På Ishøj Boulevard bygger Ishøj Boligselskab 47 seniorboliger i en bebyggelse kaldet Kirkehaven. Boligerne placeres ved siden af Vejleå kirke og bygges sammen med bygge- og boligadministrationen Domea.dk.

Der opføres i alt 31 tre-rums boliger på 85 - 90 m2 og 16 to-rums boliger på 65 - 70 m2. Boligerne bliver indrettet med store vinduer og godt lysindfald, så der er tale om meget lyse boliger. Desuden er der til boligerne altaner og elevator. Seniorboligerne er til beboere over 55 år.

Der er tale om bæredygtige lavenergiboliger med gørnt tag og meget lavt forbrug af el, vand og varme, hvilket sikrer lave forbrugsregninger, et godt indeklima og lav miljøbelastning.

Bebyggelsen indrettes med et stort, hyggeligt gårdrum med muligheder for ophold og fællesskab. Desuden opføres et fælleshus med plads til ca. 40 personer til brug for afdelingens beboere.