Boligselskabet Domea Odder inviterer til 1. spadestik tirsdag den 10. november 2015, kl. 11.00 på Præstevænget 15, 24 og 26, 8300 Odder.

I hjertet af Odder bygges 36 nye attraktive almennyttige boliger i VitaPark. Tidligere var VitaPark hjemsted for det gamle centralsygehus, men i 2012 overtog kommunen bygninger og den 6 hektarer store park af Region Midt.
 
Siden har Byrådet igangsat en ambitiøs udvikling af området som en vigtig brik i kommunens vækststrategi med fokus på sundhed, kultur og liv.
 
De nye boliger opføres som tre punkthuse med to- til fire-rums lejligheder i stil med de gamle bygninger i VitaPark. Området vil fremstå med flydende grænser mellem park og bebyggelse. Vejadgangen til de nye boliger sker fra Præstevænget og der er parkering til alle boliger.

Forventet indflytning er februar 2017.