags ansættelsesforløb. På den måde håber man at få identificeret alle relevante kandidater i alle organisationsbestyrelser.

I kan læse mere om formandsvalget på www.domea.dk/formandsvalg, hvor de seneste nyheder, fakta og tidsplan løbende bliver offentliggjort. Her kan I også finde den ”jobannonce” og ”jobprofil,” der er udarbejdet. Formelt ændrer ”ansættelsesprocessen” dog ikke ved, at potentielle kandidater kan vælge først at meddele deres kandidatur på selve valgdagen.

Nye krav til ledelse i bestyrelser

Jeg er personligt stolt over at arbejde i en virksomhed, hvor bestyrelsen har valgt at tage sin egen medicin og løfte beboerdemokratiet op i de øverste ledelseslag. Det giver mig lejlighed til at opfordre jer i de lokale bestyrelser til at lade jer inspirere af det, Domeas bestyrelse gør.

Vi skal 'spille hinanden gode'

Jeg tror på, at fremtiden vil stille endnu større krav til ledelsesopgaven, både politisk og administrativt. Men det ændrer ikke ved, at vi fortsat skal holde fast i og udvikle et stærkt beboerdemokrati.

Dybest set handler det om at turde stille krav til hinanden, og det gælder om, at vi i bestyrelserne har overskud til 'at spille hinanden gode.' På den måde kan vi fortsat hjælpe hinanden med at få de bedste bestyrelser.

Landskonference

Vi er i fuld gang med at forberede årets Repræsentantskabsmøde og Landskonference, der også i år holdes på Hotel Nyborg Strand, denne gang fra fredag 19. juni til lørdag 20. juni. Det kommer I til at høre mere om.

Nyt nyhedsbrev

Som I kan se, er dette vores første elektroniske nyhedsbrev til jer. Det kan I læse mere om i en af de andre historier. I kan ligeledes blive opdateret på, hvordan det går med 2015-strategien og den positive udvikling i Kundeservice. Jeg er glad for, at vi på denne måde kan kommunikere med jer oftere - og på en måde, så I nemmere kan finde tilbage til historierne senere, hvis I har brug for det.

Venlig hilsen

Thomas Holluf Nielsen