Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

- Domea.dks bygge- og renoveringsafdeling er inde i en positiv forretningsmæssig vækst, som Karsten Pedersen har stået i spidsen for. Det stiller stadigt større krav til ledelsen af vores efterhånden store byggeafdeling, og derfor gennemfører vi et generationsskifte nu, siger Thomas Holluf Nielsen, administrerende direktør i Domea.dk

Christian Kierkegaard, der er tidligere byggechef i boligorganisationen fsb, har de seneste år arbejdet som chefkonsulent i Domea.dk samt selskabet Energi & Miljø med fokus på byggeri og energioptimering.
 
- Jeg ser frem til at arbejde videre med de flotte resultater som Karsten Petersen har skabt, og sikre Domea.dks position som en attraktiv samarbejdspartner og en endnu mere markant aktør i udviklingen af det almene byggeri i hele landet, siger Christian Kierkegaard.
 
Karsten Pedersen, der hidtil har været chef for afdelingen Byg og Renovering, bliver projektudviklingschef samme sted. Karsten Pedersens primære opgaver bliver at fortsætte den positive vækst og fokusere på akkvisitioner, projektudvikling og projektledelse samt at fungere som faglig ekspert for hele Byg og Renovering.

Fakta om Christian Kierkegaard
Christian Kierkegaard (født 1972) er uddannet cand.techn.soc. fra Roskilde Universitet og har tidligere været byggechef i boligorganisationen fsb. Christian Kierkegaard har som chefkonsulent i Domea.dk været stået for optimering af byggeafdelingen, udviklet nye byggerier og gennemført en række udviklingsprojekter med fokus på indeklima og energioptimering. Christian Kierkegaard har stor erfaring med projekt- og programledelse, blandt andet fra store tværgående og globale projekter for STA­TOIL, Velux, Danske Bank, fsb, Domea.dk og Energi & Miljø.

Fakta om Karsten Pedersen
Med realkredituddannelse fra BRFkredit og merkonomuddannelse i finansiering blev Karsten Pedersen ansat i boligselskabet AKB i København i 1980, hvor han arbejdede med byggeregnskaber og finansiering.

I 1985 startede Karsten Pedersen som den første i den almene boligbranche konverteringer af lån i boligafdelingerne for at forbedre økonomien for beboerne. De sidste 27 år har Karsten Pedersen fungeret som byggechef, først i Boligselskabet BSB og siden i Domea.dk.

Fakta om Domea.dk
Domea.dk er en af Danmarks største bygge- og boligadministratio­ner af almene boliger. Kunderne er ca. 100 boligorganisationer eller boligselskaber, der tilsammen ejer ca. 53.000 almene boliger i hele landet.
 
Domea.dk er en af de mest byggende almene bygge- og boligadministrationer med planlagte og igangværende byggerier der har en samlet anlægssum på 9 mia. kr.