Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Fra 2016 behøver du ikke give besked til Udbetaling Danmark, hvis din husstands indkomst ændrer sig i løbet af året. Udbetaling Danmark får nemlig hver måned besked fra SKAT – dog ikke, hvis du er selvstændig eller har indkomst fra en udenlandsk arbejdsgiver.

Hver måned bruger Udbetaling Danmark oplysningerne fra SKAT til at se på, hvor meget boligstøtte, du skal have udbetalt. Derfor kan du fra 2016 opleve, at din boligstøtte er forskellig fra måned til måned. Det sker, hvis husstandens indkomst ændrer sig så meget, at du har ret til enten højere eller lavere boligstøtte.

Du får brev fra Udbetaling Danmark, hvis du får mere eller mindre udbetalt, end du plejer.

De nye regler ændrer ikke på, hvem der kan få boligstøtte. Læs de nye regler om boligstøtte for 2016 her.

Husk, at Udbetaling Danmark stadig skal have besked, hvis der sker andre ændringer i din situation, som kan påvirke din boligstøtte.

Læs mere om boligstøtte på borger.dk eller læs mere om boligstøtte i dette dokument (PDF)

Kontakt

Kontakt Udbetaling Danmark, hvis du har spørgsmål til de nye regler om boligstøtte.

Udbetaling Danmark, ATP
Kongens Vænge 8
3400 Hillerød

Telefon 70 12 80 63
Man-ons.: 8.00-16.00
Torsdag: 8.00-18.00
Fredag: 8.00-15.00