Hvem må feriebytte/feriefremleje?

Det er din boligorganisation som beslutter om lejerne må feriebytte/feriefremleje, der hvor du bor. For at finde ud af om du må feriebytte eller feriefremleje din bolig, kan du tjekke din lokale boligorganisations hjemmeside. Se under 'Om selskabet' og 'Regler'. 

Hvis din boligorganisations hjemmeside ikke oplyser, om du må feriebytte/feriefremleje din bolig, er det enten fordi din boligorganisation ikke har truffet beslutning om det endnu, eller fordi de har truffet beslutning om, at det ikke er en mulighed hos jer. Kontakt evt. din organisationsbestyrelse for at høre status hos jer.

Regler for feriebytte/feriefremleje

Hvis din boligorganisation har besluttet, at du som lejer har mulighed for at udleje eller bytte din bolig som feriebolig i de uger, hvor du selv er på ferie, er der nogle regler du skal være opmærksom på:

Læs reglerne for feriebytte og feriefremleje her